TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אילת...
Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »
כי גיל פשוט מצלם מה שזז
אני עובר ורואה צלמים באים לבנות
עושים להם, "חכו רגע". הן מתחילות להסתדר וזה
עושות חיוך, פוזות וזהו
זה מטומטם
הינה תיראה כמה תמונות שצילמתי ביום שבת בשפיים
לא יודע למה שאני רואה תתמונה הזאת אני חושב על טיאסטו
חח
זו יצאה קצת עם מלא עשן סעממק ערס לי מלא תמונות
כאילו שמע לרוב אני מחפש אנשים רוקדים ומשתגעים
בכל מיני פוזות מיוחדות
גם תאורה מראה על האיכות שהיתה במסיבה לא יודע למה אבל זה ניראה לי ככה..:]
| quote: |
| Originally posted by LA© כל כך נכון! אני גם כן חזרתי לא מזמן מאילת, וכל פעם שאני יורדת אני מקבלת בערך 'שוק חברתי'. אני רגילה לכל הקנדיים המתורבתים ופתאום נתקלים בכאלה שלוחים שבא לך למות. אבל בקטנה... אילת זה נופש כזה.. בשאנטי, בסבבה שלך... נהנים שמה! ואני עוד גרה באזור ב"ש, אז לא חסר פה פרחות וערסים... אבל אילת בתקופה הזו של השנה זה בערך 'ערסלנד'אחד גדול...ולפעמים בא לך להרביץ שמה לכמה אנשים |
אתה רואה שהיא כותבת בפורום
| Originally posted by DjChook אתה רואה שהיא כותבת בפורום |
| Originally posted by luckystrike כן בדיוק חשבתי על זה ... הרוב פשוט סתם רושמים פוסט אחד פתיחה ועפים ... |
| Originally posted by LA© You won't get rid of me that quickly |

| Originally posted by luckystrike המסקנה - אין כמו חו"ל ! |
| Originally posted by LA© It's great to visit and go on trips abroad... hiking, tracks and all that shit, but as for living abroad... well, there's no place like ISRAEL. From experience. |

חברה שמעתי שהסקופ פעיל רק בימי חמישי ושבת
זה נכון ?
פליז תגידו שהוא פעיל גם בימי ראשון עד רביעי
כי אני אהיה בימים האלה
| Originally posted by EternalMusic חברה שמעתי שהסקופ פעיל רק בימי חמישי ושבת זה נכון ? פליז תגידו שהוא פעיל גם בימי ראשון עד רביעי כי אני אהיה בימים האלה |
| Originally posted by Hell_Copter לא יודע אם זה נכון או לא... אבל אני יכול להגיד לך שאני הייתי שם ביום שני כשהייתי באילת בפסח.. תבדוק כבר שם |
| Originally posted by EternalMusic פסח זה משהו אחר אבל! אני מקווה שזה לא נכון! רגע, יש מודעות כל הזמן או שאני צריך לשאול את אנשי המקום? |
צודקת...
| Originally posted by Hell_Copter גם אם תשאל זה לא יזיק... אבל באיזור הקניון שם והחופים יש ים הזמנות שמסתובבות ואנשים יגידו לך בוא לפה בוא לפה... וגם יש מודעות על שלטים... קיצר... פתח עין פשוט |
יאללה חברה סוף סוף אני יורד לבד לאילת
אז ככה אני יורד היום בשש בבוקר כאילו מחר ואני חוזר ביום ראשון אני היה באכסניה אבל לא נוראה אז יאללהביי חברים
(למרות שיש לי עוד הרבה זמן עד שאני יסע)
| Originally posted by Segev יאללה חברה סוף סוף אני יורד לבד לאילת |

חחח אחי לא הבנת אותי נכון לבד הקוונה בלי ההורים 
| Originally posted by Segev חחח אחי לא הבנת אותי נכון לבד הקוונה בלי ההורים |

כן בטח...
אני הולך לאכסנית אביב עולה לי 75 שקלים ללילה אבל זה בלי ארוחות
יורד באטובוס פרטי וחוזר במונית...
| Originally posted by Segev כן בטח... אני הולך לאכסנית אביב עולה לי 75 שקלים ללילה אבל זה בלי ארוחות יורד באטובוס פרטי וחוזר במונית... |
תנסה לארגן לך שם לשמור באיזה פאב או משהו
| Originally posted by Segev כן בטח... אני הולך לאכסנית אביב עולה לי 75 שקלים ללילה אבל זה בלי ארוחות יורד באטובוס פרטי וחוזר במונית... |
למה???
| Originally posted by EternalMusic תשבע !!!!! אני יורד לאילת ביום שבת ואני אהיה גם באכסנייה הזאת רק שאני משלם 80 שקל למה??? |
תאמת אין לי שום דבר להגיד
ממש כלום
חוץ מזה שזה הפוסט ה-100 בטרד הזה...
ממש מיותר...
חפיף...