TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ---+++ חגיגה לדמוקרטיה!!!! +++---
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
בשבילך מורן
| quote: |
| Originally posted by DjChook אנשים עידן הדמוקרטיה נעלם אין מה לעשות, זה פשוט לא עובד כמו שצריך. כל הרעיון של הדמוקרטיה מגוננת על עצמה ועוד כל מני דברים שאני לא זוכר עכשיו כי אני רושם את הפוסט הזה עייף, אבל בעיקרון צריך תקווה שיהיה טוב כי קשה לסדר את זה. אפילו ספינת הדגל שאנחנו תחתיה, ארהב מתפרקת ואתם לא ממש מבינים את זה. גם להם אין כסף, בגלל זה לא מגיעים סיועיים לישראל כמו שצריך, בגלל זה פתאום רק פעם בשנתיים מטיסים חללית לחלל, אין מה לעשות התקופה קשה, כל עידן ה E-COMMERENCE דפק את המערכת, כל העניין של הבורסה, דופק את העולם, אנשים אומנם מרוויחים, אבל אלפים מפסידים, מישהו חייב לעצור את זה. ואתם מדברים על שחיטות ? מה נראה לכם ישראל המציאה את זה ? היו נגד בוש המון הפגנות בעבר שהוא פוגע באיכות הסביבה והטבע בגלל שהספונסרים שלו למסע הבחירות היו חברות חשמל ונפט וכאלה שמזהמות, והם שילמו לו שיעביר חוקים או שיבטל חוקים, שהם יוכלו לזהם יותר אז אל תחשבו שרק הממשלה שלנו מושחטת אבל מה שכן אנחנו צריכים לדאוג לעצמנו, ואני חושב על הטווח הרחוק, לדעתי ישראל מדינה קטנה, וואלה לאט לאט אני מבין כשמאלני בדם שאין מה לעשות וצריך לוותר, ולא לחכות שערפאת יסכים, פשוט לעשות נסיגה, ואז שנהיה סגורים בתוך עצמנו, לא נשאל אף אחד ונצא ונילחם בהם, |
מורן עם כל הכבוד שיש לי אלייך אבל אתה כותב בכל פוסט
מה לא טוב בשרון רק שהמדינה דפוקה בלה בלה בלה ותאמין לי שיש אנשים שהרבה יותר חכמים ממך.. ומבינים קצת הרבה יותר מאוד ממך שהם חיים תפוליטקה שלנו והדעה שלהם אחרת לגמריי מה טוב בעבודה?? סבבבה הם לא הולכים עם דתיים הם רוצים לפרק היתנחלויות אבל תחשוב בימקום את השטחים
של ההתנחלויות הם יתנו לערבים וככה המדינה שלנו עוד יותר תיהיה קטנה
לא שאני בעד התנחלויות ואני גם לא בעד הדתיים אבל עדיין
תבין משו 1 הפלשתנאים ואני מדגיש לא כולם רוצים את כלל הארץ בשבילהם..אז בחיית אם תתן להם את פה משו ושם משו בסוף הם יהיו בכל מקום וד"א עוד כמה שנים הם יהיו רוב ואז מה תעשה.????? הם ירצו עוד שטחים ועוד עד שהם יעיפו אותך מפה
בקשר לתקציב כולם מאשימים את שרון... ודוגרי יש קטעים שאני מסכים כי הוא היה יכול לקצץ מהסכומים של הדתיים על הישיבות אבל למה תחושב שהוא אשם בזה תחשוב איזה לחץ יש על הבן אדם... יש לו תדוסים הסחטניים האלה שמאיימים
שאם הם לא יקבלו כסף אז הוא יצאו מהממשלה ואז היא תיפול
תחשוב רגע זה קל לתת עצות להעביר ביקורת
אני מוכן להיתערב איתך שמיצנע הזה לא היה עושה כלום ואם הוא היה חושב להכניס גדר הפרדה למה תחושב שזה יפסיק את הטרור??? זה לא יפסיק הרי הוא לא היה ניכנס בהם ועובדה מאז שצהל נכנס לשטחים הטרור הופסק אולי לא לגמרי אבל ממש יש שיפור בלי עין הרע מצנע רוצה להקים גדר הפרדה ולנהל מו"מ וזה לא הדרך לדעתי הרי כמו שרשמתי למעלה הם רוצים את כל הארץ... ועם ערפת אי אפשר גם לדבר הרי הוא בעד טרור
בקשר ששרון רוצה לעשות שוב בחירות לדעתי זה ביגלל העבודה למה הם לא מסכימים להיות בממשלת אחדות אז מה עדיף להוציא עודדד מיליוני דולרים על בחירות או שהעבודה יצטרפו.. הרי הם לא שומעים את התנאים של שרון ואם הוא מוכן לוותר על תפקידים בשביל שהעבודה יקבלו אז יותר מזה??? כי דוגרי ממשלת ימין קיצונית זה לא טוב וביגלל זה צריך אחדות שזה יהיה מאוזן כל ההחלטות מצנע ישר שלל את ההצעה הוא לא שמע שום דבר וזה הקטע שהוא לא יצא טוב.. אם הוא רוצה לשנות זה לא יעזור לשבת מחוץ לכנסת ולהעביר ביקורת הוא צריך להיות בתוך הכנסת מעורב.. אז פואד עשה פאשלות סבבה למה תחושב שהוא לא יעשה פאשלות??? אין לו ניסיון וביגלל זה צריך לתת לו צ'אנס אבל לא צ'אנס של ראש ממשלה
אני מבין שזה הדעה שלך שכל המדינה דפוקה וזהה אבל תחשוב שמי שהצביע
לליכוד חושב בדיוק ככה על מי שהצביע על העבודה שהם דפוקים
הרי למצנע אין ניסיון אז הוא יודע לדבר ואו... הוא היה בצבא הוא ראש עריית חיפה אבל זה לא אותו דבר... ראש ערייה ראש ממשלה
יש פה הבדל עצום גם קל לו להעביר ביקורת אני מוכן להתערב איתך שהוא לא היה עושה הרבה ממה שהוא אמר...
