TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פנים או גוף ??? מה אתם מעדיפים אצל בחור\בחורה?
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
הדבר הראשוןשאני שם לב אצל בת משום מה זה לגבות שלה
עם אין לה גבות מסודרות כמו שצריך, זה כבר איך שהוא מראה לי אם היא מטפחת את עצמה או לא
ועוד משהו שהגעתי למסקנה שנורא משפיעה על האישיות של הבת זה אם היא מוריה שערות מהידיים
למה זה מקום, שלפחות באזור שלי, הרבה בנות לא מורידות ממנו
וזה אשכרא, אולי באופן מגעיל, מחלק את הבנות לשתי קבוצות
לא ככ מוגדרות עפ"י שם, אבל שונות
| quote: |
| Originally posted by DjChook הדבר הראשוןשאני שם לב אצל בת משום מה זה לגבות שלה עם אין לה גבות מסודרות כמו שצריך, זה כבר איך שהוא מראה לי אם היא מטפחת את עצמה או לא |
עזוב, טעות קלה בניסוח
התכוונתי לדבר על הקטע עם הידיים בתור טיפוח, והגבות בתור משהו שאני פשוט מסתכל עליו ראשון
טעות קלה שנבעה מחוסר תשומת לב לכתיבה 
לא הבנתי את הפוסט שלך אלונה
אוקי.. עכשיו
אם הבנתי אותך נכון...
אתה כאילו חושב שמי שלא מגלחת לא מטפחת את עצמה?
לא בהכרח
אבל זה מראה הרבה על אופן החשיבה שלה
קשה להסביר את זה כי זה לא מדע מדויק
| Originally posted by TinkerbeL מממממממממ אני חושב ששילוב של השניים אף פעם לא חשבתי מה יותר חשוב פנים או גוף אני יכולה להימשך למישהו עם גוף מהמם אבל פנים לא הכי מדהימות והפוך אבל אנשים שכחתם משהו: מה עם אופי?! |
ובלי קשר זה צביעות להגיד שהאופי הכי חשוב ... כי מה לעשות אחת עם האופי הכי סבבה שיש אם היא תהיה מכוערת אני לא יהיה איתה ... ידידים סבבה אבל לא יותר מזה ... |
| Originally posted by Hell_Copter כמו הזאביק הגבוה הזה שאמרת לי שמכוער תחת והחברה שלו פצצת עולם!!!!! עיניים ירוקות מדהימות יש לאלינור דרימר ... יש מצב שהחבר'ה מרעננה מכירים... איזה עיני חתול מדהימות... אני נגנב מזה... מדהים לגמרי!!!!!!!!!! |
| Originally posted by TranceGiant ZAIN! Elinor!? LMFAO! Omg was she beautiful. U see, even I couldnt forget her beauty. god thos ewere times, me n my mates spend the night at her's together with some stupid arsim LOL, dont get jealius, we ended up eating pizza and watching video. Anywayz, that girl's da bomb, also nice and a bit shy as far as i remember |
| Originally posted by Tarantula שיטטטט... הייתי קרובה... למה לא נולדתי עם שיער שחור?!?! |
ואני מבין שיש לך עיניים כחולות גדולות| quote: |
| Originally posted by DjChook הדבר הראשוןשאני שם לב אצל בת משום מה זה לגבות שלה עם אין לה גבות מסודרות כמו שצריך, זה כבר איך שהוא מראה לי אם היא מטפחת את עצמה או לא ועוד משהו שהגעתי למסקנה שנורא משפיעה על האישיות של הבת זה אם היא מוריה שערות מהידיים |
| Originally posted by Dj-2TaLL אם אתה (אני) מחפש משהו ארוך תווך אז אין מה לעשות, אופי זה הדבר!!! אין על זה ויכוח בכלל... |
| Originally posted by TranceGiant ZAIN! Elinor!? LMFAO! Omg was she beautiful. U see, even I couldnt forget her beauty. god thos ewere times, me n my mates spend the night at her's together with some stupid arsim LOL, dont get jealius, we ended up eating pizza and watching video. Anywayz, that girl's da bomb, also nice and a bit shy as far as i remember |
yalla ni orez!
| Originally posted by TranceGiant yalla ni orez! |

פנים...
לא משנה כמה כוסית היא תהיה זה לא יהיה שווה אם לא יהיה לה פנים.
עדיף פנים ופחות גוף מאשר גוף ופחות פנים. 
טוב בסופו של דבר זה פנים
אבל
זה לא אומר שאני לא יצא עם אחת עם גוף שקצת עקומה בפנים....
| Originally posted by MoSH_MaN אבל זה לא אומר שאני לא יצא עם אחת עם גוף שקצת עקומה בפנים.... |
פנים וגוף יפה פלוס......
אנלא אצא עם מישהי עם פנים יפות וגוף שיגעיל אותי לגעת בו..
סורי
לפי דעתי הכי חשוב זה הגוף
על תשאלו אותי למה כי אני שיכור עכשיו אני לא רוצה לעשות בושות
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK לפי דעתי הכי חשוב זה הגוף על תשאלו אותי למה כי אני שיכור עכשיו אני לא רוצה לעשות בושות |
לא הכי חשוב, זה הדבר שאני מסתכל עליו ראשון אצל מישהי, אני אישית מכוער אז אין סיכוי שאני ישיג מישהי אם גוף יפה אבל מותר לפנטז לא? ואני לא רוצה להישמע שוביניסט אבל יש כריות בשפע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוב רציתי להגיב משו בקשר לשיער...
(לא זה שעל הראש)
.....זה משהו שאמת יכול להרוס...
אני לא יכול לסבול הרבה שיער כשהוא לא במקום
הייתה לי איזה ידידה שפעם אחת שמתי לב שהיו לה זיפים בבטן
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע@#$!%!#$!@
משו זוועתי...
שונא שיערות במקומות הלא נכונים...
(גם למטה חלק זה הכי טוב)
-----
חוצמזה כמו שכבר אמרו גבות זה חשוב לאללה..
אבל הכי חשוב שתהיה חמוווווווווווווודה
חולה על חמודות
....
-------
טוב.....ויש סוג מסויים של בנות שפשוט...איייייייין...מדליקות אותי בטירוף:
כאלה ש....נראות אינטליגנטיות כאלה ומתנהגות בוגר כזה
(ולא חננות)
לא יודע איך להסביר לכם......
לא בטוח שתבינו אותי
...
| Originally posted by elad11 אני לא יכול לסבול הרבה שיער כשהוא לא במקום הייתה לי איזה ידידה שפעם אחת שמתי לב שהיו לה זיפים בבטן ... |
| Originally posted by warpedd_ ועוד סיפור הלכתי אתמול למגה לעשות קניות ולקופאית היה יותר זמן מאשר לי |
חחחח
איך לעזאזל יצא שכתוב זמן
התכוונתי לזקן
אגב שערות בבטן
רועי כמה שאלינור כוסית - קבל מה יש לה שם
אני בד"כ מסתכל יותר על גוף וכאלה וגם אני יוצא
מנייאק (מה לעשות) כי אני לא אצא עם מישהי עם פנים יפות אבל גוף חריג...
תחת ורגליים עושים לי את זה. 
אבל בתכלס כל מי שנדלקתי עליה אי פעם - זה בגלל הפנים!
יצאתי עם בנות עם גוף סוף ופנים לא משהו וכאלה שכן משהו - אבל
יש משהו מסוים שאני לא כל-כך יודע להסביר שמושך אותי לפנים של מישהי
ואם נדלקתי על מישהי אז מה לעשות...
אה ועוד משהו:
אין על רוסיות!