TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חידה!
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by Scorchio טוב אלון הגיע קרוב מאוד אבל הפתרון שלו לא מושלם הפתרון הוא ככה: הם יושבים במשולש: לבן לבן לבן נגיד שהכי תחתון הוא זה שצעק אז הוא מניח לעצמו ככה: אם לי היה כובע שחור אז מי שהיה יושב מולי היה רואה ככה: שחור לבן לבן ואז הוא עובר לנקודת מבט של השני ואומר לעצמו: אם לי היה שחור אז השלישי היה רואה ככה שחור שחור לבן ולכן הוא ישר היה קם וצועק על ההתחלה שיש לו כובע לבן אבל אמרנו שאחרי הרבה זמן שאף אחד לא אמר מילה הוא קם ואמר שיש לו כובע לבן וזה הפתרון |
| Originally posted by Scorchio טוב אלון הגיע קרוב מאוד אבל הפתרון שלו לא מושלם הפתרון הוא ככה: הם יושבים במשולש: לבן לבן לבן נגיד שהכי תחתון הוא זה שצעק אז הוא מניח לעצמו ככה: אם לי היה כובע שחור אז מי שהיה יושב מולי היה רואה ככה: שחור לבן לבן ואז הוא עובר לנקודת מבט של השני ואומר לעצמו: אם לי היה שחור אז השלישי היה רואה ככה שחור שחור לבן ולכן הוא ישר היה קם וצועק על ההתחלה שיש לו כובע לבן אבל אמרנו שאחרי הרבה זמן שאף אחד לא אמר מילה הוא קם ואמר שיש לו כובע לבן וזה הפתרון |
זה הגיוני מאוד זה שאתה לא מבין זה כבר בעיה שלך
הוא מניח שלשניהם היו כובעים שחורים זה למה הוא רואה שניים בתיאורטית
ואם השלישי היה רואה שניים שחורים ישר הוא היה קם וצועק שיש לו כובע לבן אבל אמרנו שאחרי
הרבה זמן
אף אחד לא אמר מילה...
רק אז הוא קם וצעק
עזבו זה חידה פסיכולוגית
אני בחור ריאלי 
| Originally posted by DjChook עזבו זה חידה פסיכולוגית אני בחור ריאלי |
צח ומה היה קורה אם היה שתי כובעים לבנים ואחד שחור!~?!?
איךף אתה מסביר את התשובה הזאת.......
אם מישהו לא מכיר שיענה על החידה הבאה
עשר ועשר זה לא עשרים, ועוד חמישים, זה אחד-עשרה
| Originally posted by MoSH_MaN צח ומה היה קורה אם היה שתי כובעים לבנים ואחד שחור!~?!? איךף אתה מסביר את התשובה הזאת....... |
מה?!
מטומטם אמרתי ששמו להם על הראש כובע לבן והוציאו את השחורים מהחדר
אני יסביר לך
דבר ראשון אני לא מטומטם, אני גאון..
כשהוא שם את עצמו בתור אחד מהאחרים, הוא חושב שהם יצעקו אם הם יראו 2 כובעים שחורים.. אבל למה הוא לא חושב על זה שיש כובע אחד שחור??
אתה מבין אותי ברוך??
כי הוא הומו
זה הפתרון בדוק!
אולי הוא הומו..
אבל זה לא נכון
עזוב..
| Originally posted by MoSH_MaN צח ומה היה קורה אם היה שתי כובעים לבנים ואחד שחור!~?!? איךף אתה מסביר את התשובה הזאת....... |
אוי אתם מפגרים!
טוב זה לא הפתרון
בסדר
סבבה נראה מי פותר את זה
| Originally posted by DjChook אם מישהו לא מכיר שיענה על החידה הבאה עשר ועשר זה לא עשרים, ועוד חמישים, זה אחד-עשרה |
יפה מאד
טוב חברים אני לא יודע מה אתכם
אבל כל מי שלקח לו שעה וחצי או באיזור... כנראה שצריך עוד עבודה 
נתתי את החידה הזו לחבר שלי היום
הוא פתר אותה ברבע שעה והנה התשובה
גרמני
בית ירוק
שותה קפה
מחזיק דגים