TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- Motorcycle - As the rush comes !!!!! !!!!! !!!!!!! אההההההההההההההה
Pages (3): « 1 2 [3]
הרמיקס של ארמין א-ד-י-ר
איתן , למה הרמיקס שלהם יותר טוב?! של ארמין הרבה יותר מקפיץ יש בו יותר אנרגיה הוא פשוט עשוי מצויןןןןןןןןן
אולי פשוט לא התרגלת לזה כי אתה רגיל למקורי...
| quote: |
| Originally posted by Rising במקום לחרוש על הרדיו ריפ כמו מפגר ואז יימאס לי ממנו אחרי כמה ימים... אני לא שומע את זה ומחכה לריפ המלא של ארמין... can't wait |
| Originally posted by Hell_Copter ראסמי זה ככה יש לי אפשרות להוריד את הרמיקס של ארמין... אבל אני מעדיף כרגע שלא |
| Originally posted by luckystrike רועי עד לפני שבוע וחצי באוטו שלי אפילו לא זיהית את הרמיקס הרגיל שיצא כבר - וצחקתי עלייך שאני לא מאמין שלא זיהית את זה ואמרת לי שזה פעם ראשונה שאתה שומע אותו ... כנ"ל לגבי אנדיין - ביוטיפול ת'ינגס שעוד לא שמעת ... קיצר זה לא הסגנון שאתה אוהב ... |
| Originally posted by Hell_Copter מאותה סיבה בדיוק יא חתיכת קוף אשכים@##$% אני מוריד רק את הריליסים ולא את הרדיו ריפים כמוך!!! ככה שיצא שכשאתה השמעת לי אז זאת הייתה הפעם הראשונה ששמעתי את זה!!@#$ |
| Originally posted by Hell_Copter מאותה סיבה בדיוק יא חתיכת קוף אשכים@##$% אני מוריד רק את הריליסים ולא את הרדיו ריפים כמוך!!! ככה שיצא שכשאתה השמעת לי אז זאת הייתה הפעם הראשונה ששמעתי את זה!!@#$ |
| Originally posted by TTman ואני המום שלא שמעת את זה בדיסק של טייסטו הגדול Nyana CD 2 יש שם גם את Andain וגם את Motorcycle |
"חחחחחחחחחחח "מורן מוציא את הסודות מהבטן
| Originally posted by luckystrike זה לא העניין יא מעפן זה שני טראקים שדיברו עליהם שנים פה ואחד מהם יצא באמת לפני חודש כבר ועד לפני שבוע באוטו אז לא שמעת אותם אף פעם - בושה ... אמרת לי גם שאתה לא אוהב ... |

| Originally posted by Shahar "חחחחחחחחחחח "מורן מוציא את הסודות מהבטן |

| Originally posted by luckystrike ואחי לא היית באס"א שאני ועודד היינו בפעם האחרונה !!! יש אחת חמודה לאללה חדשה שם שבאתי אלייה וישר אמרתי לה שמעי בדרך כלל מצ'פרים אותנו פה וכאלה - ההיא הביאה לנו שתייה חינם חומוס סלטים מה שאתה לא רוצה !!! היה בסט ! חזרנו לימים הטובים של אס"א כמו עם האתיופית ... חחחחחחחחח משולש כבוד ! מה עם המורן ההיא אגב ? |
| Originally posted by luckystrike ואחי לא היית באס"א שאני ועודד היינו בפעם האחרונה !!! יש אחת חמודה לאללה חדשה שם שבאתי אלייה וישר אמרתי לה שמעי בדרך כלל מצ'פרים אותנו פה וכאלה - ההיא הביאה לנו שתייה חינם חומוס סלטים מה שאתה לא רוצה !!! היה בסט ! חזרנו לימים הטובים של אס"א כמו עם האתיופית ... |
| Originally posted by oDrori קיבוצניקית מיקוםאוקצור שאני אספק את המוזיקה לאסא הבא? |

WTF
http://www.tranceaddict.com/forums/...15&pagenumber=1
Oh no....
Re: WTF
| Originally posted by oDrori http://www.tranceaddict.com/forums/...15&pagenumber=1 Oh no.... |
Re: WTF
| Originally posted by oDrori http://www.tranceaddict.com/forums/...15&pagenumber=1 Oh no.... |
אני לא יודע אם אני מאמין בזה.... הקונספט משעשע אותי מאוד בכל זאת 
לפי איך שזה נראה זה נכון
יש מצב ?!?
מה זה החרא הזה ?!?!?
הם הגיבו על זה בט'רד ?
חברה אני לא מבין את הביג דיל
באמת שלא
לא שמעתי ממה הם סימפלו תאמת אבל לפי משהבנתי זה סתם איזה סאונד מונוטוני אם כמה תווים
אז יאללה
את רוב העבודה הקשה על הטראק המדהים הזה הם עשו
תנו להם קרדיט
דרך אגב לא גוש ולא דייב עדיין לא הגיבו על ההאשמות החמורות מדי שהופנו כלפיהם
אז נחכה ונראה אם זה בכלל נכון וגם אם כן
סוו וואט
who cares??? it fucking ownz !
חצי ממי שהגיב שם הוא זונה בפני עצמה...
כולם התלהבו והעריכו את הקטע ושמגיעה איזה שמועה קטנה כולם יורדים על זה
איייי .. יאללה על הזין... לא משנה מי יהיה אני לא אמעיט בערכו של הקטע הזה...