TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- רייב בברזיל !!
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
חחחחחחחח אם ככה
VORTEX
אתה צריך לשמוע את אח שלי , ששומע שירים שאני מוריד לו
אשכרא כמו שאמרת הוא עושה
"וואי איזה חפירות יש פה"
ואז
"אתה שומע את הרופא שיניים עם המחט שלו"
ואני כזה
WTF ?!
ואז פתאום יש באסים, והוא מתחיל לתופף לי על השולחן כמו ילד קטן

תגידו, זה רק אני או ששומעים קטע מזרחי יפה וקצבי כזה
(מהפלצנים כמו בלבלי אותו וכו)
יש חשק למחוא כפיים ?
| quote: |
| Originally posted by DjChook תגידו, זה רק אני או ששומעים קטע מזרחי יפה וקצבי כזה (מהפלצנים כמו בלבלי אותו וכו) יש חשק למחוא כפיים ? |
| Originally posted by Flotser בבבבללללללללללבבבבבבבבבוווווווווללללללללליייייייייםםםםםםםםםםם בנוסף לחריטות, וחפירות , יש גם את הברגים שניסיתי לשבת על absynth ולעשות, וממש לא יצא לי עדיין |
) קיצר הוא בטוח יודע 
| Originally posted by DjChook פשוט לא ידעתי שאת חובבת פסיכודאלי, ואני מעדיף לדעת עליך דברים מפיך ולא מפי השפן שלך |
| Originally posted by Vortex_SA ברגים זה חדש יחסית, אפשר לעשות עם כל סינת עם אנוולופ, תעשה אנוולופ לפיטש כזה שיורד, אני מכיר מישהו שממש חזק בסאונדים (עוד יוצר חדש ) קיצר הוא בטוח יודע ![]() וחן, אח שלך סטלן צר לי להודיע |
| Originally posted by luckystrike אם תצטרך תופסי מזון תרים טלפון תאמין לי זה משפר את ההרגשה ... |
| Originally posted by Tarantula ייווווווווו.... אח שלי עד כמה שהתחושות האלה מוכרות לי!@#!@# מסכימה עם כללל מילה שנאמרה בפוסט הזה ב1000 אחוז!@# אין דבר בעולם שמרים לי את המצב רוח יותר טוב מאיזה טראק טוב של אינפקטד... אינפקד הם פשוט ההככיי בתחום הזה... המוזיקה שלהם פשוט נכנסת לתוך הגוף מעבירה זרמים בכל סנטימטר ממך... זה פשוט מטריף, גורם לך להגיע למקומות אחרים ודרך אגב.. הדיסק אמור לצאת בקרוב מאוד!@#$%@#%^&& זה מה שאמרו לי בכל מקרה |
מה אינפקטד מה אינפקטד מה!
חלאס טחנתם להם את האימא
יש הרכבים שלא רואים אותם בעיניים ממטר
והם מפיקים את הפסיכודלי האמיתי
כמו
Hux Flux
X-Dream
Juno Reactor
Under Construction
Psysex
זה הדברים החזקים בהחלט
אגב
X-Dream - The Frog
אחד הטראקים הכי טובים שקיימים בטראנס פסיכודלי.
וראסמי אלעד הבום שאנקר במסיבה נראה לי מפיל אותי לקרשים.
| Originally posted by Sniper כנ"ל!!! שאני שומע איזה קטע ענק של סקזי כמו Boom Shankar אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ישר נידלק אחושילינג!!!:] ודרך מי שרוצה לא כדורים אלה עלים יכול ליפנות אליי אין בעיה לספק:P למרות שאני לא משתמש אני יודע מאיפה להשיג |

| Originally posted by Scorchio מה אינפקטד מה אינפקטד מה! חלאס טחנתם להם את האימא יש הרכבים שלא רואים אותם בעיניים ממטר והם מפיקים את הפסיכודלי האמיתי כמו Hux Flux X-Dream Juno Reactor Under Construction Psysex זה הדברים החזקים בהחלט אגב X-Dream - The Frog אחד הטראקים הכי טובים שקיימים בטראנס פסיכודלי. וראסמי אלעד הבום שאנקר במסיבה נראה לי מפיל אותי לקרשים. |
Cosma
באמת גדולים
את השאר אני לא מת כי אני לא מת על הסגנון הזה
שוב צח רואים שזה אתה, זה הפסי הרגוע יותר
COSMA
אבל פשוט עושים את זה הכי טוב
בעיקרון אני יותר בעד המטורפים
ASTRIX / INFECTED / 1200 MICROGRAMS
שלדעתי זה הדיסק טראנס פסיכודאלי הכי טוב שהורכב בשנים האחרונות
אני עדיין לא יודע עם הוא של אומן אחד או לא
אם כבר יותר רגעוים אז נראה לי כבר ש
Shpongle
הם המלכים
| Originally posted by Rising Hux-FLux Cosma Simon p. שולטיםֱ!!! אסטרל פרוג'קשן מהמובילים למרות שאין אצלהם חפירות וזה...פסי איכותי אפשר לומר |
צ'וק
תגיד לי שלא אמרת את מה שאני חושב שאמרת
Hux Flux
X-Dream
Under Construction
זה רגוע?!?!?!?!
WTF?!?!!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!??!?!!
אוקיי אז
X-DREAM
שמעתי ממזמן ואני לא זוכר, אבל הכנסת אותו לאותה קטגוריה כמו
HUX FLUX
שת'אמת לדעתי עושים מוזיקה לא נעימה לאוזן ובכלליות לא טובה
יש לי כמה טראקים שלהם, וזה מתחלק ל
4 איטיים
אחד מהיר
אז...
| Originally posted by Scorchio וראסמי אלעד הבום שאנקר במסיבה נראה לי מפיל אותי לקרשים. |
| Originally posted by Trance man האמת היא שהדיסק האחרון של אסטרל "אמן" היה מאכזב מאוד.. אבל עדיין אין מה להגיד אסטרל הם ענקיים, הם צריכים לקבל פרס על "מפעל חיים" במוזיקת טראנס.. |
| Originally posted by Hell_Copter דרך אגב... יצא להם טראק חדש היום pure nrg משהו כזה... ועוד טראק מהאלבום שלהם... מיליון מיילס מהיום או משהו כזה |
| Originally posted by Trance man כן, לא אהבתי.. הקטע היחיד שבאמת עשה לי משהו מהדיסק הזה הוא "heaven's gate" |
מיליון מיילס פרום טודאיי....שולט מהדיסק!!! לא הפותעתי בכלל שהוא יצא בסינגל...
הטראק הכי טוב
טוב..
אני נכנס לתרד קצת באיחור אבל חפיף..
בתור בוגר חוג מסיבות האסיד בצפון אני יכול להגיד לכם שאין על מסיבות יער
הבאסים האנשים הבאסים האנשים הבאסים
לא משהו שאפשר להעביר במילים בכלל
יש לי איזה תמונה סתם כדי להבהיר את אפקט הזריחה
וזה ממסיבה ליד הבית
*התמונה גם באתר ישרא טראנס

יצא לי קצת ארוך אבל חפיף..
בכל אופן.
חייבים לנסות
יווווווווו חזק
תבינו ששם סמים בלי סוף אתה נכנס לאוהל ומבקש חומר ירוק חופשי הכל
בשביל כל הסאטלנים

not me
יווו איך בא לי להיות במסיבה כזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אפשר להנות שם גם בלי סמים
אומנם לא רוקדים 15 שעות ברצף אבל בכל זאת נהנים
שיגמר החורף..
| יווו איך בא לי להיות במסיבה כזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |