TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ג'ל ! ! !
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
חחחחחחחחחחחחח קטע הכי מצחיק בעולם זה היה
בקיצור
כמעט אבל לא בדיוק
| quote: |
| Originally posted by Scorchio חחחחחחחחחחחחח קטע הכי מצחיק בעולם זה היה בקיצור כמעט אבל לא בדיוק |
טוב אז צריך פעם אחת ללכת לספר נורמלי....
הינה עוד משהו
באיזה תדירות אתם חופפים תשער?
אין על ג'ל פנינה רוזנבלום
16.99 בסופר פארם
| Originally posted by Q-PiXeL טוב אז צריך פעם אחת ללכת לספר נורמלי.... הינה עוד משהו באיזה תדירות אתם חופפים תשער? |
| Originally posted by Shahar תלוי .. אם אני בלי פן אז יום כל יום לא.. אם אני עם פן... אחרי שבוע שהלכתי עם הפן אני חופף (ואז הפן ירד..) ואז יום אחר כך עושה פן |
בעיקרון אני גם עושה פן כל פעם לפני היציאה ואחרי המקלחת
כי אז השיער הכי מוכן לקבל את הג'ל, וככה יותר קל וטוב לעצב אותו
בקשר לג'ל אני לא חושב שציינתי אותו בהודעה הקודמת אבל קפצתי לאמבטיה לראות וזה
Natural Formula Extreme Design...
שם ארוך 
| Originally posted by KrazyDJs כל אחד והסטיות שלו... |
אני ער..
פשוט יש לי שער קצר מאוד...אז פן לא ממש יעזור לי
ואני לא מכיר ממש בנים שעושים פן, אז כנראה שזה לא מה שהולך בקריות...
| Originally posted by KrazyDJs אני ער.. פשוט יש לי שער קצר מאוד...אז פן לא ממש יעזור לי ואני לא מכיר ממש בנים שעושים פן, אז כנראה שזה לא מה שהולך בקריות... |
בטח תצחק או משו...[ לא מזיז לי תביצה האמצעית.. ]
אבל..
דקס ? שו ?
כאילו..
אתה מדבר איתי עכשיו סינית...
| Originally posted by Shahar לא יודע בדיוק כמה הסטייל עדכני היום.. אבל כל בן שני שם דקס אחי... ורוב הבנים עושים פן כדי לשים ואולי אתה מכיר אנשים ששמים דקס ופשוט אתה לא יודע שהם עושים.. זה לא כזה דבר שישר בולט |
| Originally posted by Hell_Copter כל בן שני שם דקס רק בלילינבלום 25... כל היענו קלאברים המעפנים האלה... אז תעשה טובה |
| Originally posted by KrazyDJs דקס ? שו ? כאילו.. אתה מדבר איתי עכשיו סינית... |
| Originally posted by Shahar כנראה שכל מי שראית עם דקס זה מישהו שיודע להתלבש.. זה הסטייל |
| Originally posted by Hell_Copter כנראה שכמעט כל מי שראיתי עם דקס זה כאלה שצריך להוריד להם מכות על מה שהם עושים בדיסקוטקים... כולל לנשק בנים... אני מת שכאלה אנשים יגיעו לצבא... כאלה דברים ותופעות לא רואים במסיבות חיילים... אין שום קלאברים מסריחים כולם נורמליים |
| Originally posted by Shahar אהה נו אתה מדבר על מקרה אחר.. ראית אולי הומואים אז סבבה להם הם שמו.. אבל מי ששם דקס לא חייב להיות הומו... זה סטייל נו... |
| Originally posted by Hell_Copter ומי שהומו לא חייב לשים דקס אבל הוא עדיין שם... מכאן נובע מה? שהומואים גם סטייליסטים...?! או שסטייליסטים הם גם הומואים? |
טוב בוא נדחף לכם לריב/וויכוח מה שתרצו לקרוא לזה..
רועי מה אתה דלוק? מה אתה מנסה להוכיח?... אז מי ששם דאקס הוא הומו?.. יש מללללאאא ערסים ששמים דאקס.. ככה שגם ההכללה של סטייליסטים 
| Originally posted by Rising טוב בוא נדחף לכם לריב/וויכוח מה שתרצו לקרוא לזה.. רועי מה אתה דלוק? מה אתה מנסה להוכיח?... אז מי ששם דאקס הוא הומו?.. יש מללללאאא ערסים ששמים דאקס.. ככה שגם ההכללה של סטייליסטים |
| Originally posted by Hell_Copter אז מה שאני בעצם רוצה זה חלאס עם ההגדרות... |
אני לא מבין מה אתם מתווכחים
וד"א דאקס זה אחד החומרים שיותר הורסים את השיער
זה פשוט זבל
אני תמיד הייתי משתמש בחוחובה - של QH אבל הוא מוביל לנשירה אז עברתי
לוקס אבל הוא הורס עוד יותר את השיער ולוקח שנים להוריד אותו..
עכשיו מצאתי חומר ממש פצצה - וקס בנג'י - זה לא בדיוק
וקס אלא חומר שמזכיר קצת קרם לחות לשיער - יש לו ריח אדיר ואפשר לעצב איתו את השיער איך שרוצים - אפילו אני עם שיער כמו שלי
הבעיה היחידה שהקופסא ממש קטנה וגם מאוד יקרה...
אבל כל עוד זה עובד 
| Originally posted by Hell_Copter מעניין מאיפה הם קיבלו את הרעיון בסרט ![]() רון... נראה לי שאחרי השבעה חודשים צח עשה כמו במת לצעוק שהוא מזיין אותה ואז היא דבוקה לתקרה מרוב שפיך... לא ככה? |
| Originally posted by Narcotic Mind למה לבזבז ? בוא נפתח חברה Zach's Natural Formula Gel הספקת מלאי כל 7 חודשים |
| Originally posted by clubber@work אני תמיד הייתי משתמש בחוחובה - של QH אבל הוא מוביל לנשירה אז עברתי לוקס אבל הוא הורס עוד יותר את השיער ולוקח שנים להוריד אותו.. עכשיו מצאתי חומר ממש פצצה - וקס בנג'י - זה לא בדיוק וקס אלא חומר שמזכיר קצת קרם לחות לשיער - יש לו ריח אדיר ואפשר לעצב איתו את השיער איך שרוצים - אפילו אני עם שיער כמו שלי הבעיה היחידה שהקופסא ממש קטנה וגם מאוד יקרה... אבל כל עוד זה עובד |