TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
ככל הניראה אין לי אוטו
| quote: |
| Originally posted by DjChook חחחח סעמק עם לא היה מבחן יום ראשון הייתי קופץ אליך בשבת מוש אבל פיסיקה סאקס |
חחח מכל הדברים שיכלת לרשום רשמת ילד קטן ?
המבחן בפיסיקה הזה מאד חשוב לי ומה לעשות שאני לא מוציא ציונים מכלום כמוך
| Originally posted by DjChook חחח מכל הדברים שיכלת לרשום רשמת ילד קטן ? המבחן בפיסיקה הזה מאד חשוב לי ומה לעשות שאני לא מוציא ציונים מכלום כמוך |
אחי
אני מכיר אותי
זה לא יעבוד,
אין מה לעשות
| Originally posted by DjChook אחי אני מכיר אותי זה לא יעבוד, אין מה לעשות |
מה שבלול ?
זה חיה כזאת לא ?
מה אתה רוצה ממני
(עשה טובה אל תגיב)
| Originally posted by DjChook מה שבלול ? זה חיה כזאת לא ? |

מה זה השבלול הזהההההההההההההההה
| Originally posted by MoSH_MaN מה זה השבלול הזהההההההההההההההה |
מה הבעיה בחיפה
(או בשבלול
) ז
מתאים לי רצח רצח רצח רצח בחיפה
במיוחד בחופש
אני יוכל ללכת לסבתא וסבא שלי או אבא שלי , ולהשתקע שם יום יומיים עד הפגישה
=]]]]]]]]]
בלאט
חיפה הכי טוב, בבקשה תעשו פגישה בחיפההה@!#@!#%!@
| Originally posted by MoSH_MaN מה זה השבלול הזהההההההההההההההה |
חחחחחחחחחחחחחח
אגב, מה נסגר איתכם בחנוכה?
מארגנים איזו פגישונת?????

| Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחחחחחחח אגב, מה נסגר איתכם בחנוכה? מארגנים איזו פגישונת????? |
| Originally posted by Hell_Copter אתה רוצה להגיד לי שגם אם נארגן אתה תבוא? אם כן אז יאללה אצל מוש! |
| Originally posted by Hell_Copter אתה רוצה להגיד לי שגם אם נארגן אתה תבוא? אם כן אז יאללה אצל מוש! |
| Originally posted by MoSH_MaN מה זהההההההההההההההההההההההההההההה Z00 BI! |
| Originally posted by Hell_Copter זו זה גן חיות... ביסקסואל!? מה הקשר!? טוב די עם הטמטום מחר אני ומורן כנראה אצלך אחי... נראה כבר מה אתה בוכה לי כל החיים!?!? |
| Originally posted by luckystrike יא אללה בסוף הורדנו אחושרמוטה שווארמה ... !!! כולי מזיל ריר אני רעב ! רועי תביא לי כיפה ! |

| Originally posted by Hell_Copter שתוכל לברך? ![]() אם אתה רוצה ללכת היום גם אז רק אתה קונה... אין כבר תקציב עכשיו יש מסיבות... חנוכה והכל... הרבה כסף וצח שמן!! |

| Originally posted by luckystrike אין לי כסף באגורה אחי אני חי על האגורות שאני מוצא מתחת למכונות שתייה בצבא ![]() אנא אנשים תירמו לי !!!!! אאאאאאהההההההה פת לחם |
| Originally posted by Hell_Copter אולי ספר להם מה אתה מכין לעצמך בצבא באמצע הלילה?! או שצ'יפס למיקרו כבר לא מספיק טוב לך!?!?! צח שמן! |
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחחחחח אנשים תקשיבו קטע ענק ... אני ככה בבסיס על חוף צמח בכינרת ובאמצע הלילה אני יושב בחדר מבצעים עם עוד מדריך חי"ר ועוד איזה מדריכה אחת וחובשת ומריצים ככה צחוקים ... קיצר אני מת מרעב אבל ממש מת - המדריך עושה לי בוא ניכנס למטבח בשתיים בלילה פרצנו את הדלת של המטבח הצבאי עם הכת של הנשק ! נכנסו לקחנו צ'יפס קפוא בשקית מהמחסן בחדר אוכל והתחלנו לטגן צ'יפסים !!! היה ענננננננננננננננק ! יא אללה איזה ארוחה הכנו - 2 ק"ג ציפסים צבאיים מטוגנים על הכינרת ... |
| Originally posted by Hell_Copter לא אמרת שנכנסתם דרך החלון שהיה פתוח? חפיף... |