TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אוקיי זה דבר ממש דפוק:
Pages (4): « 1 2 3 [4]
| quote: |
| Originally posted by Scorchio לא זה פשוט בגלל שרועי הוא מטומטם שחושב שהוא מצחיק למרות שהמשפטים שלו הכי מפגרים בארץ פשוט צריך לדעת איך לענות לטמבל הזה וככה הוא לא מטריד אותך |
| Originally posted by Hell_Copter סבבה צח... אף אחד לא ביקש ממך לקרוא או לחילופין להגיב לדברים האלה... יש אנשים שמוצאים את זה מצחיק ורוצים לקרוא את זה ואני כמוהם לא טוב לך מצדי אתה יכול ללכת להזדיין... מה אני יגיד לך אתה מעצבן אותי שאתה לא יודע לצחוק על כלום וכל דבר אצלך זה או ברור מאליו בדרך שלך או כלום... לא טוב לך אף אחד לא מכריח אותך לקרוא... אותו כנ"ל גם לגביך מוש... מאיפה צצת לי גם כן... |
| Originally posted by DJ-NoN-S7oP ממ.. יש משו בדבריו.. אבל באמת אתה חוזר על אותן ירידות "בוחש בשוקו" שזה לא הבנתי, "יש לך עצירות מזרע", מוצץ זרגים, אחי תגוון טיפה |
)
רועי עוד פעם אחת תגיד משו על יובל אני יזיין אותך !!!!!!!!!!!!!!!!

אה אה מה זאת ההתקפה על רועי?
והדיג'יי שלא מפסיק- בוחש בשוקו משמעו שאתה דוחף את הזין שלך לתחת ובתחת יש חרא
במקרה הזה חרא נקרא שוקו בגלל הדימיון בצבעים... ועם הזין אתה בוחש בשוקו
הבנת?
| Originally posted by NyKoN אה אה מה זאת ההתקפה על רועי? והדיג'יי שלא מפסיק- בוחש בשוקו משמעו שאתה דוחף את הזין שלך לתחת ובתחת יש חרא במקרה הזה חרא נקרא שוקו בגלל הדימיון בצבעים... ועם הזין אתה בוחש בשוקו הבנת? |
| Originally posted by NyKoN אה אה מה זאת ההתקפה על רועי? והדיג'יי שלא מפסיק- בוחש בשוקו משמעו שאתה דוחף את הזין שלך לתחת ובתחת יש חרא במקרה הזה חרא נקרא שוקו בגלל הדימיון בצבעים... ועם הזין אתה בוחש בשוקו הבנת? |
| Originally posted by DJ-NoN-S7oP ויובל חולה על התמונה של הפרבי!!!!! |
| Originally posted by DJ-NoN-S7oP לדעתי נתת יותר מידי פרטים כבר בא לי להקיא ממך.... |
| Originally posted by KrazyDJs אין לך מה להכחיש יותר אתה פשוט הומו!!!! ה' ישמור יחובב פרבי... עצור ! אתה הומו |
| Originally posted by Hell_Copter אני נאלץ להסכים עם מילות החוכמה של אליאור... וקובי זה בעיקר מיועד אליך... אני מבין שאתה רוצה שנייקון יחליף את האווטר שלו לתחת שעיר וגדול יותר כדי שתרגיש נוח אבל יש דברים שפשוט אתה לא יכול לבקש מאנשים לעשות!! |
| Originally posted by KrazyDJs אין לך מה להכחיש יותר אתה פשוט הומו!!!! ה' ישמור יחובב פרבי... עצור ! אתה הומו |
אוקיי הספיק
אתה העמודים הראשונים של הט'רד הזה צריך לנצור ולזכור
*Closed*