TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אתם יודעים מה אני שונא
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
| quote: |
| Originally posted by Trance man כל בת מכיתה יא ומעלה שתהיה איתה ביחד איזה חודשיים כבר תתחילו לעשות את זה, זה ברור.. ויובל, אם אתה רוצה להתקדם חברתית - אני מצטער מאוד להגיד לך את זה אבל צריך להתחיל להתלבש להיות עם פוזה וככה בנות יסתכלו עליך..ככה זה בחיים - ובמיוחד בתיכון או בחטיבה! הבגדים עושים את הבןאדם זה משפט חכם מאוד.. |
תכלס להתחבר עם בנות זה הכי טוב
אבל עזוב אותך תהיה עצמך תלבש מה שאתה חושב שיפה וזהו אל תשים זין על מה שאומרים ותקרין בטחון
זה מה שבנות אוהבות!
| אל תבוא כאילו אתה הולך למסיבה אבל לא עם תרנינגים או משהו מעפן |
| Originally posted by YuVaL חחחח כמו שעודד Once Said.. Screw U Hipi! |
| Originally posted by Trance man כל בת מכיתה יא ומעלה שתהיה איתה ביחד איזה חודשיים כבר תתחילו לעשות את זה, זה ברור.. ויובל, אם אתה רוצה להתקדם חברתית - אני מצטער מאוד להגיד לך את זה אבל צריך להתחיל להתלבש להיות עם פוזה וככה בנות יסתכלו עליך..ככה זה בחיים - ובמיוחד בתיכון או בחטיבה! הבגדים עושים את הבןאדם זה משפט חכם מאוד.. ![]() *EDIT* כמובן שלא יותר מידי פוזה - כי אז תהיה ערס! והבנות האיכותיות באמת לא אוהבות ערסים! |
HAHAHAHHAAHAHAHHAHAHHA
Another Killer Thread in that great forum
I learned about dresscode and all that Poza shit when I arrived in Israel being 15. Freinds of mine were like "hey, u look okay, but dress like a fucking man u austrian mother******!!"
Well it kinda worked..ever since Im addicted to Gel and black shining "Chaos" shirts. (if they're still in the moda..)
Anyway bout what Numshum wrote..had that too, wiht the hottest girl in town..shit happens, i cam home, wanked for an hour and then was able to sleep again 
ג'ל זה דבר ידוע אצל הישראלים....
באיה נאפה השומרים של המועדונים היו מזהים את הישראלים לפי הג'ל בשיער
יש עכשיו דבר חדש שהולך אצל הסטייליסטים אני לא יודע אם שמתם לב..זה הסגנון ה"צבאי" הזה..אנשים הולכים הרבה עם מכנסיים,חגורה צבאית ומכניסים את המכנסיים לתוך הנעליים..
וזה לדעתי הדבר הכי דוחה בעולם..
כאילו, אני פתוח לדברים והכל אבל בחיים לא תראו אותי מכניס את המכנסיים לתוך הנעליים..
jesus christ..:P
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה טרד מצחיק גאד!!! חהחהחה
שמעו ח'ברה הקטע שיש הרבה ידידות זה סבבה וזה אבל זה לא הכי הולך כבר.. אני יש לי ידידות בכל הגילאים, כאילו עד גיל מסוים יענתו יש לי ידידה שהיא כמו אחות שלי בכיתה ט' יענתו היא אחות של ידידה שלי מהשיכבה ואין אני מת עליה שהיא תיהיה ביב אני חותם שחצי נתניה תרדוף אחריה.. היא מדהימה וגם מכיתה י' יש הרבה ידידות יא וכו'..:]
יש גם כמה בצבא
בכל אופן זה לא תמיד עוזר כי יש תקטע שהן תופסות ממך ידיד ואם תמנסה לעשות משו ישר זה ריב וכו'.. ממ בקשר לבגדים יש צדק בדברים שלכם אבל עוד פעם לא צריך ללבוש תקטע הזה עם המכנסיים בנעליים זה ממש דוחה!!! יאקקק
צריך ללבוש בגדים יפים אבל שגם יהיה נוח מין הסתם.. שמע לי יובל
קח טיפ מניסיון
תפוס לך אחת תיהיה ידיד שלה ואל תתן לזה להיתפתח לקשר של שיחות נפש יענתו לאט לאט תתחיל ליתקוף אותה היא תיהיה יזיזה שלך ואז לאט לאט היא תשתחרר ותתחיל לתת לך יותר ויותר ככה תקבל בסופו של דבר ותאמין לי שאחרי קשר כזה יקפוצו עוד המון קשרים כאלה..:P
