TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מדהים מה שקורא בסיצנה שלנו
Pages (4): « 1 2 3 [4]
| quote: |
| Originally posted by Viperon ועוד משהו שאני חייב לציין היום במצעד ניגנו רק ט-ר-א-נ-ס!!!!!!!! חוץ מבהתחלה שב99 ניגנו קצת ראפ כל השאר היה טראנס!!!! |
במטרוק ובפורום הפציצו
| Originally posted by Viperon במטרוק ובפורום הפציצו |
| Originally posted by KosmiK-G8 מטרוק??? הפגיז??.? איך המטרוק יכול להפגיז??? מופע מיוחד של משפחת פיק לייב?!?! או אולי קריסטל לייק בסט כולל יצירותיו החדשת... |
| Originally posted by Hell_Copter אבל השמועה אומרת שמבחינת מוזיקה מרביצים שם דברים טובים |
| Originally posted by ronsh תרשו לי לחזור לויכוח...של המוזיקה במועדונים... אתם חייבים להבין שכמו כל דבר בארץ...שאנחנו שונים מחו"ל פה אין לנו מאות מיליונים של תושבים...ככה שקשה להרים ליין של טראנס איכותי..מה שאנחנו אוהבים...לא בהכרח כולם אוהבים ובסוף גם אם מישהו ינסה להרים ליין כזה...הוא יפול מהר מאוד כי בדרך כלל בנות לא אוהבות טראנסים..וכשאין בנות אין יותר מידי בנים שאוהבים לצאת למועדון הזה...ככה שזה לא כזה פשוט להקפיץ את המוזיקה הזאת קדימה... תחשבו שבכל אירוע גדול באירופה באים אנשים ממדינות שכנות...וקל יותר ליצור פסטיבלים ודברים ענקיים... |

| Originally posted by sh33p אחרי שהייתי במצעד האהבה אני דווקא חושב שהבנות כן אוהבות טראנסים הייתי ממש בהלם שעופר שם לוב קומס אגיין, וכולם השתגעו, רקדו ושרו!! כן ראיתי מלא אנשים שיודעים תמילים ![]() וגם הבנות הכוסיות רקדו כמו משוגעות :P כן כן הבנות שאתם רואים במועדונים שרוקדות רק מוזיקה שחורה, לדעתי מועדון טראנס כן יכול להצליח אבל בתנאי כל מיני טריקים כמו לעשות חדר לשחורה וחדר לטראנס או שלוש שעות ראשונות שחורה ושאר המסיבה טראנס, זה קצת מסריח אבל אין מה לעשות לאט לאט אנשים יכירו את המוזיקה וירצו לבוא לא רק בגלל השחורה ואולי גם לא רק בגלל הכוסיות. |
| Originally posted by KosmiK-G8 הסיבה שהרבה אנשים הכירו את המילים היא בעיקר כי הקטע הזה של טיאסטו כבר כן מנוגן רבות במסיבת חיילים והפך לחלק מהקטעים שעולם הדי גיים המיינסטרימי שלנו החליט להכניס כאחד מכמה קטעים ספורים שהוא מנגן כדי שיוכלו להגיד שהוא ניגן משהם אוהבים להגדיר כ"האוס" ובכלל מישהו כבר מוכן להסביר לי מה הקשר של עופר ניסים לקטע הזה????? הוא לא מנגן סגנון כזה בכלל אז מה הקשר שלא לדבר על הקטע הראשון שאני באמת מוריד בפני עופר ניסים את הכובע אבל...רבאק..הוא לא מנגן סגנון כזה יוזואלי.. למרות שזה כמעט היה נשמע משהו שהוא כן היה מנגן...אחרי שהוא הוריד לזה תבי פי אם בצורה רצחנית.... טוב לדעת שלהוריד בי פי אם הוא יודע.. |
| Originally posted by taltul אחי אתה קצת לא בעניינים הקטע הראשון שהוא ניגן של מרקו וי - אז הוא כן שם אותו כל הזמן... אני הייתי בחלק מהמסיבות שלו אז כל הזמן הוא מתחיל סט עם הטראק הזה... זה כמו טראק חימום כזה אצלו... |

| Originally posted by KosmiK-G8 טוב זה סתם מפתיע אותי... לטובה כמובן במקרה הזה ![]() טיאסטו היה בכלל הזוי שהוא שם את זה... והצורה שהוא רקד על העמדה... טיפוס מוזר אין מה להגיד.... |
עופר ניסים איכזב בבמה המרכזית
למה הוא בא בשביל 2 טראקים!??
עזבו תפשלה
עדיין הוא ניגן 2 טראקים
ואם לא היה תפשלה הוא היה מנגן 3
בשביל זה הוא עלה?
איזה אכזבה......
המיקסוס שלו חרא....בכלל הוא לא ממש מיקסס...הוא סתם התחיל כל טראק איזה 2 שניות לפני שהשני ממש נגמר
אכזבה....
אבל בתור יוצר אני אוהבתו
וחבר'ה
Marco V - Del C:\*.mp3
שמעתי גם במשאית של הווקס...
חח איזה מעפןןן העופר הזה
שיאו..
בתור יוצר הוא אולי סבבה
אבל במה שקרה במצעד..
עצוב עצוב