TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ILTA - NIGHT @ Ben-Shemen 4 (09.09.2004)
Pages (9): « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »
אנשים אחרי מסיבה סופנית של ארמין זה הזמן שלנו להביא בראש עם מוזיקה שולטת שכזו ביום חמישי הבא!
תגיעו ותהנו 
| quote: |
| אנשים אחרי מסיבה סופנית של ארמין זה הזמן שלנו להביא בראש עם מוזיקה שולטת שכזו ביום חמישי הבא! |
אגב למי שלא יודע
Sketch
זה אני
כן אני כל שניה מחליף שם נקווה שזה ישאר לשם שינוי
הוקצור אני כנראה יפתח את הערב
יש לי כבר כמה רעיונות חזקים
| Originally posted by Scorchio אגב למי שלא יודע Sketch זה אני כן אני כל שניה מחליף שם נקווה שזה ישאר לשם שינוי הוקצור אני כנראה יפתח את הערב יש לי כבר כמה רעיונות חזקים |
טוב גיל או אלי תוסיפו אותי...
משום מה אמרתי וגיל לא רשם
לא משנה
בכל מקרה אני מאמין שאני יגיע
אחת משתי אפשרויות
א. אני משכנע חברים שלי ואני בא איתם
ב. אוטובוס
חחחח לצאת למסיבה עם אוטובוס....
גיל איך זה?
| Originally posted by Rising חחחח איזה שמות אתה מביא כל פעם שתיהיה בריא |
| Originally posted by §chop¥ �?�_י יודע שהביקוש ב�?רץ לה�?רדסטייל וה�?רדקור הו�? יותר קטן מ�?פסי... |
| Originally posted by HyPeRSoNiC יהיו עוד מסיבות �?חרי ז�?תי? |
| Originally posted by KosmiK-G8 טוב גיל או אלי תוסיפו אותי... משום מה אמרתי וגיל לא רשם לא משנה בכל מקרה אני מאמין שאני יגיע אחת משתי אפשרויות א. אני משכנע חברים שלי ואני בא איתם ב. אוטובוס ![]() חחחח לצאת למסיבה עם אוטובוס.... גיל איך זה? |
בדיוק ביו�? הזה יש הופעות וכ�?לה ב�?ו�_יברסיטה וחברי�? שלי רוצי�? ללכת...
�?בל בכל ז�?ת �?ולי יש מצב ש�?�_י �?בו�?,
מקווה שזה ל�? פריקי ככה לבו�? לבד לשמה

| Originally posted by Flotser ����� ���� ��� �� ������ ����� ����������� ������ ��� ����� ����... ��� ��� ��� ���� �� ��� ���� ����, ����� ��� �� ����� ��� ���� ��� ���� |

..::��� ������� ��� �����-��::..
�� ���� ���� �� ���� ��� ���
DJ SKETCH
���������-����� ���������-����.
����� ���� ��� ����
Black-Dragon
�����-�����.
����� ���� ���� ����
Xetro
�����-�����.
�� ������ ����� ��� ���������
Eran R.
�� ������,�����, ������� ����.
�"� �� 20�"� �� ������� ������ ���� ������!
��� ����� �� �����, ����� ������ �� ������ �� ��� ���� ����� �������.
cell-phone# 0545258607
ICQ# 66892942
E-Mail & MsnM: [email protected]
Or by a Private Message
arik
Black Dragon
cluBBer
coby
DjChook
eran
Flotser
idanhakia
itamarsan
KosmiK-G8
MASTERsplinter
oDrori
Origin
Rising
scorchio
�chop�
sh33p
Sniper
THE_BLUE_DRAGON
Vortex_SA
yaman
YuVaL

�� ��� ��!
�� ���� ������� ���� ���...

| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON �� ������ ����� ��� ��������� Eran R. �� ������,�����, ������� ����. |
������ = ������ ����� ���� �� �����.
���� ������� ����������� ����� ���
�� ����� ��� ���� ���� ��� ��� ������ ���� �� ��� �� ��� ��"�.
?�� ������ ��� ��� ����� ��� (������ �"�) ��� �� ���� �����
��� ���� ����� �������� ���� ����� ����� �� ������ �����
�� ��� ���� ���
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON ������ = ������ ����� ���� �� �����. |
| Originally posted by Black Dragon ��� ���� ����� �������� ���� ����� ����� �� ������ ����� �� ��� ���� ��� |
| Originally posted by Flotser ��� ���� ��� ���� ����� (����������) ����� �� �� ��������� |
��� ���� ����� ���� ������ ���� 
��� ��� �����, ��� �� ���� ����� ������ ����� ��� ������ �����, ������ �����.....
��� ����, �� ����� 
���� ���� ��� ��� ����� �����''�� �� ��� ����� ���, ��... 
!!!���� ������ - ��� ���� ��� �����
PS:
| Originally posted by HyPeRSoNiC ��� ��� �����, ��� �� ���� ����� ������ ����� ��� ������ �����, ������ �����..... |
| Originally posted by taltul PS: LOL... NICE JOKE D00D |
| Originally posted by sh33p ?�� ������ ��� ��� ����� ��� (������ �"�) ��� �� ���� ����� |
| Originally posted by HyPeRSoNiC ��� ���� ����� ���� ������ ���� ![]() ��� ��� �����, ��� �� ���� ����� ������ ����� ��� ������ �����, ������ �����..... |
| Originally posted by HyPeRSoNiC �� ��� ���� ���� �� ����� ����� ��� ��� ����� ������....... ����. ��� ��� ��� |
��� �� ���� �� �����... ������ ����� ���� ��� �� ������� �������, �� �� ���� ���� ������ ��� ���� �� ��� ��� ���� ���� ������ ����, ��� ������� ����� ��� ��� ��� �� ���� ��, ��� ������ �� ���� ������� ��� ��� ����... ������� ��� ������ ����� �����... ��� ����� ���� ���� ���� ������ ��� ����, �� ����� ���� ��������� ����... (�� ��� ������� �������, ��� �� ��� ������, ��� �����, ����� ���� ���� ��� ���� ������ ��� ���� ��������� �� ����� �����
)
�����
��� ���� ���� ��� ��� ���� �����
�"� ���� �� ��� �� ���� ���� (�� ���� ���� �� �� ��� �������) ��� ������ ��� ����� ����� ��- ��� �������
��� ����� ����� �� ������� ���� ���� ���� ����... ���� �����- ����� ��� ���- �� ��� ���� ������ ��� ��� ��� ����
��� ����- ����� ��� ����� ����� �� �� ���� ���� ��� ��� ���� ��� �� �� �� �����... ���