| Originally posted by Sniper חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טרד מצחיק גאד!!! חהחהחה שמעו ח'ברה הקטע שיש הרבה ידידות זה סבבה וזה אבל זה לא הכי הולך כבר.. אני יש לי ידידות בכל הגילאים, כאילו עד גיל מסוים יענתו יש לי ידידה שהיא כמו אחות שלי בכיתה ט' יענתו היא אחות של ידידה שלי מהשיכבה ואין אני מת עליה שהיא תיהיה ביב אני חותם שחצי נתניה תרדוף אחריה.. היא מדהימה וגם מכיתה י' יש הרבה ידידות יא וכו'..:] יש גם כמה בצבא בכל אופן זה לא תמיד עוזר כי יש תקטע שהן תופסות ממך ידיד ואם תמנסה לעשות משו ישר זה ריב וכו'.. ממ בקשר לבגדים יש צדק בדברים שלכם אבל עוד פעם לא צריך ללבוש תקטע הזה עם המכנסיים בנעליים זה ממש דוחה!!! יאקקק צריך ללבוש בגדים יפים אבל שגם יהיה נוח מין הסתם.. שמע לי יובל קח טיפ מניסיון תפוס לך אחת תיהיה ידיד שלה ואל תתן לזה להיתפתח לקשר של שיחות נפש יענתו לאט לאט תתחיל ליתקוף אותה היא תיהיה יזיזה שלך ואז לאט לאט היא תשתחרר ותתחיל לתת לך יותר ויותר ככה תקבל בסופו של דבר ותאמין לי שאחרי קשר כזה יקפוצו עוד המון קשרים כאלה..:P |

| Originally posted by YuVaL תודה על הטיפים... |
| Originally posted by Trance man ג'ל זה דבר ידוע אצל הישראלים.... באיה נאפה השומרים של המועדונים היו מזהים את הישראלים לפי הג'ל בשיער יש עכשיו דבר חדש שהולך אצל הסטייליסטים אני לא יודע אם שמתם לב..זה הסגנון ה"צבאי" הזה..אנשים הולכים הרבה עם מכנסיים,חגורה צבאית ומכניסים את המכנסיים לתוך הנעליים.. וזה לדעתי הדבר הכי דוחה בעולם.. כאילו, אני פתוח לדברים והכל אבל בחיים לא תראו אותי מכניס את המכנסיים לתוך הנעליים.. jesus christ..:P |
| Originally posted by clubber@work תשמע אם אני אלך בלי ג'ל ברחוב - יעצרו אותי אז לא ממולץ... |

| Originally posted by clubber@work וTRANCE GIANT - אההה אני לא יודע איך להגיד לך את זה בעדינות.. אבל החולצות שדיברת עליהם.. לא מומלץ! |
| Originally posted by Trance man למה? ![]() |
בקשר לבנות האיכותיות זה לא נכון
יש בנות איכותיות שנמשכות לארסים אחושרמוטה ...
כמה שזה מגעיל זה נכון ...
חוץ מזה יובל צודק בקשר למה שהוא אמר קודם על התמונות האלה
יובל אל תקשיב להם - כל הכבוד הפוקימונים האלה סתם צעצועים ...
| Originally posted by luckystrike בקשר לבנות האיכותיות זה לא נכון יש בנות איכותיות שנמשכות לארסים אחושרמוטה ... כמה שזה מגעיל זה נכון ... חוץ מזה יובל צודק בקשר למה שהוא אמר קודם על התמונות האלה יובל אל תקשיב להם - כל הכבוד הפוקימונים האלה סתם צעצועים ... |
| Originally posted by Hell_Copter יכול להיות שזה נכון... אבל אם אתה תראה כמו קוקסינל ותרקוד כמו קוקסינל יש יותר סיכוי להשיג בנות... ככה לפחות זהנראה מבחוץ |
| Originally posted by luckystrike ?!?!?!??? |
שמע שמע אל תהיה דםוק ותעשה מה שאומרים לך (יובל)
תהיה חכם
תשקיע מתי שצריך ומתי שלא....לא
למשל שתעבור ביה"ס (איך זה אצלך חטיבה או תיכון) אז בהתחלה במיוחד שנה ראשונה תשקיע אבל לא יותר מדי תהיה עצמך אל תנסה להיות מישהו שאתה לא כי זה לא עובד ככה מנסיון
אז ככה בהתחלה בכל זאת קצת תשקיע שלא יחשבו שאתה איזה חנון טורבו כזה מעפן כזה
ואז שתבנה לעצמך שם ותתיידד עם האנשים הנכונים ותהיה בעמדה של כוח אז תבוא איך שבא לך
אני לדוגמא כל כתה יב באתי עם כפכפים (בקיץ כן לא בחורף...בכל זאת קר) וסתם טרניג (מקסימום היינס שזה טרנינג אבל יקר !!! חחח מי שמכיר יודע)
ובקשר לשיער...תמצא תסרוקת יפה בלי הרבה השקעה אני ביא-יב כל הזמן הייתי הולך לספרים כאלה כמו סטייל שוקי זיקרי כזה שלוקחים 70 שקל תספורת ואמנם היה לי שיער מדהים אבל האמתי שזה סתם איך אומרים OVERATED
יש דברים יותר חשובים !!!
