TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
היינו בחממה היה עננננק !!!!
עננננק !!!!
גילי אתה טמבל !
באנו ממש מאוחר והיה מפוצץ ! המקום נהיה כמו הטיאלוי !
ושמו המון אלקטרוני לשם שינוי
פוווול כוסיות !
בקושי הצלחנו להיכנס
הזה שתמיד מכניס אותנו עשו לו פול בעיות
ופתאום אני רואה חבר שלי מקורס חובשים בא אליי
הוא מההנהלה ושם לי תלוש וי.אי.פי ביד
עם עוד 8 תלושי שתייה חינם !
היה סופני
אני עבדתי אתמול בקרים....
היה ממש נחמד... מוזיקה די טובה בחלקים מסויימים של הערב שאחד שקוראים לו רועי חסון תקלט
הוא סתם פול דברים חדשים מהאנטרנט... דברים יפים לא סתם...
וסתם היה נחמד כזה...
שהשומרים האחרים לא הסתכלו אפילו רקדתי קצת
וכמובן אני כבר לא מדבר על הכמויות קולה שטחנתי שם.. מי לא ינצל קולה חופשי... 
סך הכל הדבר החשוב הוא שהרווחתי כסף טוב 
מי הוריד את הסטיקי
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN מי הוריד את הסטיקי |
לכל מי שרצה ... והתבאס
לכל מי שרצה ללכת אתמול לטיאסטו בטי אל וי והתבאס כי התפקשש לו ולא יצא לו בסוף .. אז שלא יתבאס כי יש שמועות (חברים שלי היו שם )אמרו שהיה שכונההה ... מפוצץץץ ומלא ערסים .. אנשים מכרו את הכרטיס שלהם בחוץ ב 300
שקל והכרטיסים נמכרו כמו מים בשדה בוער ( אל תגידו שהמטאפורה שלי לא יצירתית במיוחד !!!) הקיצר ... אל תתבאסו
עכשיו ....
ב - 28 יש את הבחירות שהו יום שבתון וב - 27 יש מללללא מסיבות ... אני יביא פרטים ותדעה שלי על כל מסיבה בקרוב ...
| Originally posted by Hell_Copter סטלן עצבני אתה!!!! לך כמה פוסטים למעלה... |
מישהו פה בא היום ללילינבלום ??
תחזית....
התחזית שלי ללינבלום היוןם זהה שכונהה רצינית ..
הרי המסיבה היום זה מסיבת פיצוי ללאונג' שהיהה בסילסטר
ושם היה כנראה הכי שכונה בארץ ... למקום של 1000 הם הכניסו 2000 והיו עוד 1500 בחוץ ..
קיצר היום יש מסיבת פיצוי .. אז אני לא ממליץ ללכת
בכלל אנרגי' על הפנים בזמן האחרון
Re: תחזית....
| Originally posted by divx-master התחזית שלי ללינבלום היוןם זהה שכונהה רצינית .. הרי המסיבה היום זה מסיבת פיצוי ללאונג' שהיהה בסילסטר ושם היה כנראה הכי שכונה בארץ ... למקום של 1000 הם הכניסו 2000 והיו עוד 1500 בחוץ .. קיצר היום יש מסיבת פיצוי .. אז אני לא ממליץ ללכת בכלל אנרגי' על הפנים בזמן האחרון |
חחח
חחח נכון ... טוב מקווה שתהנה
אז ככה...
הייתה מסיבה ממש טובה שם
המקום עצמו גם הרי מקום ממש טוב
אבל כרגיל הבני זונות דחסו שם כמו זונות!!!
איזה מפוצץ היו בכניסה חבל על הזמן...
לא הצלחתי למצוא את חיים גרינברג שידבר עם הבוס שלי ויביא לי חינם
זה היה סרט!!
אנשים דחפו אותי בתור אז הפעלתי את הכישורים שלי כשומר והעפתי אותם קיבינימאט... וגם השומרים שם דפקו מכות לכמה ילדים והכל
זה מקום שאין מצב שאני יעבוד בו אם ישבצו אותי לשם
בקשר למסיבה...
