TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- צחוקיה לכולם
Pages (87): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 »
עוד בדיחה על זקנות מזדיינות :
אבא משאיר תילד שלו אם סבתא שלו ואומר לה כל מה שהוא רוצה תתני לו..
בסדר , האבא הולך , אז הילד אומר לסבתא שלו אני רוצה ללכת לחוף...
הם הולכים לחוף, אז הילד רואה שני אנשים מזדיינים אומר.. סבתא אני רוצה להזדיין. אז הסבתא אומרת תשיג בחורה ותזיין אותה.
הילד אומר לא.. אני רוצה איתך
בסדר, הסבתא מסכימה, הרי האבא אמר לה לתת לו כל מה שהוא רוצה..
הם מזדיינים מזדיינים.... מסיימים, פתאום נתקע הזין.
מנסים להוציא.. שום דבר לא עוזר. אז הסבתא מוציאה מספריים וחותכת לו תזין.
בסדר אחריזה הם חוזרים, האבא חוזר אומר לילד שלו התקלחתה ? .. הילד אומר לא... האבא אומר בסדר בוא תתקלח איתי.
אז הם מתקלחים, פתאום האבא רואה שלילד אין זין.. שואל אותו איפה הזין שך ?!!
אז הילד אומר : בכושיליייאמאשך !!

| quote: |
| Originally posted by coby עוד בדיחה על זקנות מזדיינות : אבא משאיר תילד שלו אם סבתא שלו ואומר לה כל מה שהוא רוצה תתני לו.. בסדר , האבא הולך , אז הילד אומר לסבתא שלו אני רוצה ללכת לחוף... הם הולכים לחוף, אז הילד רואה שני אנשים מזדיינים אומר.. סבתא אני רוצה להזדיין. אז הסבתא אומרת תשיג בחורה ותזיין אותה. הילד אומר לא.. אני רוצה איתך בסדר, הסבתא מסכימה, הרי האבא אמר לה לתת לו כל מה שהוא רוצה.. הם מזדיינים מזדיינים.... מסיימים, פתאום נתקע הזין. מנסים להוציא.. שום דבר לא עוזר. אז הסבתא מוציאה מספריים וחותכת לו תזין. בסדר אחריזה הם חוזרים, האבא חוזר אומר לילד שלו התקלחתה ? .. הילד אומר לא... האבא אומר בסדר בוא תתקלח איתי. אז הם מתקלחים, פתאום האבא רואה שלילד אין זין.. שואל אותו איפה הזין שך ?!! אז הילד אומר : בכושיליייאמאשך !! |
| Originally posted by coby עוד בדיחה על זקנות מזדיינות : אבא משאיר תילד שלו אם סבתא שלו ואומר לה כל מה שהוא רוצה תתני לו.. בסדר , האבא הולך , אז הילד אומר לסבתא שלו אני רוצה ללכת לחוף... הם הולכים לחוף, אז הילד רואה שני אנשים מזדיינים אומר.. סבתא אני רוצה להזדיין. אז הסבתא אומרת תשיג בחורה ותזיין אותה. הילד אומר לא.. אני רוצה איתך בסדר, הסבתא מסכימה, הרי האבא אמר לה לתת לו כל מה שהוא רוצה.. הם מזדיינים מזדיינים.... מסיימים, פתאום נתקע הזין. מנסים להוציא.. שום דבר לא עוזר. אז הסבתא מוציאה מספריים וחותכת לו תזין. בסדר אחריזה הם חוזרים, האבא חוזר אומר לילד שלו התקלחתה ? .. הילד אומר לא... האבא אומר בסדר בוא תתקלח איתי. אז הם מתקלחים, פתאום האבא רואה שלילד אין זין.. שואל אותו איפה הזין שך ?!! אז הילד אומר : בכושיליייאמאשך !! |
הבוש מאוד נחמד 
וקובי...
רק תהיה בריא אם אלה הבדיחות שמצחיקות אותך
סטנד אפיסט כבר לא תהיה 
| Originally posted by ADiSH George W. Bush ![]() ומשהו יותר טוב http://www.dagbladet.no/download/readmylips_blush.mov |
http://www.albinoblacksheep.com/video/format.html
אותי נורא הצחיק לראות כריש שר ראפ (או היפ הופ או מה שזה לא יהיה..)

האמת שגם אני דיי נהניתי מהבדיחה הזו 
| Originally posted by Gil Shwarts האמת שגם אני דיי נהניתי מהבדיחה הזו |
צפי פגיעה אלונה
לא קוראים לגיל נוער 
הבנאדם בן 20 (לא קשור לזה שזה גיל)
דרך אגב, בדיחה באמת טובה !
| Originally posted by Tarantula מוזזזררר, הנוער של היום |

Zombie nation - Kernkraft 400 (SI remix)
איזה קורע זה!!! חובה על כל מחשב 
יותר דפוק מקורע
אבל כל אחד והדעה שלו 
| Originally posted by Hell_Copter לאט לאט זה נכנס לתת מודע שלכם ![]() מוזר... הנוער של היום!! |
| Originally posted by Vortex_SA Zombie nation - Kernkraft 400 (SI remix) איזה קורע זה!!! חובה על כל מחשב |
| Originally posted by Vortex_SA Zombie nation - Kernkraft 400 (SI remix) איזה קורע זה!!! חובה על כל מחשב |
| Originally posted by AnthemFreak הייתי אומר שזה די מפגר.. כל שניה הם יוצאים מהקצב כזה.. |
אלוהים ישמורררררררררררר האור רותח כמו קיטור, כמה שזה מטומטם!
אהבתי את הקטע עם החליל... שנון 
סרטון חזק בטירוף!!!
תלחצו פה
| Originally posted by Hell_Copter סרטון חזק בטירוף!!! תלחצו פה |
אני אהבתי 
| Originally posted by MoSH_MaN נחמד.........לא יותר מידי :d |
חחחחח
איזה קטע קורע זה עם החתול
פחחחחחחח
אבל זה פרסומת אז אי מצב שזה אמיתי