TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הערכת מצב
Pages (4): « 1 2 3 [4]
| quote: |
| Originally posted by Sm0keMachine אהה זה בדיוק כמו אצלי.. אבל שבת בחודשיים זה לא כזה סבבה..אל תגזים.. סבבה זה לא לעשות בכלל שבתות! סתם לא יודע מה איתך.. אצלי כשאני עושה שבת בבסיס - אז זה כל החמשוש שמירות של 4-8.. אתה יכול להתחרפן..יוצא שאני שומר 24 שעות בכל החמשוש! זה פאקינג מטורף... |
לחברים שלי בשלישות יש בחירה של או שני חול בחודש או שבת אחת בחודש...
יכול לצאת שהם לא יעשו שבת אפילו חצי שנה!!
תחשבו מה זה כבר שני חול בחודש... ביג דיל 
טוב אז ככה, הודחתי מהקורס סוף סוף:]
מחר אני חוזר למז"י ניראה מה יהיה אני מקווה שלא ידפקו אותי בחימוש..
נשתמע
חחחחחח אחי אם אתה מאושר
אני מאושר
הייתי במז"י היום ואבא דיבר קצת עם הקשרים שלו, ויש לי מיקצוע חדש והוא:
"מש"ק מחשב"
הקטע הוא שיש לי פרופיל גבוהה, ואני לא יכול להיות ביחידה עורפית אז בינתיים הרבה אנשים עושים מאמצים לשים אותי איפשהו קרוב לבית..
בכל אופן בלי עין הרע, אני מההההההההה מקווהה!@$)_@!#$ שיצליחו ואז אני יעשה יומיות וכו'..
עד כאן,
רות סוף
| Originally posted by Sniper הייתי במז"י היום ואבא דיבר קצת עם הקשרים שלו, ויש לי מיקצוע חדש והוא: "מש"ק מחשב" הקטע הוא שיש לי פרופיל גבוהה, ואני לא יכול להיות ביחידה עורפית אז בינתיים הרבה אנשים עושים מאמצים לשים אותי איפשהו קרוב לבית.. בכל אופן בלי עין הרע, אני מההההההההה מקווהה!@$)_@!#$ שיצליחו ואז אני יעשה יומיות וכו'.. ![]() עד כאן, רות סוף |

| Originally posted by Sm0keMachine ווי סבבה אחי..! ![]() יש לך כנראה נתונים טובים אם נתנו לך את זה ככה. אתה תהיה מאלה שיושבים בחדר מחשב ויתקשרו אליך אנשים בבסיס ויגידו לך "האאוטלוק שלי לא עובד" או "שכחתי את הסיסמא שלי" ואז אתה תגיד להם "טוב אני יפתח לך תקלה" (תזכור טוב את המשפט הזה) ואז לא תעשה כלום ![]() תכלס יצאת די בקלות מהקורס הזה שלך בחיל הקשר..כל הכבוד ניסית לבקש מהאנשים במ"זי לשרת בבית ליד? |

| Originally posted by KosmiK-G8 חחחחחחחחחחחח הוא ישרת איתי ![]() אני ישגע אותו |