TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ציוד תקלוט, ציוד להפקה, וכל הדברים הקשורים!!
Pages (30): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30]
לא רציתי ליפתוח טראד חדש ..
אני רוצה ליקנות אוזניות ....
אז אם אתם יכול להביא לי מחירים ואוזניות טובות שכדאי ליקנות ..
עד 1000 שקל
)
תודה
| quote: |
| Originally posted by Djsamorai לא רציתי ליפתוח טראד חדש .. אני רוצה ליקנות אוזניות .... אז אם אתם יכול להביא לי מחירים ואוזניות טובות שכדאי ליקנות .. עד 1000 שקל )תודה |
טכניקס האוזניות הכי טובות, צליל, חזק נקי וברור
שוני סתם זבל, הבאס בהן מוגבר אובר והאיכות שלהן אותו דבר כמו הפיוניר מה שלר מצדיק 100-200 שקל יותר במחיר
סנייזר, זה אוזניות גם סוף הדרך אבל הן כמעט לא מבודדות
הבידוד הכי טוב של הפיוניר והאיכות של טכניקס
| Originally posted by HyPeRSoNiC סוני אך ורק סוני!!!!! אני כל כך אוהב את הסוני שלי!!!!!!!!! אם הן יהרסו אני פשוט אקנה עוד זוג סוני!!!!!!! הן עולות עכשיו בסביבות ה-700 שקל גם הטכניקס טובות...... ניסיתי אותן...... עוצמת סאונד שיכולה להעיר מתים, אבל היא לא ישבה לי טוב על הראש ועל האוזן, אז פחות התרשמתי ממנה..... |
הטכניקס יותר טובות !
תאמת אני לא מבין את ההיתלהבות מהסוני
אתה יכולים בבקשה לשים תמונות ודגמים ???
כי ממש אני לא מבין בזה ...
מה שאני מכיר זה רק הסוני ..
וראיתי כאן ביקורות לא כ"כ טובות ..
| Originally posted by Scorchio בול-שיט סוני זאת האוזנייה עם הבנייה הכי חובבנית בשוק אני מוכן לשים איתך כסף של-2 אנשים מתוך 3 נשברו פעם אוזניות של סוני. הבאס שלהם חזק מאוד וזה מעפיל על המיד והטרבל ובגלל זה קשה לפעמים למקסס איתם. לדעתי Technics RP-1210 הכי טוב |
עזבו טכניקס עזבו סוני !!! יש
SENNHEISER

| Originally posted by Origin עזבו טכניקס עזבו סוני !!! יש SENNHEISER |
אתה צודק אחי
בישביל מוניתורינג לתקליטן סוני הכי טובים אבל בקטא של איכות לסטודיו היתי אומר סנהייזר
| Originally posted by Origin אתה צודק אחי בישביל מוניתורינג לתקליטן סוני הכי טובים אבל בקטא של איכות לסטודיו היתי אומר סנהייזר |
I am the Last One of my tribe
| Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחח סוף סוף מישהו שחושב כמוני ואני חשבתי שאנשים כמוך נגמרו בעולם הזה |
| Originally posted by hazzard לא נגמרו אחי גם אני מאמין ככה אני בעצמי מחזיק שני סנהייזרים וחד מהם זה הפשוט אייג' די 202 ויש לו איכות סארונד בת-זונה והאיכות שלו לבאס עמוק מצוינת להדמיה לתקלוט במועדון ברמקולים גדולים אותו סאונד... עזר לי להלחליט על הרבה בניה בטראקים... |
למרות שאני מאוד מרוצה מהפיוניר שלי
[ד"א מי יודע איפה קונים ריפוד חדש לאוזניות]
טכניקס הכי טובות 1210 זה השיא
האיכות סאונד שלהן והחוזק מדהימה
סנייזר סתם חלשות ולא מבודדות
סוני מעוותות את הקול