TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
מה הכוונה
תל-אביב?
אזור השרון?
מאיפה אתה מגיע?
טוב חבר'יה אני יכול להמליץ לכם על מסיבה שהיא ממש טובה זה ליין חדש יחסית וזה ניקרא הסוהו 09 מי שמכיר סבבה לו ומי שלא מכיר הנה הפרטים
זה המקום של העמק 51 לשעבר ומי שיש לו פנקס חוגר יכול להיכנס תמורת 70-90 ש''ח לפי המצב רוח של בעל המקום
אמממ אוכלוסיה מאוד איכותית לא כמו בכול מסיבה שכונה כזו
אממ מוזיקה מאודד כייפית ומשוגעת למי שאוהב להתפרק וכ''ו
מקווה תהנו למי שהולך כי אני הולך יום שישי הזה
| quote: |
| Originally posted by yahel222 Home מקום נחמד שמעתי ואפטרים באומן אפשר לחלום להיכנס אליהם קיצרר ילדודס כל יום חמישי קו מילניום חפשו אותי בבתמונות אני מופיעעעעעע אחלה מסיבות והיום אני אישית ממליץ בחום על המוב אם אני יוכל לארגן כניסה אני ישמח אבל זה בעיה לעבור סלקציה ואם לא אז נראה לי שאני יהיה בדום כי הטיאלוי מתחיל לחזור על עצמו אותם פרצופים כל שבוע אותה מסיבה כל הזמן |

| Originally posted by warpedd_ מה הכוונה תל-אביב? אזור השרון? מאיפה אתה מגיע? |
יש את הסטודיו שאישית אני לא אוהב
לילנבאום 25 שרועי הולך לשמה הרבה
הממ תסתכל בלילה
איש הטראנס קודם כל אני מופיע פעמיים לא זוכר באיזה עמוד
אני עם חבר הוא עם חולצה אדומה של פולו ואני עם חולצה ירוקה עם ריצרץ
קיצר היה נחמד מאד בקו אבל היו מסיבות יותר טובות כבר זה נכון
ובסוף יום שבת הייתי בטיאלוי
והיתה המסיבה הכי טובה שהיתה שם בקילומבו
ונכון בדום היה מעפן ביותר....
קיצר יום שבת טיאלוי אני מקווה יהיה כמו שבוע שעבר
מלא אנשים חדשים יעני שלא ראיתי בד"כ
ומקסימום אם יש ילדים קטנים אז הולכים למוב ליד....
מביןןןןןןן
ולמה אף אחד לא ענה על השאלה שלי על הסיגריות
| Originally posted by warpedd_ יש את הסטודיו שאישית אני לא אוהב לילנבאום 25 שרועי הולך לשמה הרבה הממ תסתכל בלילה |
יש משהו מרגש ביום שישי הזה?
כי אם לא אני ילך לעבוד בקרים או משהו...
מממ לא חושב שיש משו מעניין
בכל אופן אני בכפר חיים בבחירות..:]
כניסה חינם שתיה וגם יש לחברים יום הולדת:P
| Originally posted by Sniper מממ לא חושב שיש משו מעניין בכל אופן אני בכפר חיים בבחירות..:] כניסה חינם שתיה וגם יש לחברים יום הולדת:P |
כפר חיים זה במיתחם של המנוש
יש שם מסיבה פרטית
אלכוהול קצפת ותותים:]]
לא הייתי שם אבל חבר שלי מארגן תמסיבה
וזה רק למוזמנים :]]
אם מישו מעוניין לבוא שיזרוק לי הודעה
אני ינסה לסדר וי אי פי:P
| Originally posted by Sniper לא הייתי שם אבל חבר שלי מארגן תמסיבה |
| Originally posted by Hell_Copter אחי תבין זה אורווה!!! בהתחלה אמרו לי זה כזה כמו קפיטריה ליד המנוש אבל מסתבר זאת אורווה של סוסים אני אישית לא ממליץ ללכת לשם יש סיבה שכשהלימבו היה שם הגיעו רק 30 איש אתה יודע |
| Originally posted by Sniper לא יודע אחי..:\\ נקווה לטוב בכל אופן סגרתי ל2 חברים שלי שם יום הולדת ככה שאני לא יכול גם לבטל |
| Originally posted by Hell_Copter חבל לי קצת עליך אבל חפיף לך תהנה לך |
| Originally posted by Sniper תודה על הדאגה:] מקסימום חותכים לעמק שד"א בלי לבאס מלאאאא בנות מכיתה י' אצלנו אבל מ-ל-אא באות לשם |
| Originally posted by Hell_Copter אחי כל עוד הן נראות בסדר אז מי אני שיתחשבן? אבל כמו תמיד הרוב שם יהיו רעננה בטח |
הממ אני מת לסוע יום שישי הזה לפורום ב"ש..דייב סימן יופיע שם.. ואפשר להכנס לשם עם חוגר!
הייתי שם פעם וזה מקום חבל על הזמןןןןן...סאונד בן זונה ומערכת תאורה מעולה..אבל הבאסה זה הנסיעה הארוכהההה הביתה לראשון לציון ומפחיד לחנות שם (כשהייתי שם פעם שעברה מישהו ניקר לאוטו שלי ולעוד 3 מכוניות את הצמיגים בזמן שהייתי במועדון אבל זה סיפור אחר...)
בקיצר לא נראה לי שחברים שלי ירצו לסוע עד לשם...

אנשיםםםםם
תבואו היום לירח!!!
מסיבה בת זונה!!!!
| Originally posted by guetag איזה מסיבה טובה יש היום? |
רועי יהיה מישהו מפה בחממה..?
אם לא אין לי ממש כוח לבוא כי גם לא נראה לי שכל החברה שלי יבואו
ואני גם עייף
בת'כלס סביר להניח שמורן יהיה שם כמו כל שבוע....
אבל חוץ מזה לא יודע
הסיכוי שאנחנו נבוא לשם די קלוש... אבל לפי דעתי קיים
לא אחי דווקא היום אני עדיין לא בטוח שנלך ...
יש מצב אבל פשוט הרוב לא חזרו היום וממי שחזר רק איזה 4 רוצים ללכת
...
נראה כבר ...
יש זמן ... כולה 11 ...
יאללה אני זזתי לשפיים
נקווה שלא יהיה סרטים
אםיהיו אני יהיה איתך בקשר מורן
יאללה ביי
| Originally posted by Hell_Copter יאללה אני זזתי לשפיים נקווה שלא יהיה סרטים אםיהיו אני יהיה איתך בקשר מורן יאללה ביי |