TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- .....:::::::::: טרד מחשבים :::::::::.....
Pages (6): « 1 2 3 [4] 5 6 »
יש לי בעייה בכונן
C
נראה עם מישהו יוכל לעזור לי
משום מה הוא מראה שהוא מלא עד הסוף אבל מה שבאמת קורה זה שיש תיקיות כפולות שאי אפשר למחוק אותם והם שוקלות 2 גיגה כל אחת
יש למישהו מושג משהו ?
| quote: |
| Originally posted by Star יש לי בעייה בכונן C נראה עם מישהו יוכל לעזור לי משום מה הוא מראה שהוא מלא עד הסוף אבל מה שבאמת קורה זה שיש תיקיות כפולות שאי אפשר למחוק אותם והם שוקלות 2 גיגה כל אחת יש למישהו מושג משהו ? |
עשיתי אחי לא קרה כלום
פחח איך אנשים מעיזים לעשות פה מפרט של אינטל?!!
בזבוז מוחלט של כסף
Athlon 64 Bit
לא רואה ממטר את הפריסוקט וגם יותר זול
ronsh
אני ממליץ לך לגשת ל
www.hwzone.co.il
יש שם הרבה אנשים שמבינים ויתנו לך מפרט בן זונה
אגב אני קניתי מחשב ומחר אני מרכיב אותו:
AMD Athlon 64 3000+ 939
Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset
TwinMOS 512MB Twister Ultra Coated Copper Heat Spreader X2
Western Digital 200GB 7200 8M SATA
Gigabyte NX66T128VP GeForce 6600GT
LG® DVD x16/48
LG DVD RW GSA-4160B
Chenbro Gaming Bomb Case
Thermaltake Silent PurePower 410Watt
Zalman CNPS7000B-AlCu CPU Cooler
Zalman ZM-F2 92mm Case Fan
Thermaltake Thunderblade 120mm LED RGB Case Fan
| Originally posted by Star עשיתי אחי לא קרה כלום |
| Originally posted by Shahar SCANDISK רק מסדר תבלאן במקרה שהארדיסק מדמיין שיש לך תיקיות עם קבצים בעצם אין מה הארור שאתה מקבל כשאתה מנסה למחוק? נסה להיכנס בסייף מוד ולמחוק ואם לא אז נסה להגיע לדוס BOOT DISK עם ותמחק ידני |
| Originally posted by Star יש לי כל מיני תיקיות כפולות שאני מנסה למחוק זה רושם שהדיסק מוגן או משהו כזה או בשימוש אבל שוב אלו תיקיות כפולות ובגלל זה הארד דיסק מלא יעני |
My Recent Documents
Local Settings
SendTo
PrintHood
NetHood
NTUSER
ntuser.dat
Templates
Application Data
spool
SYSBCKUP
אלו התיקיות הבעיתיות במיוחד הראשונות כי הם שוקלות המוןןןןןןןן
והם כפולות
| Originally posted by Star My Recent Documents Local Settings SendTo PrintHood NetHood NTUSER ntuser.dat Templates Application Data spool SYSBCKUP אלו התיקיות הבעיתיות במיוחד הראשונות כי הם שוקלות המוןןןןןןןן והם כפולות |
| Originally posted by Star My Recent Documents Local Settings SendTo PrintHood NetHood NTUSER ntuser.dat Templates Application Data spool SYSBCKUP אלו התיקיות הבעיתיות במיוחד הראשונות כי הם שוקלות המוןןןןןןןן והם כפולות |
ואם אתה לא יודע Local Settings
זאת תיקיה שמאכלסת כל מיני קבצים שהשתמשת בהם או ביצעת איתם מהלך מסויים וככה היא הופכת להיות עמוסה
שאר הקבצים שרשמת בכל הרשימה לפני אל תמחוק..
מה שאתה אמור לעשות זה פשוט לאפשר שתראה את כל קבצים המוסתרים..
להיכנס בשלבים הלו:
C:\Documents and Settings\היוזר שאתה משתמש בו\Local Settings\Temp
ולמחוק כל מה שבתיקיה של Temp
ואת כל זה תעשה לפני שהמחשב אחרי ריסט ולא לגעת בכלום אחר שלא יפעיל את הקבצים ככה תוכל למחוק אותם וגם יהיה לך יותר מקום במחשב...
כי כנראה יש לך שם עומס..
מקווה שעזרתי
Star
הסתדרת?
אהההה בוקר טוב חחח
אני ינסה עכשיו
רק שאני יהיה בטוח
אני מוחק את כל הקבצים האלו מהתיקיה
TEMP
_ISTMP1.DIR
Adobe
Cookies
History
msohtml
msohtml1
outlook logging
pftB~tmp
RarSFX0
RarSFX1
rb
Temporary Internet Files
VBEWER2C7.tmp.dir00
מחכה לאישור עם למחוק חח
יאאאלהלהלהלהלה
מחקתי עכשיו חצי כונן ריק חח
תודה
אתם....אתם חמודים אתם
תודה תודה ...
תפקיד את הכסף למספר חשבון: 3356982
יום טוב מערכת תמיכה S&A - שחר ואדיר תמיכה בשעות הקשות של הלילה.
רק רציתי ליידע אותכם שיצא
ICQ 5
שזה גירסא חדשה של אייסיקיו שסוף סוף איחדה את
LITE
עם
PRO
הדבר הכי חדש בא הוא יכולת ווקי-טוקי, שאני לא בטוח כמה תתפוס, אבל יהיה נחמד לבדוק..
בכל מקרה, זה הכל
ד"א עם מישהו פה יכול לעזור לי טיפה, אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט 
| Originally posted by DjChook רק רציתי ליידע אותכם שיצא ICQ 5 שזה גירסא חדשה של אייסיקיו שסוף סוף איחדה את LITE עם PRO הדבר הכי חדש בא הוא יכולת ווקי-טוקי, שאני לא בטוח כמה תתפוס, אבל יהיה נחמד לבדוק.. בכל מקרה, זה הכל ד"א עם מישהו פה יכול לעזור לי טיפה, אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט |
MSN 7
בינתיים הכי שווה כי אפשר לשלוח שמה כתב יד וציורים כמו הודעה רגילה

