TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- האלבומים שהשפיעו עליכם במוזיקה האלקטרונית
Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »
| quote: |
| Originally posted by YAEL2107 ממצב כולם אני חדשה פה.... רק רציתי להגיד שאני מתה על קלאבסולוטלי של אלעד עמדי המלך..... המלודיה תמשיך לנצח... |
| Originally posted by YAEL2107 בטח שאני יודעת ולא ממש אכפת לי הוא עורך ממש יפה ויש לו טעם מצוין וחוץ מזה הוא גם די גיי מעולה ודרך אגב שמעתי שהוא הולך להוציא אלבום עם טראקים שלו בקרוב אבל זה רק שמועות..... אבל כל אחד וטעמו ורק שתידע שלא באתי לתקוף אותך או משו לקחתי הכל בסבבה... |
| רק רציתי להגיד שאני מתה על קלאבסולוטלי של אלעד עמדי המלך..... המלודיה תמשיך לנצח... |
| Originally posted by YAEL2107 מארק פלדמן הגדול מה מצב? אני זוכרת אותך מהאמבטיה..... היו ימים.... |
[QUOTE]Originally posted by fusi
?? יש משהו שאתם רוצים לשתף אותנו בו
[/QUOTE
מארקוס פלדמן בועל קטינות 
Johan Gielen - In trance we trust 004
Ministry of sound - Clubbers guide to Ibiza 99
| Originally posted by YAEL2107 חחחחחחח עילג |
| מארק פלדמן הגדול מה מצב? אני זוכרת אותך מהאמבטיה..... היו ימים.... |
| היו ימים שאני גם הייתי מאזין לתוכנית המופלאה הזו שאני חב לה את מקמי הנוכחי כאוהב מוזיקת טראנס מושבע אני זוכר שהייתי שומע הרבה בתקופה שפתחו תצט הנסיוני והיתה שם בחורה אחת בשם לירי מראשון לציון... היא היתה תותחית על במוזיקה אלקטרונית ואז היא היתה כולה בת 15 |
| דרך אגב אני יעל ואני חדשה ואני גם כולה בת 15 אבל אני מבטיחה שיחסית לגיל אני מבינה הרבה..... |
| תודה איזה חמוד.... אבל בהשוואה אליך אני כלום אתה היחיד שאלעד היה מתלהב ממננו.... פשששששששש זה אומר שאתה לפחות ברמה שלו ומבחינתי הוא הכי טוב שיש טוב בטח כבר נמאס לך לראות את התגובה שלי מתחת לכל הודעה שלך אז אני יפסיק....... |
| Originally posted by markfeldman אח שלי, עכשיו אני מבין את האהבה שלך למוסיקה. עם מורה כזה... לגבי לירי, גם אני זוכר אותה טוב היינו מדברים שעות בטלפון על כל מיני טראקים. לאחרונה היא עברה לפסיכדלי לפי מיטב ידיעתי. |
אמבטיית קצב אה?
דיברנו שעות בטלפון אה?
נפגשנו אצלה בדירה אה????????
העיקר:
בנות לא מעניינות אותי
i'm here for the music!
ROFL!
מארק ואילן... ממממ איך נפלו גיבורים
ועל זה נאמר:
אם בארזים נפלה שלהבת... מה יגידו אזובי הקיר?
| Originally posted by princess cc אמבטיית קצב אה? דיברנו שעות בטלפון אה? נפגשנו אצלה בדירה אה???????? העיקר: בנות לא מעניינות אותי i'm here for the music! ROFL! מארק ואילן... ממממ איך נפלו גיבורים ועל זה נאמר: אם בארזים נפלה שלהבת... מה יגידו אזובי הקיר? |
| Originally posted by Glenn-Holmes מותק אני פה בשביל המוזיקה ואם אף אחד לא מאמין לי אז אני עכשיו ישים ברקע hammer & bannett - language יוריד את המכנסיים ותראו איך לאט לאט מתחיל לעמוד לי בקטע של הכניסה של הבאס בהתחלה |
| Originally posted by Glenn-Holmes מותק אני פה בשביל המוזיקה ואם אף אחד לא מאמין לי אז אני עכשיו ישים ברקע hammer & bannett - language יוריד את המכנסיים ותראו איך לאט לאט מתחיל לעמוד לי בקטע של הכניסה של הבאס בהתחלה |
| Originally posted by princess cc חחחחחח אני אוותר על התענוג זה לא בריא לי לפני השינה גם ככה אני סובלת לאחרונה מסיוטים |
| Originally posted by YAEL2107 בטח שאני יודעת ולא ממש אכפת לי הוא עורך ממש יפה ויש לו טעם מצוין וחוץ מזה הוא גם די גיי מעולה ודרך אגב שמעתי שהוא הולך להוציא אלבום עם טראקים שלו בקרוב אבל זה רק שמועות..... אבל כל אחד וטעמו ורק שתידע שלא באתי לתקוף אותך או משו לקחתי הכל בסבבה... |

| Originally posted by Huge-A מארקוס פלדמן בועל קטינות |
| עם אווטר כמו שלך, אני לא מתפלא |
| אפשר גם לקבל הדגמה????? |
whip:
| Originally posted by YAEL2107 חחחחחח זה בסדר אני בטוחה שאין הרבה לראות אז ירדתי מהרעיון....... 1.5 מיל' באמת לא שוה את זה..... |
| Originally posted by princess cc האמת שזה לא בגלל החתול... אני לאחרונה לא נרדמת כי אני כל הזמן חושבת: "חן יתעצבן שרשמתי כך וכך?" /"וואו נראה לי הוא יסגור ת'טרד"/ או שאולי יעיף אותי מהפורום?" זה הכל בגללך הנדודי שינה האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
מה אתם מדברים עם ילדה בת 15 דברים כאלה ![]()
יגאל עוד יכנס לכלא בגללכם
לא יהיה עם מי לעבור סלקציה באילת
Originally posted by DjChook ואומרים שאני לא מוד טוב |
איפה רועי שיגיד הנוער של היום...
| Originally posted by Shahar איפה רועי שיגיד הנוער של היום... |
| Originally posted by YAEL2107 חחחחחח זה בסדר אני בטוחה שאין הרבה לראות אז ירדתי מהרעיון....... 1.5 מיל' באמת לא שוה את זה..... |
יפה שיש פה עוד מישהו עם אהדה לעמדי ולקלאבסולוטלי,עדיין יש לי סטים על המחשב מהזמן שהתוכנית שלו הייתה הדבר היחיד שקישר אותי עם המוזיקה האלקטרונית שאהבתי (התוכניות של אריה סופר ואורי לוי עשו לי את זה קצת פחות)
אח הנוסטלגיה
*listening to:david morales - needin' you *
Originally posted by DjChook ואומרים שאני לא מוד טוב |