TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
| quote: |
| Originally posted by luckystrike שתגיע לצבא תראה - למטבח צבאי יש שני חלקים עיקרים המחסן מזון עם המקרר ועם כל שאר השימורים והשטויות והמטבח שבו מבשלים למחסן מזון אין חלונות - זה כמו חדר קטן קטן בלי אוויר שננעל בשרשרת מבחוץ ואין בעיה לפתוח אותו עם הכת של האמ-16 ... זה כמו שרשרת גדולה - ממש כזאת שנועלים איתה אופנועים והיא נעולה עם מנעול - יענו זה לא דלת ממש זה רק שרשרת שמחזיקה אותה אתה תראה למה אני מתכוון אחי והמטבח עצמו - תמיד משאירים שם את החלונות פתוחים כי מטבחים צבאיים מסריחים פחד !!! אז למטבח זה לא היה קשה להיכנס - הקטע זה להוציא את ההאוכל אחי ... |
תחזיר לי כבר את הדיסקים!!!!!!!!!!!
זהו יש לך אום כבר יותר מחודש
הגיע הזמן
| Originally posted by MoSH_MaN תחזיר לי כבר את הדיסקים!!!!!!!!!!! זהו יש לך אום כבר יותר מחודש הגיע הזמן |
| Originally posted by Hell_Copter מה הקטע שלך!?!? קודם כל 3 שבועות הדיסקים היו אצל אריק ולא הספקתי לגעת בכולם!!! ראית שהחזרתי לך מה שראיתי!! תרגע כבר אתה תקבל אותם בחזרה זה לא שאני שורט אותם או משהו |
| Originally posted by luckystrike יא שקרן - מוש הייתי אצלו והוא צחק וזרק לי אחד מהדיסקים שלך ואמר : "כמו פריייזבי" |
| Originally posted by Hell_Copter איזה מניאק אתה מורן... ביקשתי ממך לא לספר לו את זה!!! |
| Originally posted by luckystrike בואנה אחי באמת עכשיו , אתה לא בסדר . אמרתי לך את זה גם אצלך - כל פעם שתריב עם מישהוא תעשה שטויות אם יש לו דברים אצלך ? סתם יצאת טמבל ... |
יאללה שמישהו יחליף אותם בתור מוד
אווווו
אני בעד אני מוש ואלעד עושים השתלטות עוינת
חחחח אם אני יהיה מוד אז לא יקראו לזה טראנס אדיקט
יקראו ל זה
spameaddict
חחח סתםם לדעתי המודים מספיק טובים:P
יש ויש
סתם סתם
חברה אתם מותחים ת'חבל
רועי ירביץ לכם
| Originally posted by luckystrike חברה אתם מותחים ת'חבל רועי ירביץ לכם |
| Originally posted by Hell_Copter יש מצב... ואלעד זה spamaddict בלי e |
טוב יאללה
תהיה פגישה בחנוכה או לא?
| Originally posted by HyPeRSoNiC טוב יאללה תהיה פגישה בחנוכה או לא? |
| Originally posted by Sniper חחחח אם אני יהיה מוד אז לא יקראו לזה טראנס אדיקט יקראו ל זה spameaddict חחח סתםם לדעתי המודים מספיק טובים:P |
| Originally posted by Sniper תלוי באנשים פהה... טוב ומשו קטן ממני לא בטוח בואו נגיד 45 אחוז שעוד שבועיים יהיה איזה פגישונת אצלי... ושוב פעם לא בטוח |
חחח שגיא אתה בכלל לא ב
TA
אתה נכנס רק שאני מזכיר לך שזה קיים ואתה צריך משהו
| Originally posted by DjChook חחח שגיא אתה בכלל לא ב TA אתה נכנס רק שאני מזכיר לך שזה קיים ואתה צריך משהו |
| Originally posted by luckystrike מוש מה ירדנו מהבית שלך ??? בואנה צחקנו בקשר לאחיות לא נעשה להם כלום ! |
| Originally posted by Koodoo איפה אתה גר? |
| Originally posted by Sniper אני גר בנתניה תיודעים חשבתי על משו למה לא נלך כולם למסיבה ביחד?? כאילו נקבע מסיבה מסוימת באחד מימיי שישי וכולם יבואו |
| Originally posted by oDrori המגבלה בקטע הזה היא גיל... לא כולנו באותו גיל ככה שלמסיבות שאחד מתחיל להשתחל לא תמיד אפשר את השני. אבל מלבד זה אין בעיה, ואני באמת פה ושם פוגש את צח רועי ותומר... רועי גם פגש את גילי... קיצר בד"כ לא מחליטים מסיבה מראש פשוט רואים לאן כל אחד הולך ומתאמים מראש עם מי שהולך לאותו מקום מפגשון. גם את טריניטי פגשתי במסיבה שהוא תקלט (גם רועי ותומר היו שם). קיצר אחי, מתי שיוצא ניפגש בכיף, אם אתה הולך לקיוג'ה מדי פעם אני גם שם... |
| Originally posted by oDrori אבל מלבד זה אין בעיה, ואני באמת פה ושם פוגש את צח רועי ותומר... רועי גם פגש את גילי... קיצר בד"כ לא מחליטים מסיבה מראש פשוט רואים לאן כל אחד הולך ומתאמים מראש עם מי שהולך לאותו מקום מפגשון. גם את טריניטי פגשתי במסיבה שהוא תקלט (גם רועי ותומר היו שם). קיצר אחי, מתי שיוצא ניפגש בכיף, אם אתה הולך לקיוג'ה מדי פעם אני גם שם... |