TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ב-8.4 אני הולך לתקלט ב.........
Pages (6): « 1 2 [3] 4 5 6 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter היי חבר'ה יש מכות!!!!! אני גם רוצה להצטרף!!!! עולים על איתמר?! מתאים לי!! |
| Originally posted by TinkerbeL אם אתה כל כך רוצה לעלות על איתמר אפשר לסדר משהו |
| Originally posted by Hell_Copter הלו הלו... עד כאן שאני לא בטעות יוריד איזה פצצה לחבר שלך במקום לאיתמר ככה גם את תבכי |
כשחושבים על זה
יש הרבה מכות בטרד הזה
בין הרבה אנשים.....
מממ מוזר
כמו שרועי אומר
הנוער של היום......
| Originally posted by TinkerbeL יאללה מכות רועי ואורן מי מהמר ועל מי? |
איזה אנשים אלימים ולא מתורבתים אתם....
יאללה רועי ואורן בחוטיני.... חחחחחחחחחחח

| Originally posted by Tarantula איזה אנשים אלימים ולא מתורבתים אתם.... יאללה רועי ואורן בחוטיני.... חחחחחחחחחחח |
| Originally posted by Vortex_SA לכי תראי איזה תוכנית של הומואים, מה את ערה בשעה כזאת?!? רק לי מותר להיות ער בשעה כזאת!!! אני מתחיל בעשר ואתם לא |
| Originally posted by Tarantula ואני לא מתחילה בכלללל@#$$!@ חחחחחחח... ננאאאא לךך תוכנית הומאים... ממממ.. אין ... וגם לא רוצה הומאים#$# רוצה פייט קלאב של חברי הפורום וכווללםםם בלבוש מינימלי חחחחחח.... |
פרטים!!!!
טוב
דיברתי עם מי שמארגן את כל העסק
המסיבה היא לגיל 16-18..... יעני תיכונים
אני כנראה יעלה בין האחרונים או אחרון.......
יש למישהו עוד שאלות???
מישהו בא?
Re: פרטים!!!!
| Originally posted by HyPeRSoNiC טוב דיברתי עם מי שמארגן את כל העסק המסיבה היא לגיל 16-18..... יעני תיכונים אני כנראה יעלה בין האחרונים או אחרון....... יש למישהו עוד שאלות??? מישהו בא? |
Re: Re: פרטים!!!!
| Originally posted by TinkerbeL אורן אני חושבת שהרוב פה מעל 18 |
Re: Re: Re: פרטים!!!!
| Originally posted by HyPeRSoNiC באמת? כי אני לא הרוב פה בתחום גילאים הזה נראה לי...... |
***HANDS UP***
נראה סבבה אם זה 40 שקח פנאן
נביא חברים מרעננה
יאללה רועי יא גודזילה מתי אתה מזמין אותי לשווארמה
Re: Re: Re: Re: פרטים!!!!
| Originally posted by TinkerbeL מממ לא ניראה לי יש גם כמה מתחת ל18 ויש כמה מעל יאללה הצבעה כל מי שמעל גיל 18 שירים את היד |
ממממממממ
טוב בכל מקרה אני חושב שכשאומרים 18 אז מתכוונים עד 19
אבל גם ככה אני לא חושב שתהיה בעיה אפילו לבני 20 להיכנס
אם לא איכפת להם לבלוט מעל כולם

| Originally posted by Hell_Copter אני מהמר על עצמי בסכום שיש למורן בחשבון שלו בערך מוחלט!! הרי אני לא יהמר על מינוס..... |

| Originally posted by HyPeRSoNiC ממממממממ טוב בכל מקרה אני חושב שכשאומרים 18 אז מתכוונים עד 19 אבל גם ככה אני לא חושב שתהיה בעיה אפילו לבני 20 להיכנס אם לא איכפת להם לבלוט מעל כולם |
| Originally posted by luckystrike בדיוק - סורי אבל לא נראה לי שאני יגיע ... שתגיע לחממה תרים טלפון |
| Originally posted by HyPeRSoNiC איזה בעסה הוא ממש ביאס אותי כשהוא אמר לי לאיזה גילאים זה |
בואנה אורן תן פרטים על המסיבה רק הרגע ראיתי
יש מצב שאני מגיע עם חברים
אחי אני מצטער להגיד לך אבל רמת הגילאים בלילנבלום היא ט-י אולי גם יא אבל זהו בערך
טוב תשמעו זה שאומרים
16-18
זה בסך הכל אומר שזה מסיבה לתיכונים
וזה אומר לא לאנשי צבא
אז זה לא משנה אם אתה בן 17.5 או בן 18.5 כל עוד אתה שמיניסט, המסיבה בעיקרון גם לך
אני עוד 3 חודשים בן 18 
תזכיר לי איפה זה ?
* אין לי כח לחזור לעמוד הראשון
| Originally posted by luckystrike למה עד 18 זה לא הגילאים שלכם ? |
| Originally posted by Shahar בואנה אורן תן פרטים על המסיבה רק הרגע ראיתי יש מצב שאני מגיע עם חברים |
| Originally posted by DjChook תזכיר לי איפה זה ? * אין לי כח לחזור לעמוד הראשון |
| Originally posted by TinkerbeL חחח חן יא עצלן |