ד"א בינתיים המצב הביטחוני כ"כ גרוע רקקק אבל רקקקק ביגלל העבודה למה אהוד ברק הדפוק הזה גרם לכל המצב אם אתה זוכר על כמה דברים הוא הסכים לוותר?? והם לא הסכימו אז למה את חושב שאם יתנו להם פה שטח ושם שטח הם יסכימו??? שוב הם רוצים את כל הארץ
וגם הסכם אוסלו הזה היה הטעות הכייי גדולה שרק יכולה להיות הרי רבין ז"ל חשב שהם ישתמשו בנשק הזה בפנים כאילו כלפי עבריינים לעשות סדר באיזור שלהם אבל הוא טעה כלל הנשק שנתנו להם הופנה כלפי ישראל.. ומאז התחיל הבלאגן
בקשר לכלכלה עוד פעם תבין שבכלללללל העולם הכלכלה נפלה ועל הפרצוץ אז תלא יכול להאשים רק את שרון תסתכל בכל העולם יש מדינות שהמצב שלהם יותר גרוע ועד שכל העולם לא ישתקם והכלכלה תיפרח מחדש גם אצלנו זה לא יהיה ככה.. שוב אני מסכים שהוא היה יכול לקצץ את הקיצבאות של הדתיים אבל זה קל להגיד הרי יש לחץ על זה פשוט ש"ס ניצלו את המנדטים שלהם וסחטו את שרון
בקשר למצנע מה הבעיה שלו לבוא לשרון ולתת לו תנאים אני רוצה
1
2
3
4
5
ואם שרון לא יסכים אז באמת שלא יצטרפו הוא ישר שלל את ההצעה לא שמע כלום ישר אמר שהוא לא מוכן להצטרף
הינה טומי לפיד למשל אמר שאם החרדים לא יהיו בממשלה הוא יסכים לשבת בממשלת אחדות אני לא יודע אם שרון הסכים או לא אבל עדיין תרואה הוא נתן את התנאים שלו ואני בטוח ששרון חושב על זה הרבה..
אבל נחייה וניראה אני מקווה רק לטוב
הדבר היחיד שיכול להציל את המדינה מהמצב שלה זה רק
ממשלת אחדות
והכלכלה חרא בכל העולם אז רק צריך לחכות שהיא תיפרח מחדש..
זה הדעה שלי
נ.ב מצעטר שרשמתי כ"כ הרבה פשוט הייתי חייב
חן אתמול פשוט ראיתי את אמריקן פאי 2 וזאתי
בחתימה שלך פשוט נראית בול כמו אמא של סטיפלר ...

בכל אופן :
| Originally posted by DjChook אנשים עידן הדמוקרטיה נעלם אין מה לעשות, זה פשוט לא עובד כמו שצריך. כל הרעיון של הדמוקרטיה מגוננת על עצמה ועוד כל מני דברים שאני לא זוכר עכשיו כי אני רושם את הפוסט הזה עייף, אבל בעיקרון צריך תקווה שיהיה טוב כי קשה לסדר את זה. אפילו ספינת הדגל שאנחנו תחתיה, ארהב מתפרקת ואתם לא ממש מבינים את זה. גם להם אין כסף, בגלל זה לא מגיעים סיועיים לישראל כמו שצריך, בגלל זה פתאום רק פעם בשנתיים מטיסים חללית לחלל, אין מה לעשות התקופה קשה, כל עידן ה E-COMMERENCE דפק את המערכת, כל העניין של הבורסה, דופק את העולם, אנשים אומנם מרוויחים, אבל אלפים מפסידים, מישהו חייב לעצור את זה. ואתם מדברים על שחיטות ? מה נראה לכם ישראל המציאה את זה ? היו נגד בוש המון הפגנות בעבר שהוא פוגע באיכות הסביבה והטבע בגלל שהספונסרים שלו למסע הבחירות היו חברות חשמל ונפט וכאלה שמזהמות, והם שילמו לו שיעביר חוקים או שיבטל חוקים, שהם יוכלו לזהם יותר אז אל תחשבו שרק הממשלה שלנו מושחטת אבל מה שכן אנחנו צריכים לדאוג לעצמנו, ואני חושב על הטווח הרחוק, לדעתי ישראל מדינה קטנה, וואלה לאט לאט אני מבין כשמאלני בדם שאין מה לעשות וצריך לוותר, ולא לחכות שערפאת יסכים, פשוט לעשות נסיגה, ואז שנהיה סגורים בתוך עצמנו, לא נשאל אף אחד ונצא ונילחם בהם, |

| Originally posted by Sniper מורן עם כל הכבוד שיש לי אלייך אבל אתה כותב בכל פוסט מה לא טוב בשרון רק שהמדינה דפוקה בלה בלה בלה ותאמין לי שיש אנשים שהרבה יותר חכמים ממך.. ומבינים קצת הרבה יותר מאוד ממך שהם חיים תפוליטקה שלנו והדעה שלהם אחרת לגמריי מה טוב בעבודה?? סבבבה הם לא הולכים עם דתיים הם רוצים לפרק היתנחלויות אבל תחשוב בימקום את השטחים של ההתנחלויות הם יתנו לערבים וככה המדינה שלנו עוד יותר תיהיה קטנה לא שאני בעד התנחלויות ואני גם לא בעד הדתיים אבל עדיין |
חחחח בדוק מורן בקשר לחתימה, תשאל את אורן מאיפה הוא הביא אותה
בקשר לפוסט, נכון הוא היה פסימי בטירוף, אבל זה מה שהרגשתי באותו רגע,
ד"א למי שקורא מעריב / סופשבוע, יש בסופשבוע השבוע (חחח משחק מילים) שתי כתבות שיא המעניינות, אחת על הנשקים של ארה"ב ואחת זה כזה סיפור על איזה האקר, שיא הנחמד 
בקיצור
מורן אני באמת מסכים עם רוב הדברים שאתה אומר,
רשמת הרבה, אז אני לא זוכר למה אני מסתייג,
בכל מקרה, בקשר למה שעודד רשם על הקשר בין המצביעים המשכילים לעמחה
אתם לא מבינים, הכל זה תלוי באישיות של הבנאדם, שמשכנע אותם
אשכרא הקולות האלה זה איזה 10 מנדטים, שפעם הולכים לעבודה, פעם הולכים לליכוד, אין מה לעשות
לדעתי טומי לפיד לא יכול לשבת באופוזיציה כי הוא רוצה להוכיח שהוא יכול לעשות שינוי כי זה המטרה שלו, עם החרדים בממשלה והוא לא , הוא לא יוכל להלחם בהם ואז הוא מאבד את כל כוחו ונאמנות מצביעיו.
