TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לכל הנהגים שבינינו
Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »
הה ובקשר לנוס
תכלס אתה יכול להרכיב נוס על כל אוטו איזה מכוניות מסויימות שאפשר עליהן להרכיב
הקטע הוא שהאוטו צריך להיות עם שילדה חזקה כמו של מכוניות ספורט כדי לעמוד בלחץ
ועדיף גם שיהיה נפח צילינדר גדול
נוס זה אחד הדברים שהכי קל להרכיב
זה משהו כמו חצי שעה עבודה לא יותר
זה כולה עושה שבמקום שייכנס דלק
יכנס גז נייטרו
זה מזיין תאמא של המנוע אבל זה חייתי ביותר
| quote: |
| Originally posted by DjNumShum ובגלל זה נגיד במכוניות מנהלים כאלה שהמטרה שלהם היא נסיעה שקטה וטובה לדוגמה ב VOLVOS80 אתה תוכל לסגור בראשון 100 ואני לא מגזים אבל מה אם היית מכוון תתשלובת שהראשון יגיע רק עד 50 האוטו היה מאיץ הרבה יותר מהר. |
| Originally posted by Hell_Copter ועם כל זה אחי... הוולוו אס 80 טי 6 עושה לך מ0 ל 100 זמן יותר טוב מוי 6 פור מושיון היא עושה לך 6.9 שניות שגולף וי 6 פור מושיון עושה 7.1 אז מבין למה זה לא הכי עקרוני? ואני אומר לך מנסיון למה יש לחבר שלי ההוא עם הוי 6 פור מושיון גם וולוו אס 80 טי 6 בבית... ויש לו גם 206 אקס אס שלו אבל זה כבר סיפור אחר |
| Originally posted by DjNumShum קח את אוטו וולוו טי6 תכוון אותו אחרת תאמין לי שהוא יעשה את זה אפלו יותר מהר זה מאד עקרוני |
קבל תיקון
אם אני לא טועה הטי 6 זה הגירסא הספורטיבית אז אני לא בטוח שאפשר לכוון אותה יותר טוב
אבל שורה תחתונה היא
שזה מאד עקרוני אתה לא יכול לקחת סתם מכוניות ולהשוות ביניהן ולהגיד שזה לא עקרוני השאלה כמה אתה ממצה מהיכולת של האוטו בכלל
תכלס וי6 ממוצה כמעט עד המקסימום של האוטו מבחינת תאוצה
וS80 לא...
ולמה זה?
כי לכל אוטו יש מטרה אחרת
| Originally posted by DjNumShum הקטע הוא שהאוטו צריך להיות עם שילדה חזקה כמו של מכוניות ספורט כדי לעמוד בלחץ |
| Originally posted by Q-PiXeL זה יותר חיזוקים של הגיר תושבות מנוע וכו'... אבל כמו שהבנתי ממנהל max-tuning שהוא מוכר קיט ניטרו באיזה 4 אלף הוא אומר שזה מתאים לכל אוטו ולא צריך שום דבר מיוחד כל אוטו זה אומר הזרקה וניטרו זה גז צחוק וזה נכנס ביחד עם הדלק לא במקום... היום עשינו סיבוב על הלאנטיס נחמד דווקא ווידוי קטן: אפילו אהבתי ת'אוטומט |
טוב בזה אני לא ממש בטוח
אבל אתה רוצה להגיד שכשלוחצים על הכפתור של הניטרו אז הוא מפסיק תהזרקה של הדלק ובמקום זה מזריק ניטרו
?
| Originally posted by Q-PiXeL טוב בזה אני לא ממש בטוח אבל אתה רוצה להגיד שכשלוחצים על הכפתור של הניטרו אז הוא מפסיק תהזרקה של הדלק ובמקום זה מזריק ניטרו ? |
נשמע לי מוזר
צריך לברר
| Originally posted by Q-PiXeL נשמע לי מוזר צריך לברר |
| Originally posted by Hell_Copter אוקיי ביררתי וטעיתי... הוי 5 באמת עושה 9 שניות... עכשיו אני יאכל את עצמי שאני לא זוכר מה כן עושה 8.2 אני פשוט משתגע מזה שאני לא זוכר אולי זה היה פולו ג'י טי איי...? לא יודע |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה מסטול אתה!!
אז מה אתה מתלהב?

