TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הביאו לי תפקיד חדש בצבא כנסו תגידו איך
Pages (4): « 1 2 3 [4]
| quote: |
| Originally posted by Shahar חחחחחחחחח יש השתתפות עצמית בביטוח ימניאק ![]() חבר שלי אחרי טירונות קיבל רחוק מהבית לא הגיע לצבא הלך לקצין העיר ביקש קבן וקיבל קרייה כל השאר קריה או שלישות לא יודע איך זה אצלך אבל פה אין סיפורים שעוברים מפה לאוזן מי שמספר עומד אחרי המילה שלו אחי כמו שכתבתי למעלה אם חברים שלי יכלו לעשות את זה (ואני רואה מתי חברים שלי חוזרים ורואה שהם לא חוזרים מחיפה כי אני מקפיץ חברים הבית לפעמים) אז גם אני יכול לעשות את זה קצין מיון יגיד לי שקלב זה לבנון אני יגיד לו שקלב זה בכושלאמאמאמאמשלו וחבר שלי פתח פה על קצין מיון והיום הוא בריא שלם וקרוב לבית על הזין שלי שישים אותי בכלא אנלא מאלה שמפחדים מזה |
תודה כפרה
| Originally posted by Sniper שחר, שיהיה לך בהצלחה, מקווה שתקבל מה שתרצה... |
הרגע חזרתי מהקצין מיון
איזה תור ארוך אחושרמוטה
ראיתי שם כמה חברים תמנים שיגענו תחיילים שם על הזמן שחיכינו
קיצור כמו שחשבתי אמר לי תותחנים שיריון וזה
ואמר הדרכת טירונים בגיוס שלי צריכים איזה 10 ויש 1000 מועמדים אז לא ללכת על זה
קיצור מפה לשם אמרתי לו אנלא מתאים וזה
ההוא אמר שמע אנחנו צריכים אותך רק בקרבי
אמרתי סבבה תביא לי קבן
אמר לי למה?
אמרתי לו אני רוצה לדבר איתו יש לי פחדים סיוטים
הוא אמר לי ספר לי
קיצור התחלתי לזיין לו תמוח אני מפחד למות מפחד מקרבי מפחד פה שם
אמר לי זה כולם וזה אמרתי לו וואלה לא יכול להיות בקרבי אמר לי אתה תהיה ואני נדלק על האשכנזי המזדיין עוד שניה מתהפך עליו שובר אותו עם השולחן שלו
קיצור ראיתי לא עובד כלום התחלתי לדבר איתו על בעיה במשפחה שאח שלי אמר לי שזה תופס
שלח אותי למשקי"ת ת"ש חיכתי חצי שעה באתי אליה הביאה לי טופס למלא אחר כך דיברנו שיחה של 20 דקות ככה הבת זונה עושה לי כמה מכוניות יש לי אמרתי לה אין לי אף אוטו
אמרה לי לאבא או אמא אין אוטו? שיחקתי אותה ראש קטן אמרתי לה אהה התכוונת בכללי אבא שלי כן
אז שאלה כמה מכוניות יש לנו אמרתי לה
מפה לשם הגענו לבעיה שבגללה באתי
היא הביאה לי דף לרשום תבעיה ואמרה לי שצריך לדבר עם אמא או אבא גם
אחר כך אמרה לי שצריך כמה אישורים וצריך לסדר את זה ממש עד מחר
ואמרה שזה יכול להיות מכמה ימים קבועים בבית עד שירות כל יום בבית ואם זה לא יתקבל אמרה אפשר לערער וזה
נקווה שיצליח
קיצור צח רועי מישו יודע איך בכל זאת אני מקבל קבן?