בקשר למה שאמרתם על הכלכלה, לדעתי אחרי המלחמה עם עיראק ושלארהב ימאס מהטאליבן, או אפילו שהשלטון יוחלף, לדעתי צריך להחזיר את ארהב לדמוקרטים ולא לרבופליקנים (למרות שאני אפילו לא יודע מה ההבדל) ואז המצב של שראל ישתפר
בקשר להתנחלויות, זה באמת סתם אנשים אומרים שצריך התנחלויות, אני רוצה לראות יום אחד שהצבא לא שם, ולראות איך שפתאום כל הערבים עולים עליהם ולא רוצחים, משתלטים על המקום, זורקים אותם מהבתים לרחוב, איך הם לא רצים לתוך השטחים של ישראל,
דיי למה הצבא צריך לסבול משגעונות של אנשים ?!
ההנתחלויות הורסות לנו את המדינה, כלכלית ומדינית
| Originally posted by Sniper בקשר לתקציב כולם מאשימים את שרון... ודוגרי יש קטעים שאני מסכים כי הוא היה יכול לקצץ מהסכומים של הדתיים על הישיבות אבל למה תחושב שהוא אשם בזה תחשוב איזה לחץ יש על הבן אדם... יש לו תדוסים הסחטניים האלה שמאיימים שאם הם לא יקבלו כסף אז הוא יצאו מהממשלה ואז היא תיפול תחשוב רגע זה קל לתת עצות להעביר ביקורת |
| Originally posted by Sniper אני מוכן להיתערב איתך שמיצנע הזה לא היה עושה כלום ואם הוא היה חושב להכניס גדר הפרדה למה תחושב שזה יפסיק את הטרור??? זה לא יפסיק הרי הוא לא היה ניכנס בהם ועובדה מאז שצהל נכנס לשטחים הטרור הופסק אולי לא לגמרי אבל ממש יש שיפור בלי עין הרע מצנע רוצה להקים גדר הפרדה ולנהל מו"מ וזה לא הדרך לדעתי הרי כמו שרשמתי למעלה הם רוצים את כל הארץ... ועם ערפת אי אפשר גם לדבר הרי הוא בעד טרור |
| Originally posted by Sniper בקשר ששרון רוצה לעשות שוב בחירות לדעתי זה ביגלל העבודה למה הם לא מסכימים להיות בממשלת אחדות אז מה עדיף להוציא עודדד מיליוני דולרים על בחירות או שהעבודה יצטרפו.. הרי הם לא שומעים את התנאים של שרון ואם הוא מוכן לוותר על תפקידים בשביל שהעבודה יקבלו אז יותר מזה??? כי דוגרי ממשלת ימין קיצונית זה לא טוב וביגלל זה צריך אחדות שזה יהיה מאוזן כל ההחלטות מצנע ישר שלל את ההצעה הוא לא שמע שום דבר וזה הקטע שהוא לא יצא טוב.. אם הוא רוצה לשנות זה לא יעזור לשבת מחוץ לכנסת ולהעביר ביקורת הוא צריך להיות בתוך הכנסת מעורב.. אז פואד עשה פאשלות סבבה למה תחושב שהוא לא יעשה פאשלות??? אין לו ניסיון וביגלל זה צריך לתת לו צ'אנס אבל לא צ'אנס של ראש ממשלה |
| Originally posted by Sniper ד"א בינתיים המצב הביטחוני כ"כ גרוע רקקק אבל רקקקק ביגלל העבודה למה אהוד ברק הדפוק הזה גרם לכל המצב אם אתה זוכר על כמה דברים הוא הסכים לוותר?? והם לא הסכימו אז למה את חושב שאם יתנו להם פה שטח ושם שטח הם יסכימו??? שוב הם רוצים את כל הארץ |
זה בולשיט השכלה שווה שמאל
לפחות עבודה....
כי עבודה זה ממש מפלגה בלי ללא מנהיג עם האנשים הלא נכונים בשלטון
תראה בגין היה ימני ולמרות הכל תראה מה הוא עשה.....
זה לא אומר כלום
כרגע השמאל מתרסק בגלל האנשים שמנהלים את העבודה
רבין הגדול אם היה כאן היום ,הוא היה פשוט נדהם ממה שהולך שם
אני פשוט חושב שהמערך לא שווה ש"ח
ומצנע לא היה עושה שום דבר
כי הוא היה נותן לעראפת בדיוק את אותו הצעה כמו שברק נתן לו
אני אוהב את האופטימיות של השמאל
לברק היה יותר מידי וזה עלה לנו ביוקר....
אני לא מצדיק את הליכוד , כי בעולם כיום אי אפשר להרוג את כולם
וצריך להתפשר...
