TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
בייבי!!!!!!!
פיצוי על אתמול!!!
אני הולך עכשיו לדום...
ואני מתכוון להתפרק על כל השבוע המגעיל שהיה לי!!!!
| quote: |
| Originally posted by oDrori רועי ומורן... יצאתם פראיירים שלא (הצלחתם או) הגעתם לגעש!!!!!!! יובל לוים בסט חימום טוב עם מיקסוס מקצועי והכל, באמת שהרשים אותי, אמנם הרבה מוזיקה שחורה וכו' אבל עשה אוירה. עופר נסים סט שלם של באסים מפגיזים, בעיקר פתח חזק מאוד. ותוך כדי היו גם מאוואל והטראק שלו עם מיקיאגי... איך הוא נכנס לשואו שלו זה לא ייאמן. ואז יובל חזר לסיים ככה בלהיטי דאנס ואז פסיכודאלי... מוצלח אני חייב לציין, מסיבת חיילים ושתיים מתוך כל 3 בנות דומניות. |
| Originally posted by luckystrike עודד תארגן חינם יא מאנייק ! |
| Originally posted by oDrori נו מה אתה חושב שחיכה לרועי פה? וניסים... אין קבלו את זה... הוא הגיע לסי יו געש אחרי סט אצל שירזי שבו הוא חימם את.... !!!!!!!!ויקטור קלדרוווווווון!!!!!!!!!!!! יא אללה... שגיא אני הייתי שם אם הייתי אתה |
| Originally posted by Vortex_SA הכוונה אליי?? |
לא לא מורן
הגענו למסקנה שלא יוצאים מת"א והאיזור לא כזה רחוק לפחות
קיצר יום חמישי הייתי בקו מילניום והיה מגעיל....היתה תחרות נערת הקו משהו כזה
ואחרי זה גם אחת עלתה לבמה והתפשטה (רק ציצים) אבל היא היתה כזו מגעילה וחוץ מזה המסיבה היתה כמוה
ואז יום שישי.......האנגר 11
FFF
ויקטור קלדרון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל לא הייתי שם.....לא הייתי במסיבה בכלל
אבל אתמול...טיאלוי
קילומבו
סאבלימינל
הפעם הייתי ודווקא בהתחלה היה מעפן כי מלא באו לראות את סאבלימינל
אבל אחרי זה שהוא ירד איזה מסיבה חבל על הזמן !!!!!
אחת הטובות
אין המסקנה שקילומבו הכי טוב שיש........
רק שבתות הכי כיף
| Originally posted by luckystrike רועי - איך היה בדום ? |
| Originally posted by Hell_Copter היה סבבה למרות שלא היו יותר מדי כוסיות אבל היה פנאן היו שם שתי רקדניות... וואו!!! רק שיהיו בריאות... אחת מהן הביאה איזה פוזה שהיא פתחה רגליים... והיא הייתה עם תחתונים לבנות וראו הכל... מדהים!! בקיצור... מוזיקה סבבה... אנשים סבבה יחסית... ומסיבה סבבה רק חבל חבר שלי הרגיש לא טוב והלכנו בערך ב 4... |

