TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
חסר לכם שאתם לא מצלמים!!! אני לא יודע מה אני יעשה לכם!! רוצה ליראות תסטלאנים שיש פההה
איזה זיון שאני לא יכול לבוא..
בעעעעעעעעעעעעעעעע
נראה לי שוב פעם אין מצב שנחנו הדרומיים באים, אין הסעה, ואני לא הולך לשלם 300 שקל כדי להגיע לפגישה...
| quote: |
| Originally posted by luckystrike צח אריק ותומר באים ? |
זה נראה כמו פגישה דלה כמו מקודם רק שיפור מעותי שכולל אותי ואת חן
אמאאאאאאאאא
| Originally posted by MoSH_MaN זה נראה כמו פגישה דלה כמו מקודם רק שיפור מעותי שכולל אותי ואת חן |
| Originally posted by MoSH_MaN זה נראה כמו פגישה דלה כמו מקודם רק שיפור מעותי שכולל אותי ואת חן אמאאאאאאאאא |
פחחחח באמת אנשים מה נסגר עם אוכל ?
ירדנו מלעשות על האש ?
ואין לי אוכל... 
תשאל את שגיא,
אף פעם אין אצלי מה לאכול חחח
| Originally posted by DjChook פחחחח באמת אנשים מה נסגר עם אוכל ? ירדנו מלעשות על האש ? ואין לי אוכל... ![]() תשאל את שגיא, אף פעם אין אצלי מה לאכול חחח |
מאיפה יש לי כסף סעמק ?!
אני מארח אותכם בגופי לא בכספי !
(זה כככככככככ לא נשמע טוב חחח)
| Originally posted by Hell_Copter זה אומר שהפעם לא נהנה כמו אז? שיט... וחן... אני מקווה שיש לך בבית דברים נורמליים לאכול ולא צ'יפס למיקרו וקרקרים כמו אצל מורן |

חשבתי אני יביא ציוד אבל מורן אם אתה אומר שאריאל מביא אז לא משנה כבר, זה גם ככה בדיוק אותו ציוד
נראה לי אני יביא רק איזה כמה דיסקים משלי...
בקשר לנרגילה, אולי אני יביא
אבל אל תסמכו על זה
ואני צריך טעמים וגחלים כי כמעט נגמר אם אני לא טועה
מורן, בחיית אל תביא טעמים משנה שעברה בטעם חרא טורקי 
| Originally posted by luckystrike בואנה יא בן זונה !!! יש לו עוד תלונות לחמור ! אבל נקרעתי מצחוק שקראתי - קרקרים וציפס למיקרו זה אשכרה נשמע מצחיק אבל זה בערך מה שהיה עם תוספת של עוגיות שוקולד צ'יפס ![]() קיצר - בקשר לאוכל אפשר לאכול מהעירויים !!! להביא גם אדרנלין וכאלה ? תקשיבו אני אומר לכם מה שאני אומר לצוותים שלי - כל אחד יוצא עם לפחות עירוי אחד !!! בכל מקרה אל תהיו חארות כל אחד יביא אוכל מה שהוא יכול להביא ובקבוק שתייה אני לא מעלה אותכם לאוטו אחרת !!! ורועי דווח על זה לאריק וצח ! |
תביאו תביאו
אני אלך למכולת מביא כמה קולות וקצת כיבוד קל
אז סיכמנו שאין אוכל "כבד"
| Originally posted by DjChook תביאו תביאו אני אלך למכולת מביא כמה קולות וקצת כיבוד קל אז סיכמנו שאין אוכל "כבד" |
טוב קולות יש ובמבה יש
אולי תעשו איזה קניה כל האלה שבאים מרעננה של פיתות / חומוסים
או משהו ?
כדי שיהיה מה לנשנש
או הרבה פיצוחים
לא יודע
אבל תביאו 
| Originally posted by DjChook טוב קולות יש ובמבה יש אולי תעשו איזה קניה כל האלה שבאים מרעננה של פיתות / חומוסים או משהו ? כדי שיהיה מה לנשנש או הרבה פיצוחים לא יודע אבל תביאו |
דיברתי קודם עם תומר והוא אמר שכנראה הוא יבוא באיזה 6 ככה...
הוא יהיה איתי בקשר ...
הוא יגיע בטח עם אבא שלו או משהו ואז יחזור עם אריק...
סבבה אנשים

ואללה אתם עכשיו יושבים וטוחנים אוכל ועוד הרבה דברים עושים צחוקים
ואני פה יושב משועמםם חולההה מתתת
בעעעע העיקר שתהנו לא לישכוח תמונות
!!!
רק עכשיו חזרתי מעבודה (מ-8 בבוקר ראבאק!)
אקיצר- אני עוד הולך לקאנטרי, ואז עד שאני אתארגן ואגיע זה יהיה איזה 8
כשב-10 כבר יש לי תוכניות, אז באמת מצטער אחים שלי
פעם הבאה... ואל תשכחו תמונות!
יאללה מי שם פוסט ראשון אחרי המפגש?
היה נחמד

וזה היה הבית שחי של אריאל
שאלו את אריק ואת צח
| Originally posted by MoSH_MaN וזה היה הבית שחי של אריאל שאלו את אריק ואת צח |
באמצע האוטו אריאל מוריד את החולצה מתחיל לעשות תנועות ידיים תוך שתי שניות האוטו מתמלא ריח של עובש בן שנתיים.
בואו נכתוב כולנו לאריאל:
שים דאודורנט!