חיקוי לנט מיטינג
אבל יפההה
טוב חבר'ה מזמן לא ביקשתי פה עזרה...אבל הנה הרגע הגיע ...
:[הוקצור הבעיה היא כזאת [ד''א זה נמשך כבר לאורך כמה חודשים
יש לי בעיה עם הצורב וגם סידירום רגיל... מה שקורה זה בעצם בעתם בעת הכנסת דיסק כאשר הוא סידי מתחיל לקרוא את הדיסק המחשב נכבה... חשבתי משהו עושה שם קצר... פתחתי את שניהם ניקיתי את הכל... שימנתי ומה לא עשיתי... הבעיה עדיין נשארה... המחשב פשוט נכבה כאילו היה קצר...!!?!?!
חשבתי יש בעיה בחלונות בדקתי את הכל והכל בסדר הדרייברים מעודכנים וכדומה...
אני כבר לא יודע מה לעשות בהתחלה חשבתי שזה רק הסידי וחשבתי שהוא נדפק לי אבל גם הצורב עושה אותו דבר... בעת תחילת קריאה של הדיסק מחשב נכבה וזהו.... זה ממממש מעצבן ואתם לא יודעים עד כמה...
אבל הנה הערה מעניינית ניסיתי לבדוק אם הצורב או סידי יכולים בכלל לקרוא דיסקים...מה שעשיתי זה בזמן שחולונות עולים שמתי מהר דיסק שמתי אוזניות ובדקתי - והם כן קוראים דיסקים ואפשר להריץ שירים והכל...
חשבתי אולי הבעיה בספק...בדקתי אין שום בעיה יחד עם זאת ניקיתי אותו כמו לא יודע מה...ועדיין יש את אותה בעיה מעצבנת...
אין לי מושג למה זה מכבה לי את המחשב אבל זה ממש לא נעים...
אז בבקשה מכם - אם מישהו יש לו איזה פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע לתגובה שלו...

אמרת שכשאתה שם דיסק לפני שהמחשב עולה, אז הוא לא נכבה
אז כנראה הבעיה בווינדואוס......
זה לא חייבת בעיה בדרייברים, אולי זה איזה ווירוס השאיר עקבות.
לדעתי תגבה כל מה שצריך,
ותעשה התקנה חדשה
(כי אמרת זה כן קורא דיסקים לפני שהמחשב עולה)
ואם אתה צריך דיסק התקנה אני אשמח לעזור

| Originally posted by Flotser אמרת שכשאתה שם דיסק לפני שהמחשב עולה, אז הוא לא נכבה אז כנראה הבעיה בווינדואוס...... זה לא חייבת בעיה בדרייברים, אולי זה איזה ווירוס השאיר עקבות. לדעתי תגבה כל מה שצריך, ותעשה התקנה חדשה (כי אמרת זה כן קורא דיסקים לפני שהמחשב עולה) ואם אתה צריך דיסק התקנה אני אשמח לעזור |
התכוונתי התקנה חדשה של
windows
בגלל שאמרת:
| אבל הנה הערה מעניינית ניסיתי לבדוק אם הצורב או סידי יכולים בכלל לקרוא דיסקים...מה שעשיתי זה בזמן שחולונות עולים שמתי מהר דיסק שמתי אוזניות ובדקתי - והם כן קוראים דיסקים ואפשר להריץ שירים והכל... |
| Originally posted by Flotser התכוונתי התקנה חדשה של windows בגלל שאמרת: והבנתי שלפני שה windows עולה הכוננים עובדים כמו שצריך אז פשוט תעשה boot מה CD התקנה.... תנסה לפחות |