TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
| quote: |
| Originally posted by arik הוא לא לקח אותי פשוט הייתי מאד קרוב ללדרוס אותו ופחדתי שהאוטו לא יפגע שאני יפגע בו |
מורן
חבר שלי סגר עם
lantis 1800
190
והוא אמר שהוא יכל יותר
בקשר לרעידות, אני לא יודע... עוד לא הגעתי לכאלה מהירויות
| Originally posted by Narcotic Mind מורן חבר שלי סגר עם lantis 1800 190 והוא אמר שהוא יכל יותר בקשר לרעידות, אני לא יודע... עוד לא הגעתי לכאלה מהירויות |
| Originally posted by luckystrike תרוצים ... אריק האוטו שלך זחל על הכביש ורועי עם מנוע 2200 שבר אותו מה האוטו השני שלך ? |
| Originally posted by arik הוא לא לקח אותי פשוט הייתי מאד קרוב ללדרוס אותו ופחדתי שהאוטו לא יפגע שאני יפגע בו |

הבנתי רועי ואם מדברים על גולף
אז לאיזה אחד שאני מכיר יש גולף גי טי אי
עם כל השיפורים שיכולים רק להיות הוא כל שבוע הולך ומוסיף לא עוד משו בלאגנים בינתיים היא חוקית אבל בקרוב שיגמר כל השיפורים הוא יעבור ללא חוקיים ממממ והוא סגר איתה 220
איזה שוק!! ואם אתם לא מאמינים אני הייתי איתו באותו ככה שהוא לא שיקר עליי
רועי
איזה אוטו יש לך?
| Originally posted by Sniper הבנתי רועי ואם מדברים על גולף אז לאיזה אחד שאני מכיר יש גולף גי טי אי עם כל השיפורים שיכולים רק להיות הוא כל שבוע הולך ומוסיף לא עוד משו בלאגנים בינתיים היא חוקית אבל בקרוב שיגמר כל השיפורים הוא יעבור ללא חוקיים ממממ והוא סגר איתה 220 איזה שוק!! ואם אתם לא מאמינים אני הייתי איתו באותו ככה שהוא לא שיקר עליי |
| Originally posted by luckystrike אין לי מושג משהוא אישי כנראה ... קיצר מה זה משנה בעסה בעסה אבל צפוי לאללה ... |
| Originally posted by Q-PiXeL רועי איזה אוטו יש לך? |
| Originally posted by Tarantula מה מה זה השטויות האלה, מה קשור צפוי? מה זה הזלזול הזה?! לא יפה... |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואלונה גם לדעתי זה היה צפוי מראש
| Originally posted by MoSH_MaN חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואלונה גם לדעתי זה היה צפוי מראש |
| Originally posted by Tarantula אתה, אל תעצבן אותי!@# אתה לא מכיר אותי, ולא יודע את הסיבה למה לא באתי, אז סתום תפה שלך |
את יודעת מה.....
S-U-C-K M-Y D-I-C-K !
חבל שלא שמרתי את הקללות מאז....... 

ויאללה בלאגן!
סתם מוש ואלונה, תרגיעו
- אתם יודעים מה אומרים... מי שרב
וכל החבר'ה עם המכונות - לכו זדיינו לאח שלי יש רייזור מקורי מכונה משהו שלא ייאמן 
עכשיו נזכור שנייה לנושא
אלונה-על הזין שלי
הבעיה היא שאחת אמורה לבוא אלי לסוף שבוע.....
למרות שנמאס לי מהקטע הזה
משתי הודעות שאחד כותב לשני אתם ישר מתחילים לקלל אחד תשני...
(טוב זה נשמע קצת מוזר המשפט אבל נדמה לי שאני מבין למה התכוונתי, או שלא)
רגע אז איזה אוטו יש לרועי?
אמרתם 2200 סמ"ק...
אז מה קשור מתחת לחגורה?!

לרועי אין רשיון בכלל זה כל הקטע
אהה חחחחחח....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה מכות מתחת לחגורות הולכות פה
שוקקק
| Originally posted by Q-PiXeL רועי איזה אוטו יש לך? |
Originally posted by MoSH_MaN חחח זה היה מתחת לחגורה רועי!! סתם צוחק גבר |
| Originally posted by Hell_Copter ותרד מאלונה למה הסיבה שהיא לא הגיעה באמת מוצדקת וזהו!!! |
| Originally posted by MoSH_MaN נו בסדר בלי קשר שאני חושב שהיא צריכה להגיד אבל אני בסך הכל אמרתי שזה לדעתי היה די ברור שהיא לא תגיע כי ככה זה ישראלים....... אז היא באה וצועקת עלי UP MY ASS |
זה שאתה מדבר אתיה בטלפון לא הופך אותך לשומר ראש
שלה
פשוט כמו בפגישות האחרונות
צפיתי שהיא לא תבוא
וגם מורן
אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
שקט
נגמר