| Originally posted by Shahar הרגע חזרתי מהקצין מיון איזה תור ארוך אחושרמוטה ראיתי שם כמה חברים תמנים שיגענו תחיילים שם על הזמן שחיכינו קיצור כמו שחשבתי אמר לי תותחנים שיריון וזה ואמר הדרכת טירונים בגיוס שלי צריכים איזה 10 ויש 1000 מועמדים אז לא ללכת על זה קיצור מפה לשם אמרתי לו אנלא מתאים וזה ההוא אמר שמע אנחנו צריכים אותך רק בקרבי אמרתי סבבה תביא לי קבן אמר לי למה? אמרתי לו אני רוצה לדבר איתו יש לי פחדים סיוטים הוא אמר לי ספר לי קיצור התחלתי לזיין לו תמוח אני מפחד למות מפחד מקרבי מפחד פה שם אמר לי זה כולם וזה אמרתי לו וואלה לא יכול להיות בקרבי אמר לי אתה תהיה ואני נדלק על האשכנזי המזדיין עוד שניה מתהפך עליו שובר אותו עם השולחן שלו קיצור ראיתי לא עובד כלום התחלתי לדבר איתו על בעיה במשפחה שאח שלי אמר לי שזה תופס שלח אותי למשקי"ת ת"ש חיכתי חצי שעה באתי אליה הביאה לי טופס למלא אחר כך דיברנו שיחה של 20 דקות ככה הבת זונה עושה לי כמה מכוניות יש לי אמרתי לה אין לי אף אוטו אמרה לי לאבא או אמא אין אוטו? שיחקתי אותה ראש קטן אמרתי לה אהה התכוונת בכללי אבא שלי כן אז שאלה כמה מכוניות יש לנו אמרתי לה מפה לשם הגענו לבעיה שבגללה באתי היא הביאה לי דף לרשום תבעיה ואמרה לי שצריך לדבר עם אמא או אבא גם אחר כך אמרה לי שצריך כמה אישורים וצריך לסדר את זה ממש עד מחר ואמרה שזה יכול להיות מכמה ימים קבועים בבית עד שירות כל יום בבית ואם זה לא יתקבל אמרה אפשר לערער וזה נקווה שיצליח קיצור צח רועי מישו יודע איך בכל זאת אני מקבל קבן? |
| Originally posted by princess cc לפי הסיפור שלך חבל לך על הזמן... לקבל מה שאתה רוצה בגלל בעיות ת"ש זה לא כ"כ פשוט כי קודם כל אתה צריך שיהיו לך בעיות... כאילו דא? ואם באמת יש אז אתה צריך להביא יםםםם אישורים ואז זו בירוקרטיה שלמה עד שמטפלים בזה... אם בכלל ככה שאתה יכול לקבל מהם תשובה רק עם השחרור לגבי קב"ן אז אם אני זוכרת נכון (טוב זה היה מזמןןןןן) אז אתה יכול לראות קב"ן רק אחרי הגיוס אבל שוב אולי זה השתנה... שיהיה בהצלחה! |
עשית טעות שלא אמרת לקצין מיון מה שאמרתי לך
וזה שהלכת לת"ש בכלל טעות
ת"ש הכי קשה להשיג מהם דברים
אני ראיתי פסיכיאטר מילואים בלשכת גיוס לפני שהתגייסתי והוא הוריד לי פרופיל ל-64 במקום
תכתוב מכתב ללשכת גיוס עם כל מה שאמרתי לך באוטו
ואתה תקבל תוך שבוע שבועיים זימון לבידקה במדור לבריאות הנפש.
| Originally posted by Scorchio עשית טעות שלא אמרת לקצין מיון מה שאמרתי לך וזה שהלכת לת"ש בכלל טעות ת"ש הכי קשה להשיג מהם דברים אני ראיתי פסיכיאטר מילואים בלשכת גיוס לפני שהתגייסתי והוא הוריד לי פרופיל ל-64 במקום תכתוב מכתב ללשכת גיוס עם כל מה שאמרתי לך באוטו ואתה תקבל תוך שבוע שבועיים זימון לבידקה במדור לבריאות הנפש. |
| Originally posted by Shahar שמע חשבתי רק לקבן אומרים את זה למה מיזה הקצין מיון חשבתי רק אמור להביא לי תפקידים מבין? והוא בא לי בפוזה של פסיכולוג עושה לי תגיד לי לא לקבן וזה קיצור אם היום אני מתקשר ללשכת גיוס רוצה קבן הם יסדרו לי? |
| Originally posted by princess cc שאול קורליאונה איזה קינג! |
| Originally posted by Shahar מיזה? |
יאללה שחר מה זה כל החירטוטים האילו ?!!?
