TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- צהריים טובים לכולם :)
Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »
????????????????
שגיא מה נסגר? הכל ס'דר?
ברוכה הבאה כפרה
אף אחד פה לא ממש מבין אנחנו רק נראים חכמים

| quote: |
| Originally posted by HyPeRSoNiC פששששששש איזה יופי... כשמגיעה בחורה אתם לא אומרים לא כלום על זה שהיא אומרת "טראנסים" |

| Originally posted by KosmiK-G8 היתה לנו מישהי פנויה אי פעם בפורום..? |
אהלן אהלן אני אלכס הרוסי הכי מטורף בפורום
אגב בתור מצטרפת חדשה את מחוייבת לענות על השאלה הבאה:
האם את מפליצה בסתר???

רק בואו לא נבריח אותה אה??
מה עם חבר שלך אמירה ד"א... גם הוא אוהב טראנס?
שיתערבב איתנו גם 
דווקא ירושלים זו עיר חמה מבחינת דיסקוטקים... עוד מעט פול ואן דייק, הקהל היפה של ירושלים, האווירה המשפחתית, הנקניקיות החמות והקור המקפיא....
נוסטלגיה מימי אלעד עמדי וטייסטו באומן 17.
ברוכים הבאים אמירה!
אני מקווה שלא אמרת את המילה האסורה... "טראנסים" 
| Originally posted by Sm0keMachine ברוכים הבאים אמירה! ![]() אני מקווה שלא אמרת את המילה האסורה... "טראנסים" |
| Originally posted by Sm0keMachine ברוכים הבאים אמירה! ![]() אני מקווה שלא אמרת את המילה האסורה... "טראנסים" |
| Originally posted by DJ Alex E. אהלן אהלן אני אלכס הרוסי הכי מטורף בפורום אגב בתור מצטרפת חדשה את מחוייבת לענות על השאלה הבאה: האם את מפליצה בסתר??? |
| Originally posted by markfeldman ירושלים זו עיר חמה מבחינת הקהל היפה של ירושלים, הנקניקיות החמות והקור המקפיא.... נוסטלגיה מימי אלעד עמדי וטייסטו באומן 17. |
| Originally posted by Scorchio עזוב מילא טראנסים אנשים בורים מכלילים את זה בכלל בז'אנר שנקרא "טראקים" |
...
אל תדאגו... חינכנו אותה כמו שצריך!
רק מקווה שהחבר לא קילקל את זה בשנה האחרונה 
| Originally posted by taltul מתי כבר נוכל חופשי להגיד פרוגרסיב או טקנו ואנשים יבינו על מה אנחנו מדברים...??? מתי תבוא התקופה הזאת??? |
ושוב פעם בפשן לייט
ברוכה הבאה, אני אלעד בן דוד
מקווה שתמצאי את עצמך פה, יש פה אנשים ממש סבבה!! אישית אני אוהב פה אחד אחד
| אני לא יודע משום מה נקניקיות חמות לא נדמע לי כל כך טוב... מארק אתה רוצה לספר לנו על איך נכנסת בימים ההם כשהיית קטין למסיבות ואיך זה קשור לנקניקיות חמות וקהל יפה? |
| Originally posted by markfeldman הנקניקיות בלחמניה שיש ברחוב... כשהייתי קטין פשוט הייתי מתפלח מבין הסלקטורים... |
| Originally posted by Rising אני לא חושב שזה יקרה.. כמו שלמשל יש גם סאב ז'אנרים ברוק.. פרוגרסיב רוק אלטרנטיב רוק מאטל .. וכו'.. ואתה לא יודע לזהות בדיוק מה זה מה..כי אתה לא שומע אותה (תקן אותי אם אני טועה).. וזה גם לא ממש מעניין אותך ..אז ככה גם אחרים בנוגע לטראנס. ויש אנשים שפשוט אוהבים לשמוע את הסוג מוזיקה בלי להבין איזה סגנון הם בדיוק שומעים... |
ואלטרנטיבי זה אלטרנטיבי זה פשוט נראה לי לא ממוסחר יענו כל מיני דברים ניסיוניים, לנירוונה יש הרבה אלטרנטיבי... ומטאל זה שם כולל מדיי, המלצה שלי אל תשמעו דט' מטאל לא מומלץ... יש לכם ניו מטאל, והבי מטאל, עזבו אתכם מדט' מטאל תקשיבו לי בתור אחד שכל החברים שלו שומעים רוק...
| אחי.. זה עדיין לא נשמע טוב הנקניקיות בלחמניה שיש ברחוב והיית נכנס בין הסלקטורים? מממ.... |
| Originally posted by Vortex_SA אה ברוק זה ממש קל להבדיל... פרוגרסיב רוק הוא באמת פרוגרסיב... זה כמו החידוש של לינקין פארק של papercut שלהם... זה באמת פרוגרסיב... מגניב.. ואלטרנטיבי זה אלטרנטיבי זה פשוט נראה לי לא ממוסחר יענו כל מיני דברים ניסיוניים, לנירוונה יש הרבה אלטרנטיבי... ומטאל זה שם כולל מדיי, המלצה שלי אל תשמעו דט' מטאל לא מומלץ... יש לכם ניו מטאל, והבי מטאל, עזבו אתכם מדט' מטאל תקשיבו לי בתור אחד שכל החברים שלו שומעים רוק...אני מקווה שמשהו פה יצא הגיוני ושתבינו אותי |

| Originally posted by KosmiK-G8 שגיא פועל תאילנדי שהיה מנסה להסביר לי איך להגיע מתחנה מרכזית ירושלים לחוף בתל אביב הייתי מצליח להבין יותר מהפוסט הזה שלך... ![]() ומארק קח בקלות הכל בצחוק |
| Originally posted by Vortex_SA הפועלים התאילנדים האלה... כאלה חכמים אני אומר לך!!! כאלה חכמים... |

| Originally posted by KosmiK-G8 חחחחח חבל לך על הזמן אבל משכן הפועלים התאילנדים לא יגרמו לי לרקוד כמו שאתה גרמת ![]() רק אם הם יסתכלו עלי במבט רעב ואני יהיה סגור איתם בחדר קטן.... |
פייייייי יאללה, איזו קבלת פנים 
ברוכה הבאה אמירה!!!!
סורי שקצת באיחור, אבלזה תמיד ככה איתי...
אני אלונה, עוד בת בעולם הגברי בפורמנו החם והאוהב שתמיד חוזרים אליו
קיצר, אז תהני לך בעולם המוטרף של ה"טראנס"

| Originally posted by Tarantula קיצר, אז תהני לך בעולם המוטרף של ה"טראנס" |