הדעה שלי,אני מרכז
שינוי זה בעצם הצבעת מחאה על מה שהולך
בקשר לשרון שלא רוצה את הימין הקיצוני ,הנה נקודה מעניינת:
כל פעם ששימעון פרס ניסה לעשות משהו הוא ארגן איזה חיסול כדי לתרפד את העניין......כל הדיבורים על זה שהוא לא רוצה את הימין הקיצוני זה בולשיט
הוא מת להיות איתו אבל הוא יצטייר כאילו הוא בוגד בבוחרי אם יעשה את זה....כי הוא רוצה מדינה לפלשתינים והימין לא רוצה
מה שהוא מתכוון לעשות זה להקים מדינת דמה
| Originally posted by MoSH_MaN תראה בגין היה ימני ולמרות הכל תראה מה הוא עשה..... זה לא אומר כלום |
| Originally posted by MoSH_MaN רבין הגדול אם היה כאן היום ,הוא היה פשוט נדהם ממה שהולך שם אני פשוט חושב שהמערך לא שווה ש"ח |
| Originally posted by MoSH_MaN כי הוא היה נותן לעראפת בדיוק את אותו הצעה כמו שברק נתן לו אני אוהב את האופטימיות של השמאל לברק היה יותר מידי וזה עלה לנו ביוקר.... אני לא מצדיק את הליכוד , כי בעולם כיום אי אפשר להרוג את כולם וצריך להתפשר... הדעה שלי,אני מרכז שינוי זה בעצם הצבעת מחאה על מה שהולך |
| Originally posted by MoSH_MaN בקשר לשרון שלא רוצה את הימין הקיצוני ,הנה נקודה מעניינת: כל פעם ששימעון פרס ניסה לעשות משהו הוא ארגן איזה חיסול כדי לתרפד את העניין......כל הדיבורים על זה שהוא לא רוצה את הימין הקיצוני זה בולשיט הוא מת להיות איתו אבל הוא יצטייר כאילו הוא בוגד בבוחרי אם יעשה את זה....כי הוא רוצה מדינה לפלשתינים והימין לא רוצה מה שהוא מתכוון לעשות זה להקים מדינת דמה |
לא תראה יותר שרון כי הוא זקן ושמן
זה מתכון למוות
סתם סתם חס וחלילה,
בקשר לברק.
מוש לא בגלל ברק האינתיפדה החלה,
בגלל ששרון עלה על הר הבית או משהו בסגנון,
אז הם החלו להתפרע !
נכון ,ברק היה מוכן לתת הכל, וערפאת לא הסכים, אז הבעיה היא ערפאת
לא ברק, צריך להעיף את עראפת
חן עזוב את הסיבה לאינתיפאדה כל אחד יאמר לך משהוא אחר ...
בכל אופן תרשמו מה שאני אומר
שינוי נכנסת לממשלה ומפרה הבטחה לבוחרים והולכת לממשלה
שהיא לא ממשלת אחדות
שרון ישאיר את ליברמן (כי הוא שונא אותו בדם) וזה גם תשובה למוש
שאמר ששרון לא דווקא לא רוצה את הימין החיצוני
אם אתם לא יודעים שביבי עלה ליברמן היה ראש הלישכה של ביבי
והוא שיכנע את ביבי להשאיר את שרון בחוץ
עברו 3 שבועות וכבר ביבי בנה את הממשלה שלו בלי שרון ואז דויד לוי
עשה שריר ואמר שאם שרון לא בפנים עם תפקיד אז הוא עוזב
וביבי התקפל והכניס ובנה לשרון את משרד התשתיות המצחיק
ואז דויד לוי נשאר ...
בכל אופן עם הזמן ביבי צבר כוח וליברמן התפטר והשנאה בין ליברמן
לשרון היא שנאת דם - הם מתעבים אחד את השני ...
בכל אופן - אני ממשיך בנבואה שלי
שרון הולך עם שינוי וש"ס+ליברמן+העבודה יישארו בחוץ
עכשיו אמרו ברדיו שטומי אומר שהוא מוכן ללכת עם יהדות התורה
פתאום אין לו בושה לטומי הזה - רק אתמול הוא אמר בטלוויזיה
שהדבר היחיד שמצליח להיות יותר גרוע מש"ס הם יהדות התורה ...
איך פתאום הוא הולך איתם ?
הרי הוא אמר שהוא לא יישב עם החרדים ...
לא משנה בקטע הזה אני תומך בו - רק שיהיה בפנים !
אמן !
בכל אופן אני ממשיך - שינוי + שרון + יהדות התורה ועם אחד
יהיו בקואליציה ...
והיא תסגור קדנציה שלמה עם המון בעיות אבל אני מאמין שהיא
תצליח
בכל אופן - אני מתערב על מה שאתם רוצי שזה הממשלה שתוקם ...
ואני מתערב שלא משנה מה ליברמן יהיה מחוץ לממשלה
גם אם יתהפך העולם ...
| Originally posted by Sniper בקשר לתקציב כולם מאשימים את שרון... ודוגרי יש קטעים שאני מסכים כי הוא היה יכול לקצץ מהסכומים של הדתיים על הישיבות אבל למה תחושב שהוא אשם בזה תחשוב איזה לחץ יש על הבן אדם... יש לו תדוסים הסחטניים האלה שמאיימים שאם הם לא יקבלו כסף אז הוא יצאו מהממשלה ואז היא תיפול בקשר ששרון רוצה לעשות שוב בחירות לדעתי זה ביגלל העבודה למה הם לא מסכימים להיות בממשלת אחדות אז מה עדיף להוציא עודדד מיליוני דולרים על בחירות או שהעבודה יצטרפו.. הרי הם לא שומעים את התנאים של שרון ואם הוא מוכן לוותר על תפקידים בשביל שהעבודה יקבלו אז יותר מזה??? כי דוגרי ממשלת ימין קיצונית זה לא טוב וביגלל זה צריך אחדות שזה יהיה מאוזן כל ההחלטות מצנע ישר שלל את ההצעה הוא לא שמע שום דבר וזה הקטע שהוא לא יצא טוב.. |
מסכים איתך עודד, מצנע מראה שהוא איש של עקרונות
זה בעצם כל הנסיון שלו להוכיח את עצמו, תשמע יש לו עוד מספיק שנים שהוא יכול לרוץ לראשות הממשלה, הוא בונה קריירה
בקשר לעבודה, אני שונא את פואד, אני שונא את דליה איציק
בכלל האנשים בעבודה חרא
ומצד שני גם בליכוד
סטיב (שר האוצר שלנו) הוא שר האוצר הכי גרוע שהיה אי פעם בישראל
לימור לבנת - איך נותנים לאישה שהעיפו אותה מהתיכון שלי, מטומטמת, להיות שרת חינוך, אני פשוט לא יכול להבין !!!