תעשה מה שאומרים לך !
צ ב א !
| Originally posted by princess cc The godfather... דון קורלאונה |
| Originally posted by markfeldman יאללה שחר מה זה כל החירטוטים האילו ?!!? תעשה מה שאומרים לך ! צ ב א ! |
שחר כפי שראית הצבא זה לא כזה קל כמו שאמרת
והעובדה שלא הגעת לכלא ביום הראשון אומרת שאתה תתפנה כמו ילד טוב בסופו של דבר לאן שיגידו לך
ות"ש יעשו לך חיים מה זה קשים... יפלו עליך בביקורי בית,
יבדקו ויחקרו את הבעיה שלך.... כמו שצח אמר זה שיא הקשה...
ויש אנשים שכל הטירונות שלהם עונים למפקדת ב"אני רוצה קב"ן" והיא שמה עליהם זין... תבין , אתה . כזה קטן והם שמעו כבר על הכל ...
בכל מקרה אחי שיהיה בהצלחה, ולמה אתה לא חוזר אלי באייסיקייו 
| אין צבא בעולם שיעצור אותי מלצאת מיחידת שדה" (מישו זוכר תמשפט הזה?) |
| Originally posted by DjChook שחר כפי שראית הצבא זה לא כזה קל כמו שאמרת והעובדה שלא הגעת לכלא ביום הראשון אומרת שאתה תתפנה כמו ילד טוב בסופו של דבר לאן שיגידו לך ות"ש יעשו לך חיים מה זה קשים... יפלו עליך בביקורי בית, יבדקו ויחקרו את הבעיה שלך.... כמו שצח אמר זה שיא הקשה... ויש אנשים שכל הטירונות שלהם עונים למפקדת ב"אני רוצה קב"ן" והיא שמה עליהם זין... תבין , אתה . כזה קטן והם שמעו כבר על הכל ... בכל מקרה אחי שיהיה בהצלחה, ולמה אתה לא חוזר אלי באייסיקייו |
| Originally posted by markfeldman אחי, עם פתגמים כאילו לא תגיע רחוק.... תאמין לי מנסיוני ראיתי רבים וטובים כמוך שנפלו על אמונתם העיוורת באגדות... |
שחר... בקשר למה שאתה מנסה להשיג דרך ת"ש
הסיכוי שזה ילך לך קלוש מאוד מאוד!!
יש לי כמה חיילים שמטופלים ת"ש ואני רואה איזה בלאגן זה מבחינתם עם להביא את כל האישורים והתדפיסים וכל הדברים האלה...
ואין מה לעשות... מתישהו אתה אולי כן תצטרך להבין שאתה מתגייס לצבא ולא לכוח שוק הכרמל!! 
| Originally posted by Hell_Copter שחר... בקשר למה שאתה מנסה להשיג דרך ת"ש הסיכוי שזה ילך לך קלוש מאוד מאוד!! יש לי כמה חיילים שמטופלים ת"ש ואני רואה איזה בלאגן זה מבחינתם עם להביא את כל האישורים והתדפיסים וכל הדברים האלה... ואין מה לעשות... מתישהו אתה אולי כן תצטרך להבין שאתה מתגייס לצבא ולא לכוח שוק הכרמל!! |
| Originally posted by Hell_Copter אין מה לעשות... מתישהו אתה אולי כן תצטרך להבין שאתה מתגייס לצבא ולא לכוח שוק הכרמל!! |
Originally posted by princess cc |