TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המלצת סרטים
Pages (45): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »
IMAGENERY HEROES
סרט חזק !
למי שאוהב דרמות איכותיות.
Unleashed..
סרט דרמה-פעולה עם ג'ט לי.. אחד הסרטים היותר טובים שיצא לי לראות
| quote: |
| Originally posted by zhrje Unleashed.. סרט דרמה-פעולה עם ג'ט לי.. אחד הסרטים היותר טובים שיצא לי לראות |
| Originally posted by DjChook בוא נגזים |
| Originally posted by DjChook בוא נגזים |
חוץ מהסצנה בפתיחה הסרט לא משהו בכלל
נשיקת הדרקון היה הרבה הרבה יותר טוב
דווקא
danny the dog
היה סרט טוב
הסצנות קרב היו שם מטורפות
והכי משכנעות שראיתי בחיים
נשיקת הדרקון זה סרט אחר בכלל
לוק בסון עשה משהו שמזכיר קצת את לאון אבל זה הרבה יותר וולגרי ומטורף
לדעתי הסרט שיקח אוסקר הוא סינדרה מן
סרט מצויין
אבל אני אישית הייתי נותן את הפרס לעיר החטאים שהוא יחודי ומדהים גם
ראיתי שלשום בתול בן 40... דווקא סרט חמוד כזה
הזוי לאללה ויש הרבה קטעים מצחיקים
ניצלתי את יום כיפור הזה להתעדכן בכמה סרטים שפיספסתי..
ראיתי את:
קאזינו - סרט חזק וארוך (3 שעות!) של סקורסזה.. עם רוברט דנירו ושרון סטון... אחד הסרטים הטובים בסגנון מאפיה וכאלה.. הרבה יותר טוב מ"החברה הטובים" מי שראה
טראפיק - סרט שזכה בהרבה אוסקרים לפני כמה שנים... סה"כ סרט כבד, היה משחק טוב אבל לא הייתי ממליץ לראות..
רובוטס - סרט מצויר חמוד.. לא יותר מזה...פחות מצחיק משרק ותפוס את הכריש...
| Originally posted by Sm0keMachine ניצלתי את יום כיפור הזה להתעדכן בכמה סרטים שפיספסתי.. ראיתי את: קאזינו - סרט חזק וארוך (3 שעות!) של סקורסזה.. עם רוברט דנירו ושרון סטון... אחד הסרטים הטובים בסגנון מאפיה וכאלה.. הרבה יותר טוב מ"החברה הטובים" מי שראה טראפיק - סרט שזכה בהרבה אוסקרים לפני כמה שנים... סה"כ סרט כבד, היה משחק טוב אבל לא הייתי ממליץ לראות.. רובוטס - סרט מצויר חמוד.. לא יותר מזה...פחות מצחיק משרק ותפוס את הכריש... |

יצא לי לראות עיר החטאים סרט טוב אבל לא ממש הבנתי את הקטע בסרט
סבבה אז רצחנו נקמנו הצלנו איפה הנקודה יכול להיות שאני כל כך דביל ולא הבנתי?! 
ROBOTS!
סרט סטייל תפוס את הכריש מבחינת סיגנון
גרפיקה לא צריך לומר באמת רמה עולמית
קטעים מדהימים שמוציאים עיניים
סרט כזה ללראות עם מישהי\משפחה
לא כדאי לפספס... גם מצחיק והכל סבבה לגמרי
| Originally posted by YoraY ROBOTS! סרט סטייל תפוס את הכריש מבחינת סיגנון גרפיקה לא צריך לומר באמת רמה עולמית קטעים מדהימים שמוציאים עיניים סרט כזה ללראות עם מישהי\משפחה לא כדאי לפספס... גם מצחיק והכל סבבה לגמרי |