ובקשר למה שאמרת מורן, יהדות התורה זו אחלה מפלגה ואני ממש מעריך אותם
הם גם היו צריכים להצטרף לירוקים.
מספר 4 שלהם אני חושב תרם הכי הרבה במדינה הזאתי לעניין איכות הסביבה,
והם לא בעד כפייה, הם בסך הכל רוצים שנשאר בהכרה שאנחנו יהודים,
גם עם המפדל אין לי בעיה, בגדנע בכושר יש הרבה דתיים לאומיים - מפדלניקים, הם האנשים הכי חמודים בעולם, ואפילו יוצאים לדיסקוטקים (ביום חמישי לפחות) חחח אוהבי טראנס
אבל את שס אני מתעב
מה שאמרת שטומי אמר זה רק בגלל שיהדות התורה הצהירה נאמנות לשס, שכנראה נשברה יום אחרי, אז נראה כבר מה יהיה
באמת היו לי הרבה דברים נגד יהדות התורה ומפד"ל, דווקא לא בוער לי עליהם כ"כ.
שמתם לב מי לא קיים הבטחה בבחירות האלה...
מרזל 
"אחמד טיבי ... "
[ההמשך ידוע]
מורן בקשר לבגין בסדר
אבל למצנע אין מה להציע ומצנע אתה כנראה היית צריך לבדוק מה הוא היה עושה בחיפה
הוא מנהל אותה כמו בית זונות
לא מעניין אותו משום דבר
מעלה ארנונות
אנשים ואנשי עסקים בורחים מחיפה
יש לו משרד שאתה לא יכול להגיע אליו בכלל יש שם חומה
הוא מדרדר אותה
בעצם הוא לא עושה שם כלום
הוא קיבל את התפקיד מפרוטקציות בגלל שהוא היה משהו בצבא
אז לוקחים כזה אפס ושמים אותו בשטלון של מפלגת העבודה ופתאום יש לו כל מיני רעיונות?????..
כל מה שאני אומר זה נכון ובדוק
ותראה לעומת זה את ירושלים....איך אהוד אולמרט קידם אותה
פואד בכלל.....הבן אדם סתימה אחת
פרס הוא בסך הכל מסכן ואתה יכול לשים לב בהבדל בינו לבין מצנע ופואד
| Originally posted by luckystrike שכולל את המזכירה של נתניהו שאלוהים יודע איך היא במקום 14 כאילו מה היא עשתה לטובת המדינה ... ??!? ואת גילה גמליאל שכבר בגיל 27 הספיקה לגנוב יותר מחצי מהכסף של קופת הסטודנטים בישראל ועכשיו יותר מ14 תביעות הוגשו נגדה בגיל כזה צעיר - זה מה שיפה בליכוד החברי כנסת החדשים בליכוד הבינו את הראש של הליכוד הם מושחתים מגיל צעיר |
| Originally posted by oDrori סעמק... בדיוק יום אחד לקח לי בהאמת לקלוט שהממשלה לא ממש צריכה את שינוי ושגם ככה שינוי מצטרפים. אם ככה זה אומר שהאפשרות השנייה תקרה ואנחנו סופסוף הולכים לקבל את הסטירת לחי שאנחנו כבר דורשים כמה זמן... מהעולם, כי ממשלת ימין קיצונית?!?! הכיוון שלילי חזק אחים שלי... ואמן שתהיה פה התפקחות בעקבות זה, אני לא בהכרח מתעצבן שהימין ניצח בגלל שאני שמאלני, אלא שזה כ"כ הרבה אנשים בורים ... פשוט מחליא אותי. |
| Originally posted by luckystrike נראה לך הגיוני ? רוב האוכלוסייה שהיא בלי השכלה מצביעה לימין ורוב האכולוסייה ברמה הגבוהה מצביעה שמאל ... למה זה ככה בכל העולם ? זה דפוס קבוע ... השכלה=שמאל ... ואתה אומר לי בפיסקה הזאת שהעבודה רוצים לפרק התנחלויות ואז תהיה לנו מדינה קטנה ... אז בנוגע לזה אחי קודם כל תדע על מה אתה מדבר ואח"כ תכתוב דבר ראשון העבודה לא רוצה לפרק התנחלויות היא רוצה רק לפרק את ההתנחלויות המבודדות ולא לגעת בגושים הגדולים רק התנחלויות מבודדות ומאחזים של כמה משפחות ... ושתדע שגם שינוי באותה דעה וגם שרון ששוב יוצא נגד המצע של הליכוד ואומר שצריך לפרק התנחלויות ... למה שרון יוצא נגד המפלגה שאלייה הוא שייך ? מה הוא הבין שהליכוד טועה בדעה הזאת ? או שהוא סתם אומר את זה כדי להביא מצביעים מהשמאל ומאחורי הדברים אין שום כוונה אמיתית ??? ודבר שני - חבל שזה לא ככה כמו שאמרת הלוואי והיו אומרים לפרק את כל ההתנחלויות המזדיינות האלה הלוואי - אלק תהיה לנו מדינה קטנה יותר - אחי פשוט רואים כל כך שאתה לא יודע על מה אתה מדבר ... ההתנחלויות האלה עושות רק רע למדינה - אתה יודע כמה משאבים מוצאים עליהם ??? תחשוב צריך בתי ספר לכל התנחלות קטנה כי הם נורא רחוקות ומבודדות , וצריך כבישים ותשתיות ומיים וחשמל לכמה בתים מסכנים שהורסים לנו את הכלכלה - אם היה לך מושג כמה כסף מושקע שם לא היית אומר מה שאתה אומר ... ודבר שלישי - גם אם זה לא היה עולה לנו כסף וזה היה בחינם צריך לשרוף את הבתים של המשפחות שגרות שם והורגות לנו את החיילים שלנו ... כמו לפני שבוע עם הסיור האלה של שלושה חיילי גדוד לביא ליד עותניאל שנהרגו ממארב של ערבים ... למה אתה חושב הם היו שם בכלל ??? בגלל התנחלות מזדיינת של כמה משפחות שאפילו גדר לא מסכימות לבנות מסביב לבתים שלהם - הם מסרבות לבנות גדר בטענה שזאת הארץ שלהם והם לא יחיו בפחד אבל בגללהם והסרוב שלהם צריך שיהיו חיילים שם שייהרגו בגללם ... שחבר שלך יהרג בצבא בגלל התנחלות של 9 משפחות מסכנות אתה תבין יותר טוב ... אין מה לעשות אחי ...