TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- (!!!המצב (המוזיקלי) העצוב של ארצנו (תקראו זה חשוב
Pages (7): « 1 2 3 [4] 5 6 7 »
לא זוכר אחי
זה היה מזמן
יכול להיות שהוא היה שם...
בקשר לטיאסטו... אז הוא היה מאפן, הוא ניגן כל מיני שטויות
אני זוכר שאולי 2 או 3 טראקים היו יפים מכל הסט שלו
אבל אני לא זוכר ת'שמות
אבל די ג'יי רנה אחי, אין, אם הוא בא למסיבה ליד הבית שלך, תלך!!!!!!!!!
איך הוא מפציץ אחי, סוף הדרך!
| quote: |
| Originally posted by Gil Shwarts לא זוכר אחי זה היה מזמן יכול להיות שהוא היה שם... בקשר לטיאסטו... אז הוא היה מאפן, הוא ניגן כל מיני שטויות אני זוכר שאולי 2 או 3 טראקים היו יפים מכל הסט שלו אבל אני לא זוכר ת'שמות אבל די ג'יי רנה אחי, אין, אם הוא בא למסיבה ליד הבית שלך, תלך!!!!!!!!! איך הוא מפציץ אחי, סוף הדרך! |
| Originally posted by luckystrike וואלה? לא שמעתי אותו מתקלט עדיין אבל ראיתי שלפני איזה חודשיים-שלוש הוא היה פה באיזה דיסקוטק באיזור השרון... בעסה הייתי הולך אם הייתי יודע... איזה סגנון הוא שם בדרך כלל? הוא לא מאמסטרדם בכלל דרך אגב? |
יוווווווו
החלום שלי זה ללכת לאיננרסיטי ו\או סיסיישן
כל המסיבות של
id&t
הם איוכתיות ביותר!!!!!!!

אני הייתי מת ללכת ל
Mayday
Trance-Energy
או
Rosenmontags Rave
פשוט ענק שם!!!!
נכווווווון!!!!!!!!!
זה החלום שלי לגור באמסטרדם וללכת לכל המסיבות שיש!!!!!
אני כבר מתכנן אחרי הצבא במקום טיול למדינות עולם שלישי
אני יסע לאירופה לטיול מסיבות!
יחרוש על כל המסיבות הכי לוהטות במשך 3 חודשים
mayday
innercity
sensation
trance energy (thialf)
hyper state
future dome
love parades (swiss+german+norwigian)
זו לפחות התוכנית האידיאלית
אבל אני יסתפק רק במקום אחד אפילו
:

חחחחחחחחחחחחח
ברויטמן...
אח שלי קרא את
http://www.tranceaddict.com/forums/...4052#post230624
תראה איך נדפקתי!!!!
למה נדפקת אח שלי?
יש את ההפקה הגדולה שמתכננים נכון?
(בעיקר גיל שוורץ)
עכשיו בגלל שיש לי דיסקים צרובים זה דיי בעיה שאני יתקלט שם...

באסה
אבל קראתי, ואין לך בעיה עם הדיסקים??
בכל מקרה יש יל משהו שיעודד אותך
כנס לאי סי קיו רגע
ripcrul: סבבה אח שלי, אבל בדרך כלל טיול כזה עושים לפני הצבא, זה מה שאני מתחנן לעשות, למרות שיש לי עוד הרבה זמן, לנסוע עם כמה חברים לאיזה כמה מסיבות קטלניות..