אני כבר מבולבל מזה...
וגם זה מה זה לא משנה
ועניין של כמה מאיות השניה זה לא הכי אומר שהיא מזיינת ת גיטיאיי
כי זה נתוני יצרן
| Originally posted by Q-PiXeL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מסטול אתה!! אז מה אתה מתלהב? ![]() אני כבר מבולבל מזה... וגם זה מה זה לא משנה ועניין של כמה מאיות השניה זה לא הכי אומר שהיא מזיינת ת גיטיאיי כי זה נתוני יצרן |
עזבו אותכם זיוני שכל
M3
לוקחת כל אוטו היום

| Originally posted by Scorchio עזבו אותכם זיוני שכל M3 לוקחת כל אוטו היום |
תיכף תגיד שגם זיינת אותה בפתיחות

| Originally posted by Scorchio תיכף תגיד שגם זיינת אותה בפתיחות |
איך לעזאזל אתה נוסע על לאנסר 92
קטע אחד בזמן האחרון מפחיד שקרא לי ואחד לא ככ מפחיד
הראשון
נסעתי באלוף שדה, זה כביש דיי מרכזי בסוף של רמת גן
בקצור אני לא יודע מה המהירות המותרת שם, אני חושב 70
בכל מקרה נסעתי שם על איזה 80
בקטע שהיה דו מסלולי
פתאום חותכת אותי משמאל
TT
וישר אחריה אימפרזה טורבו
והאימפרזה ישר פונה למסלול השמאלי שאני הייתי בו
ואז שתיהן נסעו ככ מהר, שתוך שניה הן כבר היו בטיזינאבה
אני לא יודע על כמה הן נסעו אבל זה היה מאד מאד מהר
או שירדתי לאיילון דרום לפני איזה שבועיים
ואיך שאני מסיים את ההאצה, ככה ל 100 כי היה דיי מלא
חותכות את כל המסלולים 3 מכוניות ספורט ממש מהירות, כאילו עשו רעש בטירוף
וחתכו את הנהגים ממש כמו בסרטים
גם הן תוך שניה נעלמו חחח 
אותו דבר קרה לי בכביש ירושלים תל אביב
אני נוסע לי בכיף
פתאום חותכת אותי פורשה קאררה פתוחה ואחרי שתי שניות היא כבר קילומטר אחרי
הייתי בשוק!!!!
| Originally posted by Hell_Copter אז עקבתי אחריה... איזה אוטו מדהים!@!#$!@#%@#@#!~@@!#$%!#$%^@#!@#$#$%@$#$%$%&^@#$!@#$#$^@#$ |
זוכרים שסיפרתי לכם על ידידה שלי עם ה
307 Xsi
???
אז קנו לה עכשיו
206CC
אמאלההההההההההה איזה אוטוווווו אתמול אחרי שהיתבאסתי שלא ניכנסו לסוהו התקשרתי אליה אז היא באה לנתניה איזה אוטוווווו חלומיייי רק שאין מקום מאחורה ביכלל
אוטו חלומי!!!!
קבלו קטע עצבני באמת
הייתי באיטליה חופשת סקי
שכרנו אוטו אלפא147
עכשיו נוסעים שם בכביש המהיר שאין הגבלת מהירות
5 מסלוולים
אבא שלי החליט להתפרע קצת אז הרביץ איזה 170
פתאום אני רואה במסלול לידנו פרארי אפ50
היא עברה אותנו כלכך מהר ונעלמה שאני מעריך שהיא נסעה משהו כמו 300 קמ"ש
| Originally posted by DjNumShum קבלו קטע עצבני באמת הייתי באיטליה חופשת סקי שכרנו אוטו אלפא147 עכשיו נוסעים שם בכביש המהיר שאין הגבלת מהירות 5 מסלוולים אבא שלי החליט להתפרע קצת אז הרביץ איזה 170 פתאום אני רואה במסלול לידנו פרארי אפ50 היא עברה אותנו כלכך מהר ונעלמה שאני מעריך שהיא נסעה משהו כמו 300 קמ"ש |