ככה זה - אלק מדינה יותר קטנה הרגת אותי אם זה - כאילו מישהוא מתקרב לאזור ההוא ... זה לא יזיז לאף אחד את האשך הימני אם יהיה פחות עותניאל בארץ - כאילו מישהוא מתקרב לשטחים ההם ... וזה מה שלא מובן ומראה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר ... מדינה יותר קטנה ... קרעת אותי מצחוק - מה אתה נוסע לשטחים שמפריע לך שלא תהיה לנו התנחלות ? אנשים חושבים שזה אתרי-טיול או משהוא כזה ... |
| Originally posted by luckystrike בכל אופן תרשמו מה שאני אומר שינוי נכנסת לממשלה ומפרה הבטחה לבוחרים והולכת לממשלה שהיא לא ממשלת אחדות שרון ישאיר את ליברמן (כי הוא שונא אותו בדם) וזה גם תשובה למוש שאמר ששרון לא דווקא לא רוצה את הימין החיצוני אם אתם לא יודעים שביבי עלה ליברמן היה ראש הלישכה של ביבי והוא שיכנע את ביבי להשאיר את שרון בחוץ עברו 3 שבועות וכבר ביבי בנה את הממשלה שלו בלי שרון ואז דויד לוי עשה שריר ואמר שאם שרון לא בפנים עם תפקיד אז הוא עוזב וביבי התקפל והכניס ובנה לשרון את משרד התשתיות המצחיק ואז דויד לוי נשאר ... בכל אופן עם הזמן ביבי צבר כוח וליברמן התפטר והשנאה בין ליברמן לשרון היא שנאת דם - הם מתעבים אחד את השני ... בכל אופן - אני ממשיך בנבואה שלי שרון הולך עם שינוי וש"ס+ליברמן+העבודה יישארו בחוץ עכשיו אמרו ברדיו שטומי אומר שהוא מוכן ללכת עם יהדות התורה פתאום אין לו בושה לטומי הזה - רק אתמול הוא אמר בטלוויזיה שהדבר היחיד שמצליח להיות יותר גרוע מש"ס הם יהדות התורה ... איך פתאום הוא הולך איתם ? הרי הוא אמר שהוא לא יישב עם החרדים ... לא משנה בקטע הזה אני תומך בו - רק שיהיה בפנים ! אמן ! בכל אופן אני ממשיך - שינוי + שרון + יהדות התורה ועם אחד יהיו בקואליציה ... והיא תסגור קדנציה שלמה עם המון בעיות אבל אני מאמין שהיא תצליח בכל אופן - אני מתערב על מה שאתם רוצי שזה הממשלה שתוקם ... ואני מתערב שלא משנה מה ליברמן יהיה מחוץ לממשלה גם אם יתהפך העולם ... |
| Originally posted by MasterP קראתי לאחרונה מאמר בהארץ שנקרא "העם מטומטם?" מה שכתוב שם זה כך: יש לך אישה שגרה בעיירת פיתוח. אין לה כסף אוכל או בית ויש לה ילדים. היא יודעת שהליכוד לא יעזור לה ולהיפך רק ידפוק אותה יותר, אבל בכל זאת היא מצביעה לו. למה?? בגלל שנאת הערבים. אלו הערבים שהורסים את הכל ואנשים כאלו שהם חלק ממצביעי הליכוד מרגישים אחדות ולאומנות וזה משכיח את הבעיות שלהם. זה למה הם מצביעים ליכוד ודופקים לעצמם את החיים. הליכוד זה לא מפלגה חברתית. כמו שבבחירות הקודמות הם מכרו שלום ובטיחון. עכשיו שרון מוכר את עצמו בלבד בלי סיסמאות: העם רוצה שרון. מה הליכוד מציע לבוחרים? את שרון. שרון שבמשך שנתיים עשה רק נזק למדינה ואל תתנו לי את החרא שהמצב גרוע והחרדים סוחטים ויש פיגועים. זה לא חדש. רוב הבוחרים של הליכוד חושבים שזה המצב בארץ שעושה להם את כל הרע הזה ולכן צריך לטפל בערבים. רק זה יפתור את הבעיה. העם לא מטומטם הוא פשוט לא מבין. העבודה צריך לבוא עם מסע הסברה מפורט. איך נפתור את המצב. |
| Originally posted by oDrori שמתם לב מי לא קיים הבטחה בבחירות האלה... מרזל ![]() "אחמד טיבי ... " [ההמשך ידוע] |
