TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חולצות לפורום
Pages (6): « 1 2 3 [4] 5 6 »
בקשר לכתובת של האתר אולי באמת לא כדאי כי אז כל מי שיראה יבוא לפה כדי שישלחו לו טראקים כי הוא יחשוב זה אתר הורדות ...
| quote: |
| Originally posted by Shahar בקשר לכתובת של האתר אולי באמת לא כדאי כי אז כל מי שיראה יבוא לפה כדי שישלחו לו טראקים כי הוא יחשוב זה אתר הורדות ... |
רק עכשיו יוצא לי להגיב
אני חושבת שזה אחלה רעיון!!
רק מקווה שזה באמת יצא לפועל
| Originally posted by arik נו לי קופר TNX CHAOS מה זה משנה הקטע זה לעשות את זה אז חדל קשקשת ושמישהו ירים את התחת היום מחר ושיעשה את זה ולא אני כי אין לי כח |
| Originally posted by Origin זה בידיוק הגישה של כל אחד שמבקר פה..."שמישהוא יעשה"...אבל לקחת יוזמה וללכת ..תחלס לעשות משהוא כבר יותר מידיי זה הסיבה למה זה לא ילך... |
לפי דעתי באמת מתאים לשים את האווטר שלי איפשהו...
וכל המשפטים שהצעתם עם המסחרי
אחד הדברים הגרועים בארץ...
אני מסכים עם רועי
והתנשמת לא רלוונטי בכלל כי אין אתר !
:/
אז בקיצר אפשר לשים את ה
ILTA
עם האוזיות, זה חזק
ומאחורה לדעתי עדיין צריך את הסמל של טראנס אדיקט עם כתובת האתר ו
Are you truly addicted
| Originally posted by DjChook Are you truly addicted |
| Originally posted by DjChook אני מסכים עם רועי והתנשמת לא רלוונטי בכלל כי אין אתר ! :/ אז בקיצר אפשר לשים את ה ILTA עם האוזיות, זה חזק ומאחורה לדעתי עדיין צריך את הסמל של טראנס אדיקט עם כתובת האתר ו Are you truly addicted |
טוב אז אני מציע ככה:
חולצה שחורה קצרה צמודה מלייקרה
פרצוף עצבני עם האוזניות וה
ILTA
על הציצי השמאלי (אפשר גם בגדול על החזה, מה שתרצו)
האוואטאר של רועי על כתף ימין
ומאחורה הכתובת
Are You Truly Addicted?
או
R U Truly Addicted?
ומתחת לזה את הסמל עם הראש
ואפשר מתחת לסמל לשים את כתובת האתר..........
מה אומרים אתם?
| Originally posted by HyPeRSoNiC טוב אז אני מציע ככה: חולצה שחורה קצרה צמודה מלייקרה פרצוף עצבני עם האוזניות וה ILTA על הציצי השמאלי (אפשר גם בגדול על החזה, מה שתרצו) האוואטאר של רועי על כתף ימין ומאחורה הכתובת Are You Truly Addicted? או R U Truly Addicted? ומתחת לזה את הסמל עם הראש ואפשר מתחת לסמל לשים את כתובת האתר.......... מה אומרים אתם? |
| Originally posted by DjChook אני מסכים עם רועי והתנשמת לא רלוונטי בכלל כי אין אתר ! :/ אז בקיצר אפשר לשים את ה ILTA עם האוזיות, זה חזק ומאחורה לדעתי עדיין צריך את הסמל של טראנס אדיקט עם כתובת האתר ו Are you truly addicted |
זה יכול לעזור לבחור מקום לצילום החולצות:
http://www.d.co.il/?arena=Business&...=23161081797662
יש עוד מלא מקומות
הבעיה שעל הפרק היא העיצוב
קדימה חבר'ה
אני בעד באמת שמקדימה יהיה ככה בקטן את הסמל הזה עם הפרצוף,
ולכתוב מתחתיו ככה,
Trance Addict
ומאחורי החולצה לשים ככה די בגדול לא את הסמל של האתר עם הג'וק אלא את זה:
http://www.tranceaddict.com/forums/avatar.php?userid=6466&dateline=1033915163
ואפשר גם לשים
על השרוול חחח
| Originally posted by Flotser אני בעד באמת שמקדימה יהיה ככה בקטן את הסמל הזה עם הפרצוף, ולכתוב מתחתיו ככה, Trance Addict ומאחורי החולצה לשים ככה די בגדול לא את הסמל של האתר עם הג'וק אלא את זה: http://www.tranceaddict.com/forums/avatar.php?userid=6466&dateline=1033915163 ואפשר גם לשים על השרוול חחח |

יצא בנזונה אחי
אבל אתם לא לוקחים בחשבון שלהדפיס תמונה כזאת על חולצה או יעלה ים אבל ים כסף...
או שתצא באיכות חרא במחיר סבבה
אפשרי לעשות אותה בקטן....ובלי כול האפקטים והצבעים שמסביב...
בקיצור...איך שבא לכם.... בכל מיקרה הרעיון הזה לא יצא בסוף כי אף אחד לא שם זיין... חוץ מי כמה
אני אומר הכי פשוט מישהוא צריך לקחת את העסק על עצמו
ולארגן את הכל ולהשקיע כסף בכמה חולצות ואחר כך להגיד מה יש
וכמה עולה ולקחת לעצמו כמה גרושים על כל חולצה
כדי שירוויח גם משהוא מכל הסיפור...
או זה או פגישה של כמה מפה ...
אחרת זה סתם דיבורים ושום דבר לא ייצא לפועל ...
| Originally posted by Hell_Copter יצא בנזונה אחי אבל אתם לא לוקחים בחשבון שלהדפיס תמונה כזאת על חולצה או יעלה ים אבל ים כסף... או שתצא באיכות חרא במחיר סבבה |
| Originally posted by taltul אחי יש מצב שאתה טועה...מישהו פה הביא לינק לאתרים של החברות של הדפסות לחולצות אז נכנסתי לאתר של איזו חברה מתל אביב...קיצר ראיתי שם דוגמאות...והתמונות הרבה יותר מתוחכמות וצבעוניות יחסית לזאת...אתה מבין..אז לא נראה לי שזה יעלה ימבה של כסף... |
| Originally posted by Hell_Copter אני עדיין לא מסכים איתך מסיבה אחת פשוטה הדוגמאות שיש להם שם מוכנות כבר אז אולי סתם להדפיס על החולצה לא יעלה יותר מדי אם אנחנו מדברים על להכין דוגמה חדשה משלנו אז זה יכול לעלות הרבה כסף... ואז עוד להדפיס יש מבין? |
יאללה אז כל אחד ישקיע פה איזה 70-80 שקל זה כזה ביג דיל
נביא אותה בחולצות שאין לאף אחד בעולם והכל היה טוב 
| Originally posted by Segev יאללה אז כל אחד ישקיע פה איזה 70-80 שקל זה כזה ביג דיל נביא אותה בחולצות שאין לאף אחד בעולם והכל היה טוב |
| Originally posted by taltul רעיון בן בן זונה...רק מתי ניישם אותו כבר? |