TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בגדים
Pages (7): « 1 2 3 [4] 5 6 7 »
| quote: |
| Originally posted by Shahar אפשר גם בקרוקר לצאת עם חולצה יפה ... |
תעזבו אותו בשקט כבר
אז מה עם הוא ערס שחור
הוא חמוד 
| Originally posted by DjChook תעזבו אותו בשקט כבר אז מה עם הוא ערס שחור הוא חמוד |
| Originally posted by TTman ???אבל ממתי יש סטייליסטים באשדוד |
| Originally posted by Hell_Copter הוא מרמת גן... |
| Originally posted by Sm0keMachine איכס! חולצה בקרוקר? מה אתה ערס? מילא ג'ינס..אבל לא קונים חולצות בקרוקר.. |
| Originally posted by TTman ???אתה בטוח למה היה איזה פעם שהוא חיפש לקנות כרטיסים לאיזו מסיבה אז הוא אמר אם יש מישהו שמוכר באיזור אשדוד |
| Originally posted by Shahar ו TT אנלא מאשדוד ואני אוהב רק סטייל.. קרא לי סטייליסט אם בא לך ואם בזין שך לקרוא לי ערס אז חופשי אין לי בעיה..... סגרנו? |
| Originally posted by TTman סגרנו סטיילערס :D ;) זה היה בצחוק, שלא תתחיל להכנס לסרטים |
***===***
חברס
מישהו יודע איפה מוכרים את החולצה הזאת
CREAM
השחור עם הסמל הכתום
אני בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר
| Originally posted by -CosmicFire- ***===*** חברס מישהו יודע איפה מוכרים את החולצה הזאת CREAM השחור עם הסמל הכתום אני בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר |
רק שתהיו בעניין שיש את יריד המותגים הזה כמו כל שנה בהאנגר 11
בחמישי, שישי ושבת...
נראה לי אני יקפוץ לשם
עוד מישהו מצטרף?
| Originally posted by Hell_Copter רק שתהיו בעניין שיש את יריד המותגים הזה כמו כל שנה בהאנגר 11 בחמישי, שישי ושבת... נראה לי אני יקפוץ לשם עוד מישהו מצטרף? |
| Originally posted by KosmiK-G8 יש שם משהו מעניין..? זה רק להסתכל יעני על מותגים..? |
| Originally posted by Hell_Copter לא יא סטלן זה יענו כל המותגים במחירים ממש ממש זולים!!! |
אילן אתת שואל שאלות של צ'ונג פעור ...
בכל אופן גם לגולף יש אחלה יציאות מדי פעם וכל החנות עכשיו
בחצי מחיר ...
חוץ מגי'נסים נדמה לי ...
נו אז תגידו שכבר סוף עונה
מה לעשות שלא כולם גרים ברעננה ולא כולם פה עשירים ויודעים מתי מתחילה ונגמרת עונה...
| Originally posted by KosmiK-G8 נו אז תגידו שכבר סוף עונה מה לעשות שלא כולם גרים ברעננה ולא כולם פה עשירים ויודעים מתי מתחילה ונגמרת עונה... |
טוב אם אני יצליח לגרור איתי מישהו לזה אני גם יבוא...
מאיזה שעות זה פתוח..??
| Originally posted by KosmiK-G8 טוב אם אני יצליח לגרור איתי מישהו לזה אני גם יבוא... מאיזה שעות זה פתוח..?? |
| Originally posted by KosmiK-G8 טוב אם אני יצליח לגרור איתי מישהו לזה אני גם יבוא... מאיזה שעות זה פתוח..?? |
אני הולך מחר (חמישי) אני אגיב אם שווה ללכת
חוץ מזה לא מזמן קניתי ג'ינס בקרוקר משהו פצצות מי שמכיר זה הגי'נס עם פסים כחולים ולבנים לאורך ועם שפשופים
רק שהבעיה שיום אחרי שקניתי אותם גיליתי בבוקר שהכלבה שלי התעסקה לי איתם
השרמוטה הזאת את כל הבית היא הורסת לי
| Originally posted by Eitan E הכלבה שלי התעסקה לי איתם השרמוטה הזאת את כל הבית היא הורסת לי |
| Originally posted by KosmiK-G8 באנגלית זה היה נשמע יותר טוב my bitch massed around with them this fuckin bitch is destroying my hole house |
| Originally posted by Eitan E אני הולך מחר (חמישי) אני אגיב אם שווה ללכת חוץ מזה לא מזמן קניתי ג'ינס בקרוקר משהו פצצות מי שמכיר זה הגי'נס עם פסים כחולים ולבנים לאורך ועם שפשופים רק שהבעיה שיום אחרי שקניתי אותם גיליתי בבוקר שהכלבה שלי התעסקה לי איתם השרמוטה הזאת את כל הבית היא הורסת לי |
אני אתמול הייתי בהאנגר בערך בסביבות 9 -10 וכניסה עולה 10 ש"ח למרות שהחכמים מביננו יכנסו גם בלי תשלום (כמוני למשל) בכל מקרה נכנסתי לשם והייתה שם היסטריה משהו לא נורמלי כאילו מחלקים שם זהב או משהו כזה .
יש שם באמת דוכנים של מותגים כמו לי קופר קרוקר ודיזל בוי לונדון וכדומה אבל אין שם מציאות של ממש למשל ג'ינסים נחמדים יהיו בסביבות 150 עד 250 שקל שזה כמו מחיר רגיל למרות שמצאתי מציאה בדוכן של קרוקר ג'ינסים יפים ב99 אבל לא היה במידה שלי למשל עוד דברים מעניינים היו 5 חולצות של פוקס ב100 שקל או 4 חולצות של קרוקר ב100
יש שם טימבלנד 2 זוגות ב400 שזה יחסית מחיר נחמד לטימברלנד!
אבל בשורה תחתונה כל הבגדים שיש שם זה עודפים שלא הצליחו למכור אותם וחלקם גם מלוכלכים. מה גם שאת רוב הדברים הטובים קנו כבר למרות שמי שאנורקס ומידה 25 יכולה להתאים לו אז זה יכול להשתלם לו
מה גם שחלק מהחולצות פשוט מזעזעות במיוחד של לי קופר והחומר שהם עשויות הוא דפוק לרוב זה פוליאסטר או ניילון
אני קניתי שם מכנסי גלישה וקניתי בחנות האוריגינלית של לי קופר חולצה נחמדה מאוד ב79 שקל
בדרך כלל מציאות מוצאים לא במקומות כאלה שמשוקים ומפרסמים אותם באופן אגרסיבי בתקשורת