| Originally posted by MoSH_MaN אבל למצנע אין מה להציע ומצנע אתה כנראה היית צריך לבדוק מה הוא היה עושה בחיפה הוא מנהל אותה כמו בית זונות לא מעניין אותו משום דבר מעלה ארנונות אנשים ואנשי עסקים בורחים מחיפה יש לו משרד שאתה לא יכול להגיע אליו בכלל יש שם חומה הוא מדרדר אותה בעצם הוא לא עושה שם כלום הוא קיבל את התפקיד מפרוטקציות בגלל שהוא היה משהו בצבא אז לוקחים כזה אפס ושמים אותו בשטלון של מפלגת העבודה ופתאום יש לו כל מיני רעיונות?????.. כל מה שאני אומר זה נכון ובדוק ותראה לעומת זה את ירושלים....איך אהוד אולמרט קידם אותה פואד בכלל.....הבן אדם סתימה אחת פרס הוא בסך הכל מסכן ואתה יכול לשים לב בהבדל בינו לבין מצנע ופואד |
| Originally posted by MasterP חשבתי בדיוק כמוך וכמו רבים שחוזרים וטוענים העם מטומטם העם אידיוט והעם יקבל את מה שמגיע לו. וכמו מורן שמאכזב אותי ואומר שהוא הולך לרדת מהארץ אחרי הצבא. זה באמת הפתרון?? קראתי לאחרונה מאמר בהארץ שנקרא "העם מטומטם?" מה שכתוב שם זה כך: יש לך אישה שגרה בעיירת פיתוח. אין לה כסף אוכל או בית ויש לה ילדים. היא יודעת שהליכוד לא יעזור לה ולהיפך רק ידפוק אותה יותר, אבל בכל זאת היא מצביעה לו. למה?? בגלל שנאת הערבים. אלו הערבים שהורסים את הכל ואנשים כאלו שהם חלק ממצביעי הליכוד מרגישים אחדות ולאומנות וזה משכיח את הבעיות שלהם. זה למה הם מצביעים ליכוד ודופקים לעצמם את החיים. הליכוד זה לא מפלגה חברתית. כמו שבבחירות הקודמות הם מכרו שלום ובטיחון. עכשיו שרון מוכר את עצמו בלבד בלי סיסמאות: העם רוצה שרון. מה הליכוד מציע לבוחרים? את שרון. שרון שבמשך שנתיים עשה רק נזק למדינה ואל תתנו לי את החרא שהמצב גרוע והחרדים סוחטים ויש פיגועים. זה לא חדש. רוב הבוחרים של הליכוד חושבים שזה המצב בארץ שעושה להם את כל הרע הזה ולכן צריך לטפל בערבים. רק זה יפתור את הבעיה. העם לא מטומטם הוא פשוט לא מבין. העבודה צריך לבוא עם מסע הסברה מפורט. איך נפתור את המצב. |
| Originally posted by MasterP בכלל אני לא מבין איך שרון מצליח למכור את עצמו כ"כ טוב. שנתיים של סבל למדינה. ותראה במה המדינה תומכת אנחנו משלמים הון תועפות לחרדים ויותר מזה להתנחלויות במקום למקומות שבאמת צריך. האבטלה בשחקים הריבית גבוהה הגירעון עצום ולפי סילבן גם הולך לגדול. החובות עצומים. אנחנו תלויים באמריקאים וגם כל שנה מגדילים את התלות שלנו בהם. |
| Originally posted by MasterP כן אני כל יום קורא הצהרה חדשה של טומי. גם לפי דעתי שינוי בוגדת והולכת לממשלה ימנית כי אין ברירה. ומורן אין מצב בחיים שממשלה ימנית תסגור קדנציה מה אתה אידיוט? שנתיים גג וזה עוד נדיבות. אני כמו נשר נותן להם שנה ואז בחירות חוזרות. אני רק מקווה ששרון לא יתפתה לעלות למדינה עוד 500 מיליון שקל בבחירות חוזרות שבדוק שלא יעשו כלום. העבודה מחוץ לממשלה וטוב שכך אין צורך לחזור על השנתיים הקודמות וזה לא משנה מי בראש העבודה פואד או מצנע כשאתה בממשלת אחדות זה לא כמו להיות באופוזיציה שאפשר למחות על מהלכי הממשלה. בכל אופן החלום של טומי ואני לא יתפלא אם תפרוץ המלחמה בעיראק וטומי יכנס לממשלה עם החרדים |
אני לא סתם אומר לך איך מצנע מנהל את חיפה
הוא באמת לא עושה שם כלום
וואי הרבה זמן לא דפקתי פה איזה פוסט טוב
מורן אני קראתי חלק מהדברים שלך וגם של
Master P
וכנראה שאני לא צריך לענות אה
עושים את כל העבודה על הצד הטוב ביותר
אז סתם כמה מילים על טומי, כנראה שבגלל שזה בחירות ראשונות שלי עוד האמנתי שטומי לפיד הוא מסוג הפוליטיקאים האחר, אבל כנראה, אני אומר כנראה כי עוד לא בטוח
שלא
הפוליטקאים שקרנים אחד אחד, אסור לסמוך עליהם , תאמין הם יכולים לפזר הבטחות כמו : לא נשב עם החרדים , לא נשב עם ממשלת ימין וכו
ובסוף לנפנף בדגל של - יש לנו מחוייבות ואחריות גדולה
אז נכון שיש לכם מחוייבות גדולה, יש לכם מחוייבות גדולה מאוד לבוחרים שלכם , שבחרו בכם בגלל אותם עקרונות
אני מדבר על ממשלה עם יהדות התורה, כי הם אותו חרא כמו ש"ס
ושינוי במפלגה עם יהדות התורה בלי ש"ס יגרום בבחירות הבאות ל20 מנדטים לפחות לש"ס
ש"ס תנפנף שוב פעם בדגל השד העדתי שכבר ממזמן לא קיים , אין אפליה בשיט
ותראה שכל הממשלה אשכנזים , ועוד גזען כמו טומי לפיד שיושב רק עם חרדים אשכנזים
הספרדים כמובן יאמינו לרב עובדיה "גאון הדור" או לאלי ישי, מזל רק שאין להם כבר את דרעי