הייתה מוזיקה סבבה והיו ים בנות והכל... אני אישית ממש נהניתי 
gfgd
| Originally posted by Hell_Copter אז ככה... הייתה מסיבה ממש טובה שם המקום עצמו גם הרי מקום ממש טוב אבל כרגיל הבני זונות דחסו שם כמו זונות!!! איזה מפוצץ היו בכניסה חבל על הזמן... לא הצלחתי למצוא את חיים גרינברג שידבר עם הבוס שלי ויביא לי חינם זה היה סרט!! אנשים דחפו אותי בתור אז הפעלתי את הכישורים שלי כשומר והעפתי אותם קיבינימאט... וגם השומרים שם דפקו מכות לכמה ילדים והכל זה מקום שאין מצב שאני יעבוד בו אם ישבצו אותי לשם בקשר למסיבה... הייתה מוזיקה סבבה והיו ים בנות והכל... אני אישית ממש נהניתי |
Re: gfgd
| Originally posted by divx-master חח וואי שמח שנהנת... אמרו לי שהיו ברההה בנות וקצת בנים הקיצר .. בכיף |
שמעו ...
ואצצ אפ אנשים .. שומעים אז ככה
ב - 28 מי של איודע יש יום בחירות שהוא יום שבתון ( לא לומדים )
אז ב - 27 יש מבחן מביהות ..
עכשיווו בהאנגררררר יש מסיבה של הטי אל וי ( של בובלין מי שמכיר )ואני מחפש יחצנים מאזור השרון .. בעיקר שיבואו קהל יפה של אנשים יפים
המסיבה כעובדת על מוקדמות ככה שהם לא יצטרכו לעמוד שעות בחוץ ולהכניס אנשים ..
אז מי שרוצה שידבר איתי ... מאוד משתלם
היינו בשישי בחממה כרגיל והיה סופני !!!
הפעם הכי כיפית שהייתי !!!
אני וכל החברים שלי נכנסנו כמו מלכים בויאיפי ב 30 שקל !!!
היה מפוצץ בכוסיות שחבל"ז !
ורועי - גם יוליה הייתה שם ... חחחח
העם הסלבי שולט !
קיצר - תידלקנו עם הבאקט של החממה
שתי רד-בול יחד עם חצי בקבוק וודקה וקצת קוקה קולה בתוך
דלי ענק !
אחרי זה הורדתי עוד טקילה שעשתה לי בחילה
ואח"כ 2 וודקה תפוזים והייתי דלוק כל הערב ...
רד-בול נותן לך כנפיים
בחיים לא רקדתי ככה - היינו עד 6 בבוקר - 12 חבר'ה
ולא היה אחד שלא מסטול רצח ...
אח"כ ישבנו באיזה פיצריה ליד קיבוץ מונש שפתוחה כל הלילה
והתחלנו עם כל מה שזז שם ...
איזה סופ"ש ...
מממממממאאררררררריייצצצצצהההההה ...
