TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
תחפש
res - They-Say Vision (Robbie Rivera's Tribal Session Dub)
בקאזה יש שם בטוח בדקתי...
רק תחכה עד שהוא יסיים לחפש וזה ימצא לך..

???מישהו מכיר
...יש איזה שיר סלסה שהוא לא הכי חדש
...שחורשים עליו במסיבות
:יש בו את המילים
Latinos
Projecto Uno - Latinos
נראה לי זה השם
ואללה אחי תודה...
זה השם...
Sylvia Feat. ToyBoy - Playing around in the W.C. ?
| quote: |
| Originally posted by guetag מחפש שיר שהפזמון שלו הולך כך baby baby please..... |
מממ...
מחפש טראנס..
ה
DJ
קרא לו טראנס המערה או משוה כזה
מעין טכנו...
גם בהתחלה היו "ווקאלים" בעברית 
תודה לכל העוזר...
מחפש כמה דבררים
הראשון זה חידוש לשיר של מיקל ג'סון נראה לי
שהוא אומר
"I have feel like someone is watching me.."
השני זה חידוש לשיר משנות התשעים
pump the jam
משהו כזה
והשלישי זה מן פרוגרסיב כזה
שהולך כמו
i wanna ride it
can fight
becouse i'm addicted to drums
**בערך זה מה שאני זוכר**
| Originally posted by warpedd_ מחפש כמה דבררים הראשון זה חידוש לשיר של מיקל ג'סון נראה לי שהוא אומר "I have feel like someone is watching me.." השני זה חידוש לשיר משנות התשעים pump the jam משהו כזה והשלישי זה מן פרוגרסיב כזה שהולך כמו i wanna ride it can fight becouse i'm addicted to drums **בערך זה מה שאני זוכר** |
| Originally posted by nimrod levi הראשון זה Rockwell feat. Michael Jackson - Somebody's Watching Me (Medway Mix) טראק טוב באמת מומלץ והשלישי זה Oscar G + Ralph Falcon - Dark Beat תבחר איזה מיקס שאתה רוצה רשמו פה את כולם אפשהו |
| Originally posted by guetag לא מוצא.. |
יש איזה שיר חצי דאנס חצי פופ כזה..
עם ילדים כאלה ששרים..
משפט שאני זוכר מהשיר זה נראה לי גם הפזמון..
"floorfilla.. this is how we do it floorfilla.."
משהו כזה.. אני בטוח שמכירים את זה.. פשוט פספסתי איפשהוא את השם של השיר
שמעתי את זה בבי יו.. שיר די אופיני לתחנה!!
אוקיי יש כמה:
הראשון, רמיקס למיסי אליוט, פרוגרסיב, עם שינויי טמפו, משהו טוב, סגנון סופרצ'מבואי...
השני, רמיקס קלאב טראנס לדארק ביט, לא משהו מיוחד, פשוט נחמד, ניגן פלינר...
ויש את כל הסט של רועי ברויסקמן מהטיאלוי שהייתי מת לטראקליסט שלו 
| Originally posted by AnthemFreak יש איזה שיר חצי דאנס חצי פופ כזה.. עם ילדים כאלה ששרים.. משפט שאני זוכר מהשיר זה נראה לי גם הפזמון.. "floorfilla.. this is how we do it floorfilla.." משהו כזה.. אני בטוח שמכירים את זה.. פשוט פספסתי איפשהוא את השם של השיר שמעתי את זה בבי יו.. שיר די אופיני לתחנה!! |
| Originally posted by nimrod levi Rockwell feat. Michael Jackson - Somebody's Watching Me (Medway Mix) |
| Originally posted by AnthemFreak יש איזה שיר חצי דאנס חצי פופ כזה.. עם ילדים כאלה ששרים.. משפט שאני זוכר מהשיר זה נראה לי גם הפזמון.. "floorfilla.. this is how we do it floorfilla.." משהו כזה.. אני בטוח שמכירים את זה.. פשוט פספסתי איפשהוא את השם של השיר שמעתי את זה בבי יו.. שיר די אופיני לתחנה!! |
| Originally posted by BlueHawk A Teens - Floorfiller |
אחיים שליי אני צריך טובההה ממכם
אני רוצה את הסט של דניאל פארקש וsasha
ביום שני בלילה בין 12 ל2 היה סט ההארד קלאב טראנס סופני ואני מחפש את הטראקליסט אני יסמך למי שיהיה את זה
תודה מראש
אחיי..
איך קוראים לשיר הפופ דאנס הזה שהולך ככה
"welcome to the space jam"
או משהו כזה?

סתם אני רוצה שיהיה לי במחשב................
של הסרט
SPACE JAM
בכיבובם של באגס באני ומייקל ג'ורדן ?
תחפש
space jam OST
| Originally posted by DjChook של הסרט SPACE JAM בכיבובם של באגס באני ומייקל ג'ורדן ? תחפש space jam OST |

| Originally posted by Sm0keMachine חחח לא אין קשר! אמרתי שאני לא בטוח שאלו המילים.. זה פשוט נשמע ככה ![]() זה שיר דיי חדש אני חושב שמעתי את זה אתמול בשוובלה.... |
| Originally posted by Hell_Copter אבל זה מהסרט ספייס ג'אם חפש מה שהוא אמר... |
| Originally posted by Sm0keMachine להה אין מצב בחיים שזה מהסרט! שוב אני אומר - זה שיר חדש ! |
| Originally posted by BlueHawk אני חושב ששמעת איזה מיקס לשיר הזה מספייס ג'אם.. זו רק השערה. חיפשתי בשבילך את המילים תסתכל אם זה מוכר |