TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
קבל אחי
זה המקורי
Quad City DJs - Space Jam
| quote: |
| Originally posted by BlueHawk קבל אחי זה המקורי Quad City DJs - Space Jam |
| Originally posted by Sm0keMachine בזמן שאני מודה לך אני גם יצ'פר אותך בבדיחה שעכשיו קראתי באינטרנט: גרוזיני אומר לחברה שלו: תבואי אלי מחר הביתה בסביבות 12 - אף אחד לא יהיה בבית........... היא באה אליו ב 12 - ואף אחד לא היה בבית. |
היי חברה...
הורדתי לפני איזה חודש את הדיסק
Ofer Nisim House NY
מקאזה...
הבעיה שאין לי תטראקליסט...
יש למישהו במקרה ?
אני הצלחתי לזהות רק 2 שירים...
Santana ft. GB Product - Dirty Dancin (Ofer Nisim Mix)
DaRude - Feel The Beat (Robbie Rivera Tribal Session Dub)
נראה לי שאלו השמות שלהם.
תודה רבה..
למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להביא את הטראקים האלה
?
DJ BaGo BootleG - 50 Cent VS. Beyonce - In da Club (DJ BaGo Blackmix 90bpm)
DJ BaGo Vs. The Tringle - Blue Sky (DJ BaGo RaPMIX 100bpm)
DJ BaGo BootleG - Acapulco - Banana boat Song (DJ BaGo BootleG Mix)
אני מוכן לשלם עליהם מצידי
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להביא את הטראקים האלה ? DJ BaGo BootleG - 50 Cent VS. Beyonce - In da Club (DJ BaGo Blackmix 90bpm) DJ BaGo Vs. The Tringle - Blue Sky (DJ BaGo RaPMIX 100bpm) DJ BaGo BootleG - Acapulco - Banana boat Song (DJ BaGo BootleG Mix) אני מוכן לשלם עליהם מצידי |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להביא את הטראקים האלה ? DJ BaGo BootleG - 50 Cent VS. Beyonce - In da Club (DJ BaGo Blackmix 90bpm) DJ BaGo Vs. The Tringle - Blue Sky (DJ BaGo RaPMIX 100bpm) DJ BaGo BootleG - Acapulco - Banana boat Song (DJ BaGo BootleG Mix) אני מוכן לשלם עליהם מצידי |
| Originally posted by Vortex_SA למה אתה צריך אותם? הם עד כדי כך יפים?? |
| Originally posted by Sm0keMachine תודה אחי! אני יחפש את זה עכשיו בקאזה.. בזמן שאני מודה לך אני גם יצ'פר אותך בבדיחה שעכשיו קראתי באינטרנט: גרוזיני אומר לחברה שלו: תבואי אלי מחר הביתה בסביבות 12 - אף אחד לא יהיה בבית........... היא באה אליו ב 12 - ואף אחד לא היה בבית. בדיחה מפגרת אבל היא קרעה אותי מצחוק לא יודע למה! |
חבר'ה... איך קוראים לחידוש הזה של שיר משנות ה-90 שהולך:
"Music is the vibe...
...think about the way, that we live today..."
קצב הארד כזה
ודבר שני, השיר הצרפתי הזה שהולך
et iaoooo, ashonteeeeee....
משהו כזה
חרשו עליו לא מזמן ברדיו
| Originally posted by eXeTik ודבר שני, השיר הצרפתי הזה שהולך et iaoooo, ashonteeeeee.... משהו כזה חרשו עליו לא מזמן ברדיו |
| Originally posted by warpedd_ kate rayn - dechente **לא ככה כותבים את זה** אבל זה השיר |
| Originally posted by itamarsan Kate Ryan-Desechantee זההההה השם המללאא ותמצא יש לו רמיקסים ממש ממש חמודים |
אחים שלי, שלום לכולם
אז ככה יש לי שתי טראקים שאני רוצה להשיג, אבל אני לא יודע את השם שלהם
הראשון הולך משהו עם המילים האלה
GET DOWN PUT YOUR FIT BACK ON THE GROUND
והשני הוא חידוש לשיר ישן, אבל זה רק המנגינה מהשיר הישן, באמצע הטראק יש איזה מישהו שאומר
Varraka, Riga.....
...משהו כזה, ועוד כמה מדינות שאני לא זוכר
...אז אם מישהו יודע על מה מדובר, אני אודה לו מאוד על העזרה
Re: אחים שלי, שלום לכולם
| Originally posted by TTman אז ככה יש לי שתי טראקים שאני רוצה להשיג, אבל אני לא יודע את השם שלהם הראשון הולך משהו עם המילים האלה GET DOWN PUT YOUR FIT BACK ON THE GROUND והשני הוא חידוש לשיר ישן, אבל זה רק המנגינה מהשיר הישן, באמצע הטראק יש איזה מישהו שאומר Varraka, Riga..... ...משהו כזה, ועוד כמה מדינות שאני לא זוכר ...אז אם מישהו יודע על מה מדובר, אני אודה לו מאוד על העזרה |
Re: Re: אחים שלי, שלום לכולם
| Originally posted by Vortex_SA sound overdose - city 2 city ? הראשון אין לי מושג |
Re: Re: Re: אחים שלי, שלום לכולם
| Originally posted by TTman לא אחי, זה לא סיטי טו סיטי, אם זה היה סיטי טו סיטי הייתי גומר במסיבה זה ווקאל כזה של שנות ה 80, נראה לי והראשון זה דיפ כזה, אני מכיר אותו, רק שאני לא יודע את השם שלו |
Re: Re: Re: Re: אחים שלי, שלום לכולם
| Originally posted by Vortex_SA נראה לי אתה מחפש את funky green dogs - rise up |
Re: Re: Re: Re: Re: אחים שלי, שלום לכולם
| Originally posted by TTman שניה אחי, נוריד ונשמע הלוואי וזה זה |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: אחים שלי, שלום לכולם
| Originally posted by TTman ?אחי, אתה בטוח שזה השם זה לא מוצא לי בהאב |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: אחים שלי, שלום לכולם
| Originally posted by Vortex_SA נראה לי שכן, תנסה רק rise up |
Re: Re: Re: Re: אחים שלי, שלום לכולם
| Originally posted by Vortex_SA נראה לי אתה מחפש את funky green dogs - rise up |
המיקס של ג'וניור וסקז אוכל אותו
| Originally posted by nimrod levi המיקס של ג'וניור וסקז אוכל אותו |
| Originally posted by nimrod levi המיקס של ג'וניור וסקז אוכל אותו |