TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המלצת סרטים
Pages (45): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »
| quote: |
| Originally posted by Sniper איזה מוזרים אתם!! איך קפצתם כל שניה בסרט?!@# היו איזה 3 קטעים מפחידים וזהו.. |
ואללה לאיודע..
איזה מוזר זה..
"חתונה ודעה קדומה"
סרט ממש יפה..
העלילה היא עוד סיפור אהבה
לא ממש מחדש כלום אז קחו בחשבון מי שזה מפריע לו
אבל הביצוע וההשקעה יוצאים מהכלל..
מחמם את הלב הסרט הזה אשכרה יצאתי עם חיוך מהקולנוע היום.
בקיצור התלהבתי ממנו!!!
שחזרתי לבית גם רצתי להוריד תפס קול.. 
10\10 !!
אני אני יודע זה לא חוקי וכל זה...ובלה בלה בלה...
אבל יש פה מישהו שמתעסק בהורדת סרטים אבל מפאבים ...
אני מתכוון למישהו חזק בתחום...
אם כן תשלחו לי pm ואולי נשתלט על העולם ביחד.....
אני מוריד סרטים מפאבים כבר המון זמן ומבין... למה? אתה צריך משהו?
ד"א המלצה על סרט חזק אבל כבר דיי ישן מ-1998.
סרט שמזעזע את המחשבות והרגשות
America History X
ובעברית:
אמריקה X
הסרט הטוב ביותר שראיתי!!! אדוארד נורטון משחק הוא פשוט שחקן אדיר.
סרט חובה.
| הסרט הטוב ביותר שראיתי!!! אדוארד נורטון משחק הוא פשוט שחקן אדיר. סרט חובה.; |
המלצההההההה
אוקי .. סרט מ- 1998
Fear and Loathing in Las Vegas.nfo
"פחד ותיעוב בלאס וגאס"
עוד לא יצא לי ליראות אותו הוא אצלי על המחשב .. אבל לפי מה שהבאנתי יש שם קטע שלקחו אותו לאיזה טראק פסיכודאלי
הסרט מדבר על איזה שני אנשים שנוסעים באוטו מפוצץ מסמים בלאס וגאס ..
אנשים שראו אותו המליצו לי בחום
אם יש לכם לאן להעלות יש מצב שאני יעשה את זה 
| Originally posted by markfeldman אם אתה אוהב את אדוארד נורטון, ממליץ לך לבדוק את: THE 25TH HOUR |
Re: המלצההההההה
| Originally posted by Djsamorai אוקי .. סרט מ- 1998 Fear and Loathing in Las Vegas.nfo "פחד ותיעוב בלאס וגאס" עוד לא יצא לי ליראות אותו הוא אצלי על המחשב .. אבל לפי מה שהבאנתי יש שם קטע שלקחו אותו לאיזה טראק פסיכודאלי הסרט מדבר על איזה שני אנשים שנוסעים באוטו מפוצץ מסמים בלאס וגאס .. אנשים שראו אותו המליצו לי בחום אם יש לכם לאן להעלות יש מצב שאני יעשה את זה |
טוב סתם אתמול עברתי על סרטים שיש לי וזה חורים בהשכלה למי שלא ראה עדיין
המלצתי עליהם נראה לי פעם אבל הנה שוב
Donnie Darko
Interstate 60
City Of GOd
שלושה סרטים חובה
להשיג כמה שיותר מהר
בקשר לסרטים חדשים
אז דרכים צדדיות זה סרט דרמה איכותי מאד עם משחק יפה מאד.
רק עכשיו ראיתי מיליון דולר בייבי (לפני כמה ימים) ובהחלט הגיע לסרט הזה אוסקר...יותר טוב מהטייס
Re: Re: המלצההההההה
| Originally posted by KrazyDJs עוד סרט ששחכתי להוסיף לרשימה של "סרטים שצריכים לראות".. תודה |
Eternal Sunshine of The Spotless Mind
| Originally posted by KrazyDJs Eternal Sunshine of The Spotless Mind וואו. איזה סרט הזוי, מרתק ונהדר. ג'ים קאררי שלא יצא לי לראות אותו מככב כשחקן דרמה, מביא אותה במשחק מעולה. סרט מטורף, מלא טוויסטים והזוי לאללה. לא רוצה להרוס לאף אחד, אז לא ניכנס לפרטים על הסרט, אבל בהחלט סרט ששווה צפייה, וזה עוד בא מאחד שלא מתחבר לסרטי דרמה בד"כ. |
| Eternal Sunshine of The Spotless Mind |
Hide and Seek

| Originally posted by KrazyDJs Snatch. סרט משנת 2000. יצא לי רק עכשיו לראות. סרט אחד החזקים שראיתי. מכניס בתוכו כמה סיפורים שסובבים אחרי יהלום אחד... רוב הסרט מתרחש בלונדון, ככה שיש את המבטא האנגלי המצחיק לכל אורכו.. בראד פיט משחק בסרט צועני מוזר כזה לא חסרים בו גם קטעים שצחקתי בהם...בהחלט סרט נחמד ![]() |
| Originally posted by Flotser אז עכשיו אתה גם צריך לראות את Lock, Stock and Two Smoking Barrels שזה בערך דומה, ונראה לי עם אותם שחקנים פה ושם ועוד סרט, שמזכיר קצת את הסגנון הזה, אבל כנראה ראית כבר כי זה אחד הסרטים הכי טובים שיצא לי לראות City Of God חובה חובה חובה |
איזה קטע בדיוק ראיתי את לוק סטוק ושני קנים מעשנים היום!
סרט מעולה..
מומלץ מאוד..
מאוד דומה לסרט "סנטצ'".. גם רב השחקנים מ"סנטצ'" משחקים בו...
| Originally posted by Sm0keMachine איזה קטע בדיוק ראיתי את לוק סטוק ושני קנים מעשנים היום! סרט מעולה.. מומלץ מאוד.. מאוד דומה לסרט "סנטצ'".. גם רב השחקנים מ"סנטצ'" משחקים בו... |
ראיתי אתמול את זהות
סרט חזק
והרולד וקומר קורעים את אמריקה
איזה סרט מצחיקקקקקקקק
| Originally posted by DjChook ראיתי אתמול את זהות סרט חזק |
| Originally posted by Sm0keMachine אווו זהות אחד מסרטי המתח הטובים ביותר שראיתי.. |
| Originally posted by markfeldman שגרתי ביותר.. |
בקשר לבנאדם שדיבר על אדוארד נורטון
הוא ללא ספק אחד השחקנים הטובים שיש!!
המשחק שלו באמריקה איקס מדהים!
בפייט קלאב אדיר!!
וראיתי עוד איזה סרט איתו, שהוא משחק עם רוברט דה נירו, הוא יענו אחד שמשחק אותה סובל מפיגור שכלי ומברר על איזה חברה שהוא עובד בה בתור מנקה... ואז פורץ ומרוקן אותה
הפריצה קוראים לזה או אנערף... בנזונה של סרט!!
| Originally posted by Hell_Copter וראיתי עוד איזה סרט איתו, שהוא משחק עם רוברט דה נירו, הוא יענו אחד שמשחק אותה סובל מפיגור שכלי ומברר על איזה חברה שהוא עובד בה בתור מנקה... ואז פורץ ומרוקן אותה הפריצה קוראים לזה או אנערף... בנזונה של סרט!! |