TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- כמה פוסטים יש לך?
Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »
רונן אני מתקרב אלייך איש..
1420 (5.66 posts per day)
נחלשתי
...בדרך ל1500
1951 (2.99 posts per day)
בדרך ל2000
יש לי 2500 ככה 
| quote: |
| Originally posted by Rising רונן אני מתקרב אלייך איש.. |
לפני הפוסט הזה:
5242 (5.13 posts per day)
| Originally posted by oDrori לפני הפוסט הזה: 5242 (5.13 posts per day) |
| Originally posted by princess cc 657 (3.00 posts per day) וואו תראו איך השתפרתי! איזה תותחית! |
ואי ואי איזה חזקים פה כולם אני פה שנתיים וחצי ואין לי אפילו 1500
על זה נאמר
quality over quantity
| Originally posted by Viperon ח-רש-נ-י-ת |
| Originally posted by eXeTik על זה נאמר quality over quantity |
| Originally posted by taltul לא בהכרח... מי שלא רושם הרבה או לא רושם בכלל לא בהרחכ ניתן להחשיב אותו כחבר פורום אמיתי... אם נגיד לא היה לי מה לעשות חוץ מרק לשבת בפורום כל היום אז הייתי צובר 2000 בחודש אחד... ואני לא מדבר על סתם הודעות של מילה וכאלה אלא פשוט להגיב להכל ולפתוח טרדים חדשים כל הזמן... |
| Originally posted by Segev אני מקווה שאתה לא מתכוון אלי אני חושב שאני חבר פורום פה לא פחות מכל אחד אחר זה שאני לא מגיב על כל הודעה סתם איזה סמיילי זה לא אומר שאני לא נימצא פה וקורא מה שרשום... |
| Originally posted by taltul לא כמובן שלא... פשוט נאמר פה דבר אחד שבעקבותיו טענה הבאה נכונה: " בן אדם שכותב הכי פחות מכולם נחשב לחבר קהילה יותר "טוב" מאשר אחד שכותב הרבה יותר"... אולם לדעתי הטענה זו אינה נכונה כי לא בהכרח כל אחד שלא כותב הינו באמת חבר קהילה נאמן או לחילופין לא כל אחד שכותב הכי הרבה הינו הממבר ה"ספאמי" ביותר... |
| Originally posted by DJ Alex E. לקח לי כמה קריאות להבין מה כתבת ויש משהו בדבריך ודוגרי הרבה אנשים נחלשו פה... זה רק אני או שהפורום כיום הוא הרבה יותר יבש מאשר מה שהיה לפני חודשיים? |
1611 (4.18 posts per day)
לאט לאט
בני אחי הנה דוגמא להידרדרות
איפה הימים שהיו לך 20 פוסטים ליום?חחחח הספאמר האהוב על הפורופ
רונן יצעיר ככה אתה שוכח אותי למרות שנחלשתי ממש
3663 (2.86 posts per day)
| Originally posted by Scorchio רונן יצעיר ככה אתה שוכח אותי למרות שנחלשתי ממש 3663 (2.86 posts per day) |
דותן זה
yahel222
בואנה מה הולך פה דותן..יגאל..
| Originally posted by DJ Alex E. זה רק אני או שהפורום כיום הוא הרבה יותר יבש מאשר מה שהיה לפני חודשיים? |

| Originally posted by Rising דותן זה yahel222 בואנה מה הולך פה דותן..יגאל.. |
| Originally posted by eXeTik אבל מה קושר יגאל?! |
| Originally posted by Rising תשאל את אילן ושחר |