TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter גם תומר פגש את גילי וניצל אותו למטרות שכרות ![]() המסיבות האלה הכי כיף! יום חמישי אם גילי יחזור הוא יבוא לתל יצחק ונוכל לעשות את המפגשון שלנו אם בא לכם |
| Originally posted by HyPeRSoNiC תלוי מתי ביום חמישי........ כי בערב חברה שלי חוגגת יום הולדת |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחח זה שגילי משוגע ובא מירושלים עד לתל יצחק לא אומר שאתה תבוא מפגשון = דרורי+אני+תומר+גילי+כל מי שרוצה להצטרף... |
| Originally posted by Sniper אם לא יצוץ משו והחברים שלי ירצו לבוא אני שםםם |
| Originally posted by Hell_Copter זה מה שאתה חושב... muju jajajajajajajajajajaja הוא הבטיח לי שהוא יכיר לי את אחותו התאומה... |
| Originally posted by luckystrike מוש יא חמור !!! אני גם ביקשתי ! אני רוצה את הגדולה ! |

....
!
| Originally posted by MoSH_MaN .... ! |

מה ספאם זה רק מראה שאני מתעצבן
אבל רק בהבעת פנים........
!
| Originally posted by MoSH_MaN מה ספאם זה רק מראה שאני מתעצבן אבל רק בהבעת פנים........ ! |
אז יש פגישה מתישהו??
למישהו בא פגישה אצלי יום שישי אולי??
יעני מחר ?
איזה שעה ואיפה אתה גר ?
| Originally posted by DjChook יעני מחר ? איזה שעה ואיפה אתה גר ? |
חחחחח
| Originally posted by Vortex_SA בערב ואני גר ליד רחובות, אני ישאל את ההורים, הפעם אתם תסתבכו איך להגיע חחחחח |
רחוק לי... אבל אם אלעד מגיע אני קופץ לו על האוטו בכביש
אחי זה לא יילך בהתראה כזאת קצרה
תן יותר זמן ...
אולי עוד שבוע ?
עם החבר'ה פה צריכים שנה וחצי מראש ...
| Originally posted by luckystrike אחי זה לא יילך בהתראה כזאת קצרה תן יותר זמן ... אולי עוד שבוע ? עם החבר'ה פה צריכים שנה וחצי מראש ... |
אולי איזה יום שישי אחד אני יוכל לארגן אצלי בגינה, מתחת לפרגולה, תאמינו לי אחים , מפרגולה הזאת עושה אפקט מזה אכזריייייי
עם רמקולים של מחשב אני יכול לעשות מסיבה
מנסיון אני אומר, ששמתי שם מערכת מיני ישנה של
Brother
כולם באו אליי ושאלו אם הזמנתי דיג'יי ומערכת הגברה רצינית
חחח
קיצר, מישהו בכלל רוצה להגיע לחדרה?
מה נסגר אתכם , אל תהיו עצלנים

| Originally posted by nesher אולי איזה יום שישי אחד אני יוכל לארגן אצלי בגינה, מתחת לפרגולה, תאמינו לי אחים , מפרגולה הזאת עושה אפקט מזה אכזריייייי עם רמקולים של מחשב אני יכול לעשות מסיבה מנסיון אני אומר, ששמתי שם מערכת מיני ישנה של Brother כולם באו אליי ושאלו אם הזמנתי דיג'יי ומערכת הגברה רצינית חחח קיצר, מישהו בכלל רוצה להגיע לחדרה? מה נסגר אתכם , אל תהיו עצלנים |
יאללה נשר - קבענו אצלך לשבוע הבא ???
ואלונה - לטובת את גם באה הפעם
כנ"ל אורן ...ויובל ...
| Originally posted by luckystrike יאללה נשר - קבענו אצלך לשבוע הבא ??? ואלונה - לטובת את גם באה הפעם כנ"ל אורן ...ויובל ... |

טוב אחים שלי
אני מת לבוא אבל אני תלוי פה בתחבורה ציבורית
נקווה שיהיה בסדר............
סנג'ררררררררררררר (מורן)

תקח אותי יא מאפן
| Originally posted by MoSH_MaN סנג'ררררררררררררר (מורן) ![]() תקח אותי יא מאפן |

אין לי בעיה לא לעשות פה, פשוט היום אני בכל מקרה יושב פה עם החבריה, אז חשבתי למה לא לקרוא לכם, אבל אם לא בא לכם אין בעיה...
ואם בא למישהו שיירים צלצול:
054558574