TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תאונה
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter העיקר שלא תפסתי טרמפ חזרה לרעננה עם שני ערבים |
| Originally posted by luckystrike נראה לי הערבים שאז הסיעו אותי מטייבה זה אלה ששמו שם את החגורת נפץ שמצאו שם לאחרונה |
מורן כנס כבר לאייסיקיו רועי עוד שנייה ישן
| Originally posted by oDrori מורן כנס כבר לאייסיקיו רועי עוד שנייה ישן |
| Originally posted by luckystrike אחי אני מת לישון אם אני ייכנס אני לא יילך גם עוד שעה ... |

| Originally posted by Hell_Copter יש חברים גם ככה ![]() ומה הקשר אליי עודד? פרנציפ אני נשאר... די מעניין פה במילא |

| Originally posted by luckystrike אני יודע שיש חברים אני רוצה להספיק לאכול לפני ! |
| Originally posted by Hell_Copter היית אומר קודם היינו הולכים לכיפה לא נורא... מחר נלך אם בא לך אני מסיע |
| Originally posted by luckystrike ואללה מזל טוב ! אחי - נסעת היום בסוף ? מה נסגר ? ומחר כנראה אני נוסע ל3 ימים |
| Originally posted by Flotser בא לי איזה פוסט רציני עכשיו, אז אורן, לא יודע אם אני זוכר נכון אבל נראה לי אתה אמרת פעם שאתה מאמין באלוהים? נגיד שכן אם אתה מדבר על גורל... לא שאני מאמין בגורל. אני מאמין באלוהים ובוא אני אגיד לך מה אני חושב על זה אם תראה לאלוהים שאתה מעוניין לשמור על החיים שלך, זתומרת תשים חגורה, לא תשתה לפני שתנהג, ולא תכנס בחיים לאוטו של מישהו ששתה אז זה מן סימן לאלוהים להראות כמה אתה רוצה לחיות, וככה אולי תקבל תמורה על זה... חוץ מזה שחגורה פשוט תציל את החיים שלך יכול להיות הגורל שלך יתכנן לך תאונה, אבל לא יתכנן לך שתמות, וזה שתוריד תחגורה הזאתי, חס וחלילה... |
| Originally posted by NaOren ולמה נראה לך שבזה שאני ישים חגורה אני יראה לה' שאני רוצה לשמור על החיים שלי?????? |
.
מחלת הנשיקה נשבע לכם מגיפה בישראל
אני יצאתי מיזה לפני שבוע
| Originally posted by guetag מחלת הנשיקה כבוד |
.
| Originally posted by guetag כל הזין בבדיקות דם שמוכיחות שאתה כבר בריא |
| Originally posted by NaOren אני מאמין בעניין של גורל בעניין של מעשים טובים טוב! |
| Originally posted by oDrori :מה אני מנסה להגיד? שני דברים 1. אלוהים תומך בהחלטה הדמוקרטית שעל - פיה צריך לשים חגורה ברכב 2. כשאתה לא חוגר חגורה ושם קצוץ על החוק ועל הסכנה אתה מעצבן גם את אלוהים |
| Originally posted by NaOren טוב בלי להעליב זה "המשל" הכי אידיוטי ששמעתי בחיים שלי... ומזה זה הזיוני שכל האלה ? מאיפה אתה מפליץ את החרא הזה????? מה אתה בכלל יודע על מה ה' רוצה? ומה מעצבן את ה'? עכשיו אני לא מנסה להגיד שאני יודע אבל יש לי דבר אחד להגיד: בא לך לבוא למצוץ לי? |
| Originally posted by oDrori אתה רואה, אני אקבל ממך ציניות בכיף אבל ברגע שאתה מדרדר את השיחה למישורים גסים, מה אתה מצפה שאני אגיד לך. כן אני רוצה למצוץ לך? אל תתחמק מהנושא. מאיפה אתה יודע מה ה' רוצה אם ככה? למי תאמין בקשר לאלוהים? זה לא משל שאני המצאתי. אבל כמובן, כנראה שאתה עובדיה הבא? |
| Originally posted by NaOren תגיד ת'בא לשגע אותי????? מתי אני אמרתי שאני יודע מה ה' רוצה???????? מי אמר שהמצאת את המשל הזה????? ואמאאאאאאאא שך עובדיה הבא |
| Originally posted by guetag מחלת הנשיקה כבוד |
| Originally posted by oDrori אתה טוען שהכל גורל... זתאמרת, לדעתך אם תעשה מעשים טובים, אז תקבל מה' רחמים ... כלומר, אתה יודע מה הוא רוצה לא? ואני אומר לך שלדעתי אין ה' וגם אם היה, נשמע לי הגיוני יותר שהוא ישפוט אותך לפי מעשייך, לא רק המחשבות. ושוב, בבקשה דבר בשפה קצת רהוטה יותר... אני אמסור לאמא שכי |
| Originally posted by NaOren תגיד ת'בא לשגע אותי????? מתי אני אמרתי שאני יודע מה ה' רוצה???????? מי אמר שהמצאת את המשל הזה????? ואמאאאאאאאא שך עובדיה הבא |
| Originally posted by NaOren סבבה זה מה שאתה אומר ואין לי בעיה עם הדעות שלך.... ותגיד אתה הומו? |