(בעצם עזוב מה שאני אומר על השיער אני מתבאס כי בגלל הצבא יש לי שיער קצר....)
ולא ג'ל זה נהיה מעפן
לך תקנה פן ספריי לשיער (קח מאמא בטוח יש לה) ותשתמש בזה
טוב אז קצת איבדתי את עצמי במהלך הכתיבה ....
אבל אני מקווה שהבנת תפואנטההההההההה
והכי חשוב אל תהיה ערס
תתרחק ממכות, באוטו שתשמע מוזיקה אז לא יותר מדי חזק שתעיר את השכנים כי זה מגעיל, תשתדל לא לשמוע כאלה שירים של ערסים טראנסים אלה מוזיקה יפה,
וזהו....בהצלחה
אהה ומגיל 16 תמיד תמיד תסתובב עם קונדום
תמיד.
| Originally posted by Hell_Copter מה שאני אומר זה שלפי מה שאני רואה מי שמתלבש כמו קוקסינל... ורוקד כמו קוסינל משיג בנות |
| Originally posted by yahel222 שמע שמע אל תהיה דםוק ותעשה מה שאומרים לך (יובל) תהיה חכם תשקיע מתי שצריך ומתי שלא....לא למשל שתעבור ביה"ס (איך זה אצלך חטיבה או תיכון) אז בהתחלה במיוחד שנה ראשונה תשקיע אבל לא יותר מדי תהיה עצמך אל תנסה להיות מישהו שאתה לא כי זה לא עובד ככה מנסיון אז ככה בהתחלה בכל זאת קצת תשקיע שלא יחשבו שאתה איזה חנון טורבו כזה מעפן כזה ואז שתבנה לעצמך שם ותתיידד עם האנשים הנכונים ותהיה בעמדה של כוח אז תבוא איך שבא לך אני לדוגמא כל כתה יב באתי עם כפכפים (בקיץ כן לא בחורף...בכל זאת קר) וסתם טרניג (מקסימום היינס שזה טרנינג אבל יקר !!! חחח מי שמכיר יודע) ובקשר לשיער...תמצא תסרוקת יפה בלי הרבה השקעה אני ביא-יב כל הזמן הייתי הולך לספרים כאלה כמו סטייל שוקי זיקרי כזה שלוקחים 70 שקל תספורת ואמנם היה לי שיער מדהים אבל האמתי שזה סתם איך אומרים OVERATED יש דברים יותר חשובים !!! (בעצם עזוב מה שאני אומר על השיער אני מתבאס כי בגלל הצבא יש לי שיער קצר....) ולא ג'ל זה נהיה מעפן לך תקנה פן ספריי לשיער (קח מאמא בטוח יש לה) ותשתמש בזה טוב אז קצת איבדתי את עצמי במהלך הכתיבה .... אבל אני מקווה שהבנת תפואנטההההההההה והכי חשוב אל תהיה ערס תתרחק ממכות, באוטו שתשמע מוזיקה אז לא יותר מדי חזק שתעיר את השכנים כי זה מגעיל, תשתדל לא לשמוע כאלה שירים של ערסים טראנסים אלה מוזיקה יפה, וזהו....בהצלחה אהה ומגיל 16 תמיד תמיד תסתובב עם קונדום תמיד. |
| Originally posted by luckystrike ?????!?!?!???? |
ואלההה
איך בא לי איזה תינוק חומד כזה
למה לכם לא????
ורועי תפסיק לקנא
הם משיגים רק את הבנות השטחיות
שגם ככה לא היית רוצה כאלה
חחחח דותן יא חמוד, איזה מלך
רואים שאתה חומר של רמת גן חחח
ד"א, אולי אתה יכול להסביר לי איפה זה ביהס הבילויים ?
| Originally posted by yahel222 ואלההה איך בא לי איזה תינוק חומד כזה למה לכם לא???? |
מה מת לילד מה אתה גנוב יא ראבק
תן לי להיות ילד כל החיים
הכי טוב עזוב אותך החיים אחרי גיל 24 ככה זה רק ירידה
| Originally posted by DjNumShum מה מת לילד מה אתה גנוב יא ראבק תן לי להיות ילד כל החיים הכי טוב עזוב אותך החיים אחרי גיל 24 ככה זה רק ירידה |