TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טראקים טובים ואיכותיים מתמסחרים בלי שנשים לב!
Pages (4): « 1 2 3 [4]
| quote: |
| Originally posted by KosmiK-G8 והסיבה שקטע יהיה טוב אפ הוא יתנגן במקום שקוראים לו החור של התחת היא שאם מסתובבים לצד השני רואים חור אחר (בתקווה שהחור של התחת לא היה שעיר ואז ברגע שמסתובבים נמצאים בבעיה קשה....במיוחד אם משמסתובבים אליו מחייך ויש לו קול דק |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ לא הבנתי...מה בדיוק אמור להיות בצד השני של החור?? |
| Originally posted by KosmiK-G8 אוי ואבוי...קח חור של תחת (נגיד שלך) תסתכל עליו עכשיו תגע בו אחרי שנגעת בו קלות תסובב את היד שלך מסביב לתחת... באיזה שהוא שלב היד שלך תתקל במשהו בולט (בהנחה שעשית את הניסוי על עצמך) או באיזשהו חור נוסף (אם החלטת לעשות תניסוי דווקא על ייצור מהמין הנשי) אני מקווה שאחרי ההדמיה הזאת הבנת... |
| Originally posted by KosmiK-G8 אוי ואבוי...קח חור של תחת (נגיד שלך) תסתכל עליו עכשיו תגע בו אחרי שנגעת בו קלות תסובב את היד שלך מסביב לתחת... באיזה שהוא שלב היד שלך תתקל במשהו בולט (בהנחה שעשית את הניסוי על עצמך) או באיזשהו חור נוסף (אם החלטת לעשות תניסוי דווקא על ייצור מהמין הנשי) אני מקווה שאחרי ההדמיה הזאת הבנת... |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ ובונה אחי את כנראה גמיש בטירוף... אני בחיים לא הייתי מצליח להסתכל על החור שלי. |

Originally posted by Flotser |

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
OFF TOP(כמו שסטיבי אומר)
אפרופו תחת...
חומר למחשבה
הידעתם?
נקודת הג'יי של הגבר היא ברקטום