אהה סוףשבוע האחרון היה דיי יבש יחסית..
יום חמישי יצאתי לסטודיו49 - אני יודע יש שם בד"כ מסיבות 17+, אבל פתחו שם עכשיו ליין חדש לחיילים בימי חמישי. בקיצור זאת המסיבה הראשונה שלהם בליין הזה אז פינקו את כולם עם שתיה חינם ושמפניות - מה שאומר: הרבה בנים ובנות שיכורים מהתחת.. 
התחרמנתי עם איזה מישהי שעתיים היה סבבה אני לא זוכר עוד הרבה חוץ מזה..
ישנתי שעה וחצי והלכתי לעבוד ביום שישי, פייי איזה קשה זה היה. קמתי עם כאב ראש מטורף, איך שנכנסתי לשירותים הקאתי על הרצפה.;.טוב אבל זה כבר נושא לט'רד אחר..
יום שישי הייתי במסיבת גיוס של ידידה בבית שלה..
היה לי ויאיפי שתיה חינם ונרגילות..חה חה חה.. 
וזהו..
| Originally posted by luckystrike סבבה ... ![]() לא ידעתי שעכשיו זה לגיל שלכם בשבתות אחי עדיין אין על הטיאלוי בשבת ... |
| Originally posted by oDrori יאפ. שירזי או לא שירזי, ויקטור קלדרון לא צץ כל יום שני וחמישי |
| Originally posted by Hell_Copter זה לא אחי מסיבות חיילים אני מתקמבן בדרכי פנימה כניסה ב 50 במקום 80 מבלי שיבדקו חוגר או תעודה בכלל... וגם נכנסנו איך שהגענו חבר שלי שניה דיבר עם הסלקטור שם שהוא דיבר איתו גם בטלפון ונכנסנו מבלי שיבדוק כלום והביא לנו הנחות של 50... לידע כללי... מדובר על החברים שלי שהתגייסו |
| Originally posted by Sniper החברים שלי הלכו לשם אבל אין להם חוגר ככה שעשו להם בעיה בהתחלה ואז הכניסו אותם הם אמרו שהיתה מסיבה דיי חמודה:P אני פשוט הייתי עם מישי אהממ |

| Originally posted by Hell_Copter בטח הם כולם בני 18 פלוס... כי לי אין עוד 17 וחצי... בעיה בפני עצמה ![]() חפיף... עדיף דרך קלה ופחות כסף מאשר דרך קשה ומחיר מלא |
יום שישי לימבו...
בבני ציון מועדון קוראים אותו כחול או בלו או אנערף...
לחבר'ה מפה אני יביא פרטים בהמשך שאני יקבל את ההזמנות מחר או משהו
אני מתחיל לייחצן שם קבוע נראה לי
| Originally posted by Hell_Copter יום שישי לימבו... בבני ציון מועדון קוראים אותו כחול או בלו או אנערף... לחבר'ה מפה אני יביא פרטים בהמשך שאני יקבל את ההזמנות מחר או משהו אני מתחיל לייחצן שם קבוע נראה לי |

| Originally posted by luckystrike הייתי בו פעם היה ממש על הפנים ... אבל זה היה ממש ממש מזמן לפני יותר משנה אז לך תדע מה זה עכשיו ... אז המקום היה ממש לא גדול מדי מוזיקה חרא ואפילו חרא יותר מהרגיל רק אולם אחד ... אבל היה שתייה חינם ![]() בכל אופן בטח עכשיו זה כבר שונה |
ראיתי כבר הזמנות ניזרקות אצלי בביצפר
תאמת שאמרו לי שהמסיבה לא תיהיה משו
אבל אם לא יהיה משו אחר לעשות
נביא קפיצה לשם
| Originally posted by Sniper ראיתי כבר הזמנות ניזרקות אצלי בביצפר תאמת שאמרו לי שהמסיבה לא תיהיה משו אבל אם לא יהיה משו אחר לעשות נביא קפיצה לשם |
| Originally posted by Hell_Copter תביא אחי שנראה אותך |
| Originally posted by Sniper ניראה אולי אני יהיה שוב עם מישי :]] משו מתחיל להתחמם ביננו |

יש מצב
נשאל אותה אם היא רוצה
הל קופטר גם אני יהיה כנראה בדום בשבת..סוף סוף קצת מוזיקה טובה ביום שבת בדום..

ויום חמישי אני בלמון - מסיבת גיוס של חבר אפשר להגיד..
תבואו גם אתם, למי שנמאס מהקו והגת רימון! 
| Originally posted by Trance man הל קופטר גם אני יהיה כנראה בדום בשבת..סוף סוף קצת מוזיקה טובה ביום שבת בדום.. ![]() |
טוף יש מצב שאני יהיה בתכלת
אם ההיא :]]]]]]]]]