עם יהדות התורה לא נראה לי שיהיה כל כך קל להעביר חוקים אנטי-כפייה
או יותר נכון לבטל את החוקים של הכפייה
ולזיין תתקציבים של החרדים וכדומה
ואולי טומי מוכן לשבת עם המפד"ל , שלא כל כך בצדק, כי בכל זאת חוקים דתיים הם כן מעבירים, למרות שהם משרתים בצבא
אבל המפד"ל לא סובלת את טומי לפיד
בכל זאת פוליטיקאים כמו פוליטיקאים משאירים תעקרונות בצד והולכים על הכסף
יש עוד הרבה מערכות בחירות בשבילנו כדי לאבד את התמימות הזאתי
נקווה שטומי לא יאכזב אותי כמו שאני חושב
נקווה שמצנע לא יאכזב, כי הוא נראה לי הרבה יותר אמין ואמיתי בינתיים מטומי
נקווה שיהיה טוב וליכוד יפלו , ממשלה מגוש השמאל עם
עבודה - שינוי - מרצ
עבודה - כלכלה ושמאל
שינוי - כבר ממשלת אחדות חילונית - ביטול חוקים דתיים וכל הבולשיט
מרצ - המפלגה החברתית הכי טובה שקיימת
וגם הם יתנו לגיטמציה לשמאל
אבל מצב כזה ספק גדול אם יקרה בעם החכם שלנו
שדופק את עצמו עוד פעם עם ראש הממשלה מספר שתיים הכי גרוע שהיה לנו אי פעם
ובטח כולם מבינים מי זה מספר 1, אני לפחות מקווה ככה
| Originally posted by nesher וואי הרבה זמן לא דפקתי פה איזה פוסט טוב מורן אני קראתי חלק מהדברים שלך וגם של Master P וכנראה שאני לא צריך לענות אה עושים את כל העבודה על הצד הטוב ביותר אז סתם כמה מילים על טומי, כנראה שבגלל שזה בחירות ראשונות שלי עוד האמנתי שטומי לפיד הוא מסוג הפוליטיקאים האחר, אבל כנראה, אני אומר כנראה כי עוד לא בטוח שלא הפוליטקאים שקרנים אחד אחד, אסור לסמוך עליהם , תאמין הם יכולים לפזר הבטחות כמו : לא נשב עם החרדים , לא נשב עם ממשלת ימין וכו ובסוף לנפנף בדגל של - יש לנו מחוייבות ואחריות גדולה אז נכון שיש לכם מחוייבות גדולה, יש לכם מחוייבות גדולה מאוד לבוחרים שלכם , שבחרו בכם בגלל אותם עקרונות אני מדבר על ממשלה עם יהדות התורה, כי הם אותו חרא כמו ש"ס ושינוי במפלגה עם יהדות התורה בלי ש"ס יגרום בבחירות הבאות ל20 מנדטים לפחות לש"ס ש"ס תנפנף שוב פעם בדגל השד העדתי שכבר ממזמן לא קיים , אין אפליה בשיט ותראה שכל הממשלה אשכנזים , ועוד גזען כמו טומי לפיד שיושב רק עם חרדים אשכנזים הספרדים כמובן יאמינו לרב עובדיה "גאון הדור" או לאלי ישי, מזל רק שאין להם כבר את דרעי עם יהדות התורה לא נראה לי שיהיה כל כך קל להעביר חוקים אנטי-כפייה או יותר נכון לבטל את החוקים של הכפייה ולזיין תתקציבים של החרדים וכדומה ואולי טומי מוכן לשבת עם המפד"ל , שלא כל כך בצדק, כי בכל זאת חוקים דתיים הם כן מעבירים, למרות שהם משרתים בצבא אבל המפד"ל לא סובלת את טומי לפיד בכל זאת פוליטיקאים כמו פוליטיקאים משאירים תעקרונות בצד והולכים על הכסף יש עוד הרבה מערכות בחירות בשבילנו כדי לאבד את התמימות הזאתי נקווה שטומי לא יאכזב אותי כמו שאני חושב נקווה שמצנע לא יאכזב, כי הוא נראה לי הרבה יותר אמין ואמיתי בינתיים מטומי נקווה שיהיה טוב וליכוד יפלו , ממשלה מגוש השמאל עם עבודה - שינוי - מרצ עבודה - כלכלה ושמאל שינוי - כבר ממשלת אחדות חילונית - ביטול חוקים דתיים וכל הבולשיט מרצ - המפלגה החברתית הכי טובה שקיימת וגם הם יתנו לגיטמציה לשמאל אבל מצב כזה ספק גדול אם יקרה בעם החכם שלנו שדופק את עצמו עוד פעם עם ראש הממשלה מספר שתיים הכי גרוע שהיה לנו אי פעם ובטח כולם מבינים מי זה מספר 1, אני לפחות מקווה ככה |

| Originally posted by luckystrike אחי אנחנו חושבים בדיוק אותו דבר ![]() קרא אחורה היה דיון נחמד |
כן מורן באמת עושה פה פוסטים באורכים עצומיםםםם
ומי היה הראשון ? גולדה ?
| Originally posted by DjChook כן מורן באמת עושה פה פוסטים באורכים עצומיםםםם ומי היה הראשון ? גולדה ? |
זה היה בצחוק עודד
למרות שאני חושב ששרון הרס בשנתיים האלה יותר ממה שביבי הרס
אבל תאורטית, ביבי התחיל בתקופה טובה, אז הוא הרס יותר
ללא ספק ביבי קיבל את המדינה במצב סביר פלוס
או יחסית להיום מצב מצויין...
קראתי את הפוסט מורן ורותם
מסכים איתכם 100 אחוז.
כמו שאומרים יהיה טוב