TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המלצת סרטים
Pages (45): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »
מלחמת העולמות באמת לא משהו לדעתי, ראיתי אתמול והוא פשוט חסר פואנטה...
ובכלליות לא יודע, פשוט שעתיים של להעביר ת'זמן מול אפקטים פה ושם וילדה מעצבנת במיוחד...
מדגסקר די איכזב אוחי גם...
הסרט מצחיק פה ושם, אני לא אומר שהוא לא טוב..
פשוט ציפיתי ליותר משום מה, וכל מי שראה את הסרט אמר לי בדיוק אותו דבר..
כי אנשים חושבים שכל סרט אנימציה יהיה שרק.. באים עם ציפיות
כמו ממשפחת סופר על, תכלס סרט טוב, ציפו ליותר
זה כבר הפך להיות תבנית....
מוש, בקשר לבן ערובה, לא יודע, אני ראיתי בקולנוע ודיי נכנסתי לסרט
היה שם כמה קטעים מטורפים.

כן בבן ערובה הקטעים בסוף מטורפים! לפי דעתי הם מה שעושים תסרט סרט פעולה מוצלח
| quote: |
| Originally posted by FreaKaZoid כן בבן ערובה הקטעים בסוף מטורפים! לפי דעתי הם מה שעושים תסרט סרט פעולה מוצלח |
| Originally posted by DjChook כי אנשים חושבים שכל סרט אנימציה יהיה שרק.. באים עם ציפיות כמו ממשפחת סופר על, תכלס סרט טוב, ציפו ליותר זה כבר הפך להיות תבנית.... |
אני מעלה את הטופיק הזה למעלה כי אתמול ראיתי את הסרט "המסור"
ואני פשוט בשוק ממנו עדיין 
סרט פשוט מדהים.. עם הרבה הפתעות.. עדיף שתדעו עליו כמה שפחות לפני שתראו אותו..
אני רק יגיד לכם שהסוף של הסרט הוא פשוט משהו שבחיים לא תחשבו עליו..
חובה לראות!
| Originally posted by Sm0keMachine אני מעלה את הטופיק הזה למעלה כי אתמול ראיתי את הסרט "המסור" ואני פשוט בשוק ממנו עדיין ![]() סרט פשוט מדהים.. עם הרבה הפתעות.. עדיף שתדעו עליו כמה שפחות לפני שתראו אותו.. אני רק יגיד לכם שהסוף של הסרט הוא פשוט משהו שבחיים לא תחשבו עליו.. חובה לראות! |

בונא איזה חרא של קיץ מבחינת סרטים... הוליווד יצאו מעפנים לא היה סרט אחד טוב
בדרך כלל בקיץ מפציצים..
קובי שמעתי דווקא שהסרט לדפוק חתונה הוא מצויין
מת לראות אותו
| Originally posted by Glenn-Holmes קובי שמעתי דווקא שהסרט לדפוק חתונה הוא מצויין מת לראות אותו |
וואלה סבבה אני יראה..
ראיתי איילנד לפני כמה ימים, סרט טוב אבל זה סרט להוריד לא לראות בקולנוע
והרי החדשות סרט קורעעע וויל פרל כזה בן אדם מצחיק
| Originally posted by Sm0keMachine אני מעלה את הטופיק הזה למעלה כי אתמול ראיתי את הסרט "המסור" ואני פשוט בשוק ממנו עדיין ![]() סרט פשוט מדהים.. עם הרבה הפתעות.. עדיף שתדעו עליו כמה שפחות לפני שתראו אותו.. אני רק יגיד לכם שהסוף של הסרט הוא פשוט משהו שבחיים לא תחשבו עליו.. חובה לראות! |
| Originally posted by Shahar אתה מדבר על SAW? אם כן סרט בנזונה ובטו שיש לו המשך? אהבתי תכלס מותח ומפחיד אחושרמוטה [/b] |
רוב סרטי ההמשך שאני ראיתי עד היום
בד"כ לא היו משהו..
חוץ מקיל ביל ועוד כמה נראה לי..
בד"כ הם מנסים לשחזר את אותה עלילה רק עם שינויים מינמאלים..
ובד"כ קצת יותר אפקטים.
| Originally posted by Sniper רוב סרטי ההמשך שאני ראיתי עד היום בד"כ לא היו משהו.. חוץ מקיל ביל ועוד כמה נראה לי.. בד"כ הם מנסים לשחזר את אותה עלילה רק עם שינויים מינמאלים.. ובד"כ קצת יותר אפקטים. |
| Originally posted by Sniper רוב סרטי ההמשך שאני ראיתי עד היום בד"כ לא היו משהו.. חוץ מקיל ביל ועוד כמה נראה לי.. בד"כ הם מנסים לשחזר את אותה עלילה רק עם שינויים מינמאלים.. ובד"כ קצת יותר אפקטים. |
| Originally posted by Shahar ההמשך של SCARY MOVIE איכזב רצח אין כמו הראשון אבל סרטי אימה כמו צעקה ואני יודע מה עשית בקיץ האחרון זה בנזונה |
| Originally posted by Sm0keMachine למה? ספיחס למשל היה יותר טוב מאסקימו לימון הראשון... |
אלעד מזה החוקים האלה נו
יש סרטים שיש להם המשך טוב ויש סרטים שלא
ואסקימו לימון כולם היו סרטים חזקים אין מה להגיד
גם אבא גנוב
| Originally posted by Sniper חח נו מה אתה משווה?? אם כבר סידרת אסקימו לימון אני בטוח שכולם פה שמו לב שכל סרט בנוי על איך שממו גונב לבנצי את מי שהוא אוהב.. או משהו בסיגנון לפחות.. |
על מה אתם מדברים!?1
scary movie 2
זה אחד הסרטים הכי מצחיקים שאי פעם נוצרו
והוא ממש יותר טוב מהראשון
השלישי סבבה
would could should hood
בקיצור
i like it like that and i lick the tiny tiny holeeeeee
מישהו ראה אולי את הסרט סהרה עם מתיו מקונוהי ?
| Originally posted by SychoShiver מישהו ראה אולי את הסרט סהרה עם מתיו מקונוהי ? |
עוד סרט סטייל אינדיאנה ג'ונס
לדעתי אקס מן 2 לוקח את הראשון
| Originally posted by yaman לדעתי אקס מן 2 לוקח את הראשון |