| Originally posted by Shahar חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אני אוהב את ההמלצות שך "סרט סטייל תפוס תכריש" תמשיך להמליץ לנו ![]() בזמן האחרון בנות מפסיקות לאהוב סרטי אימה ידידה שלי לא מסכימה לבוא לראות קנדימן כי היא לא תרדם בלילה בסוף חירטטתי אותה שנראה סתם קומדיה והיא ראתה תהתחלה וברחה לחדר שלי חחחחחחחחח זרוק לנו סרטים טובים שלא יפחידו לי בנות אבל גם לא ישעממו אותי אחושרמוטה אני שונא את כל הסרטי משפחה האלה אני חייב אקשן |
| Originally posted by YoraY אני אוהב להמליץ (בכללי לא רק סרטים) על דברים שלא תמיד מתבלטים וממש חבל אם אנשים מפספסים אותם בגלל זה גם אני לא ממליץ יותר מדי.. אבל כל המלצה זה מכל הלב.. :> בקיצר לבחורות זה פרפקטו... |
| Originally posted by Shahar על מה הסרט? |
| Originally posted by YoraY זה משנה? :> סתם איזה רובוט צעיר שבא ממשפחה עניה הולך לעיר הגדולה על מנת להגשים תחלום שלו כממציא מכשירים ומתגלה למדיניות החדשה והמגעילה שנוצרה - הוא יעצור את הזוועה! |

תקציר הסרט סינדרלה מן:
הבמאי והכוכב של הלהיט זוכה האוסקר "נפלאות התבונה" חוזרים בסרט חדש העוקב אחרי סיפורו האמיתי של המתאגרף הידוע ג'ים בראדוק שנאלץ לפרוש בעל כורחו בגלל שרשרת הפסדים. בתקופת השפל הכלכלי בארה"ב של שנות השלושים נאלץ המתאגרף הכושל לעבוד בשלל עבודות כדי לפרנס את משפחתו. גם במצבו הכלכלי הכול כך קשה הוא לא הפסיק לחלום על קריירת אגרוף. כמו בכל סיפור סינדרלה, בגלל ביטול של הרגע האחרון נקרא בראדוק לזירה להילחם נגד הטוען לתואר העולמי. בראדוק חוזר להתאגרף ומייצג את החלום של ההמון הפשוט להצלחה.
זה בהחלט הסרט הטוב ביותר שראיתי בחצי שנה האחרונה!
מומלץ ++ !!!

מהיוצרים של מיליון דולר בייבי. "התרסקות"-מומלץ בחום, סרט מתח ממש טוב
תהנו
Originally posted by sh33p ![]() תקציר הסרט סינדרלה מן: הבמאי והכוכב של הלהיט זוכה האוסקר "נפלאות התבונה" חוזרים בסרט חדש העוקב אחרי סיפורו האמיתי של המתאגרף הידוע ג'ים בראדוק שנאלץ לפרוש בעל כורחו בגלל שרשרת הפסדים. בתקופת השפל הכלכלי בארה"ב של שנות השלושים נאלץ המתאגרף הכושל לעבוד בשלל עבודות כדי לפרנס את משפחתו. גם במצבו הכלכלי הכול כך קשה הוא לא הפסיק לחלום על קריירת אגרוף. כמו בכל סיפור סינדרלה, בגלל ביטול של הרגע האחרון נקרא בראדוק לזירה להילחם נגד הטוען לתואר העולמי. בראדוק חוזר להתאגרף ומייצג את החלום של ההמון הפשוט להצלחה. זה בהחלט הסרט הטוב ביותר שראיתי בחצי שנה האחרונה! מומלץ ++ !!! |

סרט ממש טוב, יש בו הרבה מתח ואקשן.. עלילה טובה ושחקנים מצויינים
מומלץ בחום
תהנו
שמעתי שיוצא המסור 2 זה נכון?
מישהו יכול לתת לי פרטים בבקשה?
הסרט הראשון היה כל כך חזק ראיתי אותו כמה פעמים ולא נמאס
| Originally posted by epsilon1 שמעתי שיוצא המסור 2 זה נכון? מישהו יכול לתת לי פרטים בבקשה? הסרט הראשון היה כל כך חזק ראיתי אותו כמה פעמים ולא נמאס |
מה מתח ב
crash?
סרט חביב
ממש overrated
וחופר עם הגזענות בצורה מטורפת
כי זה סרט על גזענות...
באמת מה הקשר מתח???
סרט טיפה מרוח, אבל כדאי לראות...