| Originally posted by luckystrike קיצר - תידלקנו עם הבאקט של החממה שתי רד-בול יחד עם חצי בקבוק וודקה וקצת קוקה קולה בתוך דלי ענק ! אחרי זה הורדתי עוד טקילה שעשתה לי בחילה ואח"כ 2 וודקה תפוזים והייתי דלוק כל הערב ... |
| Originally posted by Hell_Copter תגיד לי... הבאקט הזה חינם בשבילכם? כי אמרת שיש לך הרי שתיה חינם... ועוד משהו... איזה מן מסיבת קיבוצים זאת אם אין שתיה חינם?!?! ומשהו אחרון... אתה בטוח שזה למה היית דלוק כל הערב? |
| Originally posted by luckystrike התלושים לשתייה חינם זה לכל הסוגים חוץ מהבאקט כי הוא עולה 40 שקל !!! אבל אתה יכול להזמין איתם וודקה רד בול ומלא שטויות אחרות ... בכל אופן אחי - מה הקשר לשתייה חינם ? גם הסוהו 09 המסריח מתיימר להיות מסיבת קיבוצים בדיוק כמו האננס ואין שם שתייה חינם כמו שבאננס לא היה ... הקטע בחממה שיש אוכלוסייה אחלה מהקיבוצים ופוווול בנות כוסיות מהאזור פה בלי כל האמחה והמגעילים האלה - אין ארס אחד אפילו... וכניסה רגילה עולה כולה 50 שקל ! גרושים ביחס לשאר המקומות ... |
| Originally posted by luckystrike קיצר רועי שכחתי לשאול אותך - הייתי בעיר והכרתי מישהיא כוסית סוף הדרך ! ועוד י"אניקית ! נראית כאילו היא מינימום בצבא ! עיניים כחולות בלונדה כזאת יפה סוף ! מהתיכון שלך וקוראים לה הגר אתה מכיר ? לקחה את הטלפון שלי בסוף ... נקווה שתתקשר ... |
| Originally posted by Hell_Copter נשמע סבבה אח שלי אבל אם אתם כמה אנשים ויורדים על באקט אז זה בקטנה... ובהפקות של הלימבו נגיד בעמק 51 ובתל יצחק שזה בדיוק אותו מקום כמו הסוהו 09 (אני מדבר על העמק) יש שתיה חינם אבל זה לא לגיל שלך אז חפיף.. בטח שאני מכיר ובראסמי אני לא תופס ממנה כל כך... כאילו היא כוסית והכל ופעם הייתי גם מדבר איתה לפעמים אבל ממה שאני מכיר אותה ילדה מסריחה כזה באופי והיא לא נראית מינימום צבא... מה אתה מדבר?! איך אני זוכר אף אחד לא ידע מי היא עד שהיא הייתה חברה של חבר שלי לפני 3 שנים פתאום אחר כך כולם תפסו ממנה כוסית של החיים עכשיו לא ממש תופסים... למרות שיש עליה פוזה אל תבנה על קשר ארוך איתה לפי דעתי אבל לך טחן אותה אם בא לך |
| Originally posted by luckystrike ואחי - אין מה להגיד שווה רצח האמת לא שמתי לב לגוף וגם עכשיו קשה בחורף אבל יש לה פנים סווווף ... נראית קצת כמו סלאבית רוסייה שעלתה לארץ וחזרה בתשובה ! יצאה מהמורדים... קיצר לא נראה שייצא מזה משהוא בכלל אני עוד שבוע חוזר לזאתי מהמושב ליד קריית-גת (זוכר שדיברנו על זה...) למה הסיפוח שלי שתי מטר משם - נוח לאללה ... ולך תדע אם היא תתקשר בכלל ... למרות שאני צריך ממנה משהוא כל הקטע שאני רוצה ציור קיר כזה והבנתי שיש לה כישרון בחרא הזה - או שהיא סתם זיינה לי בשכל ... אבל נראה לי היא הייתה משועממת רצח - קיצר נקח ממך עוד פרטים עלייה מחר אצל עודד |
| Originally posted by Hell_Copter ובקשר לכשרון... לא יודע עד כמה היא יכולה לצייר יפה אבל היא בכיתת אומנות אז אני מעריך שהכשרון שלה ממש גדול רוצה שאני ידבר איתה עליך? |
| Originally posted by luckystrike נראה לך יא דפוק ??? אל תגיד מילה יא טמבל מה אתה רוצה לנפח אותה כבר עכשיו ? כולה י"אניקית מסכנה עוד תחשוב את עצמה למשהוא ... זה חוק אחי - אם שואלים ומתענינים וכאלה הם מתחילות להתנפח כמו טווס - אתה לאיודע שבנות דפוקות ??? בינתיים חכה נראה איך יזרום ... נראה לי י"א זה קצת מתחיל לעבור את הגבול אבל היא באמת נראית סבבה ... נראה מה יהיה |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחח סבבה אח שלי מה שאתה רוצה... נראה לי היא מתפרקת כבר... אבל לא יודע |
| Originally posted by luckystrike היא עוד לא מתפרקת כי עוד לא פירקתי אותה SOON .... |
| Originally posted by Hell_Copter אתה לא ... אבל אולי מישהו אחר..... muju jajajjajajajajaja מה עם ההיא שאמרת שתסדר לי? |