אח שלי תעשה טובה שלח לי הודעה באיי סיי קיו
103926510
אני צריך לדבר איתך
אני מתכנן בגיל 18, לפני הצבא ככה.. ליסוע לאיביזה עם איזה 5 חברים.... ללכת כל יום למסיבה, לחזור לארץ לישון שבוע.. זה יהיה הדבר הכי כיף שיש.
אחותי נסעה לפני שהיא התגייסה לאמסטרדם יחד עם חברים והם הלכו למלללא מסיבות... והיא גם עכשיו לפני חודש נסעה לאיה נאפה (קפריסין) יחד עם חברים.. אני מת לעשות את זה.
| Originally posted by dj alonzo והיא גם עכשיו לפני חודש נסעה לאיה נאפה (קפריסין) יחד עם חברים.. אני מת לעשות את זה. |
הייתי מת לחזור לשם
אין נושא
מלא זמן לא התחברתי אז אני לא מעודכן ורק עכשיו קראתי את הכל בקשר
לרדיו לי יש
ADSL
ואין לי בעיה שישתמשו בו, ולפעמים ישדרו ממנו.
אחים שלי
אני ממש אוהב טראנסים א-ב-ל אני לא ממש מבין בכל הז'אנרים למשל פרוגרסיב אפליפטינג מלודיק כל זה. אני לא ממש מבין הרי (כמעט) בכל טראק שמורידים יש מנגינה (מלודיה) אז כל מה שמורידים זה נקרא מלודיק טראנס?
אני שונא את כל ה"טראנסי MTV" כל הטראנסים שעושים להם וידאו-קליפ ושמים באמטיוי זה פשוט מחליא! גם פסיכודלי זה ממש נוראי יש איזה 20,000 טראקים כל שבוע כל אחד עושה בבית עם אותם סימפולים ואח"כ בשוק קונים קילו דיסקים פסיכודלים ב5 שקל זה ממש נוראי. או למשל שדיג'יי שם במסיבה את "סיילנס". אני שונא את סיילנס! זה כל כך ממוסחר. ואנשים מתחילים לרקוד לי את זה כאילו זה "טראנס" הכי יפה בעולם. זה ח-ר-א.
הרעיון של הרדיו זה רעיון מעולה.. אבל צריך שהוא יהיה פעיל 24 שעות ביממה וגם שהסרבר יהיה סביר כי אם מישהו נכנס ובגלל עומס על השרת הוא מתנתק, תשמעו לי, הוא לא יחזור יותר.
אז לסיכום....
מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה כל הפרוגרסיב מלודיק אפיק אפליפטינג?........
אה וזה אחד הדיונים היותר טובים שראיתי והשתתפתי בהם בכל שנותיי באינטרנט (5 שנים).
Re: אחים שלי
| Originally posted by DJ_BoN פרוגרסיב אפליפטינג מלודיק כל זה. אני לא ממש מבין הרי (כמעט) בכל טראק שמורידים יש מנגינה (מלודיה) אז כל מה שמורידים זה נקרא מלודיק טראנס? או למשל שדיג'יי שם במסיבה את "סיילנס". אני שונא את סיילנס! זה כל כך ממוסחר. ואנשים מתחילים לרקוד לי את זה כאילו זה "טראנס" הכי יפה בעולם. זה ח-ר-א. מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה כל הפרוגרסיב מלודיק אפיק אפליפטינג?........ אה וזה אחד הדיונים היותר טובים שראיתי והשתתפתי בהם בכל שנותיי באינטרנט (5 שנים). |
חחח
אתה יודע מה הגירסה הכי טובה של סיילנס?
בפרסומת שיש ב
MTV
הזקנים ששרים סיילנס....תאמין לי זה הכי טוב...
אני שונא את סיילנס
אבל די...על טעם ועל ריח לא מתווכחים.
ותודה על הרשימה של הטראקים אבל בכל זאת זה לא עוזר כי אני לא אוכל לזהות אותם! חוץ מאולי פסיכודלי כי זה ז'אנר מובהק.. אתם יכולים אולי לתת לי מאפיינים של כל ז'אנר?
למשל
urban train
זה טראנס כי.................
ולעומת זאת rapture זה פרוגרסיב כי................
מבינים?..... תודה מראש!!
ואם אורבן טראין זה טראנס אז גם פלייט?
אה ומה זה האוס בעצם?
נתחיל מזה שאתה צריך להקשיב למוזיקה ולהקשיב לבד למאפיינים
פרוגרסיב הוא מבסיס יותר איטי והוא (רובו) קבוע
כלומר לא יהיו שינויים בביטים ובמנגינה
טראנס הוא יותר מהיר
יותר שוטף
ויש לו מלודיה דינמית
הארד טראנס הוא טראנס עם ביטים חזקים יותר
וbass מוגבר
והוא מהיר יותר משני העליונים
עכשיו תנסה לשמוע את הטראקים שרשמתי לך ולהבין על מה אני מדבר
אחי כנס לפה ןתקבל הסבר מדויק על הכל

http://www.ishkur.com/features/music/guide.htm
| Originally posted by dj alonzo מעצבן אותי שמישהו כמו אמיר חממי או צ'ופי, שמנגן מוזיקה ישנה\מסחרית, נחשב אחד הדי ג'יים ה"מבטיחים" בארץ.. |
| Originally posted by luckystrike אחי כנס לפה ןתקבל הסבר מדויק על הכל ![]() |
| Originally posted by deluxe גיטלמן מתקלט בפסק זמן!!! (למי שלא מאיזור המרכז- זה מועדון קטן לילדים בני 12-14)- שום זיקה למוסיקה. רק בשביל הכסף. |
| Originally posted by DJ_BoN =) תודה אחי! תגידו מה קורה עם הרדיו |
טוב... אז עכשיו 17:20.. הרגע התעוררתי.. אם אתם רוצים אז מהר ככה כי אני חייב ללכת לישון עוד מעט.. מחר אני ב5 בבוקר על הרגליים יש לי כבר טיול שנתי.. ואני לא רוצה להיות חצי מת שאני מתעורר..
מקסימום נדבר יום שישי