TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עצות לבילוי
Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »
| quote: |
| Originally posted by princess cc שתיים: אני מתרגשתתתתתתתתתתתתתתתת, דיברתי עם הצל ודיברתי עם הצל נה נה נה נה איזה חמודדדדדדדדדדדד אני מאוהבתתתתתתתתתתתתתת |
| Originally posted by KrazyDJs כל היום בנות בשכבה שלי שרות את Hit N Run של סקאזי ופישי.. לפחות את החלק שמבינים שם |
סיסי בגדול זה מעניין אותי מאוד כי רציתי ללמוד את זה לפני שהתגייסתי לצבא.
היום אני לומד באו"פ ואין אפשרות ללמוד שם משפטים וחבל.
| Originally posted by markfeldman סיסי בגדול זה מעניין אותי מאוד כי רציתי ללמוד את זה לפני שהתגייסתי לצבא. היום אני לומד באו"פ ואין אפשרות ללמוד שם משפטים וחבל. |
סיסי יש מצב שתלמדי הנהלת חשבונות או כלכלה?
אני צריך חשב לסנוקר שלי 
ראסמי עזבו אוניברסיטה..בואו להיות משקיעים בסנוקר שאני וחברים שלי מתכננים זה הצלחה בטוחה!
שחר, לפי דבריך, שכל בת נורמלית אוהבת דכאון, יש לי הרושם שאתה עושה הכללה בגדול, לגבי הבנות שאתה מכיר ו/או יצאת איתם, אשר כמוך שמעו דכאון.
זה ממש לא המצב, וזאת אמירה ממש לא חכמה לומר שבת שלא שומעת דיכאון, היא לפי מילותייך "לא נורמלית".
אני מחכה ליום שבו תצא או תהיה חבר של מישהי ששומעת רק רוק אלטרנטיבי, וכמו כן אותה בחורה תשנא מוזיקה מזרחית לכל סוגיה,
מעניין מה תאמר אז.
| מה אתה לומד באוניברסיטה הפתוחה? אתה יכול לברר אולי אפשר להכיר לך חלק מהקורסים... אני חושבת שכדאי לך כן ללמוד משפטים זה מאוד מעניין, חוץ מזה שאצלנו במכללה יש מסלול של יום בשבוע שמיועד לכאלה שרוצים לשלב לימודים ועבודה ויש הרבה אנשי קבע אז זה יכול להסתדר לך כי זה כמעט כמו או"פ |
| מה אתה לומד באוניברסיטה הפתוחה? אתה יכול לברר אולי אפשר להכיר לך חלק מהקורסים... אני חושבת שכדאי לך כן ללמוד משפטים זה מאוד מעניין, חוץ מזה שאצלנו במכללה יש מסלול של יום בשבוע שמיועד לכאלה שרוצים לשלב לימודים ועבודה ויש הרבה אנשי קבע אז זה יכול להסתדר לך כי זה כמעט כמו או"פ |
| ראסמי עזבו אוניברסיטה..בואו להיות משקיעים בסנוקר שאני וחברים שלי מתכננים זה הצלחה בטוחה! |
| סיסי יש מצב שתלמדי הנהלת חשבונות או כלכלה |
| באיזו מכללה את לומדת ? |
| מה אני יעשה עם שאר הקורסים שלא נחשבים לי ? לא חבל |
| קרית אונו יש שם כמה מסלולים ויש אחד שזה יום מרוכז בשבוע אבל לומדים גם סמסטר קיץ |
| לאאאאאאאאאאא אף פעם זה לא מיותר ללמוד! גם אם בפועל לא עשית עם זה כלום לפחות למדת דברים שלא ידעת דרלינג... ידע זה כוח!!!! |
| חוץ מזה שיש אצלנו יםםםםםם כוסיות... |
| Originally posted by Meltdown שחר, לפי דבריך, שכל בת נורמלית אוהבת דכאון, יש לי הרושם שאתה עושה הכללה בגדול, לגבי הבנות שאתה מכיר ו/או יצאת איתם, אשר כמוך שמעו דכאון. זה ממש לא המצב, וזאת אמירה ממש לא חכמה לומר שבת שלא שומעת דיכאון, היא לפי מילותייך "לא נורמלית". אני מחכה ליום שבו תצא או תהיה חבר של מישהי ששומעת רק רוק אלטרנטיבי, וכמו כן אותה בחורה תשנא מוזיקה מזרחית לכל סוגיה, מעניין מה תאמר אז. |
| Originally posted by Shahar רוב הבנות בימינו שנראות טוב שומעות מזרחית כי זה בא עם הבנאדם ככה זה הולך.. כן גם אשכנזיות שומעות לא רק תמניות ומרוקאיות ודיכאון הולך חזק היום אצל הנוער זה כבר לא סגנון שרק סבא שומע אז כן אני יכול להגיד שרוב הבנות אוהבות..לפחות רוב הבנות שנראות טוב זה בא עם הלוק(וכל מי שבא להגיד לי שאני טועה שיחשוב לפני שהוא מגיב למה כמו שאתם רואים מישו מזרחי ותגידו בטח ערס ככה גם סיגנונות באים עם הלוק...רוב המזרחיות שנראות טוב(לא מדבר על איזה כונפה שלא יצאה מהבית) אוהבות דיכאון...וכנ"ל גם הרבה אשכנזיות))...שמע אתה יכול לבדוק לבד שים דיסק דיכאון באוטו סע לסיבוב ותראה לבד איזה בנות יסתכלו... בקשר לרוק אלטרנטיבי - אין סיכוי שאני יצא עם מישהי כזאת וראסמי מצחיק שתאומר את זה לפני יומיים אחת מרוקאית שאני מכיר אמרה לי היא אוהבת רוק ישראלי ולא טראנס וזה אבל היא בודדת ואני אומר את זה מניסיון ד"א מארק זה ההזדמנות שך להגיד מה דעתך על מזרחיות |
שחר אתה יודע שאני אוהב אתך ואתה אחלה של בחור
אבל
תפסיק לזיין מוח עם השטויות האלה 
נו באמת מה זה ההכללות האלה... אני מסכים בקשר לבנות מזרחיות... זה יעני טבעי לבן אדם מזרחי ממוצא זה לשמוע דברים מן הסוג זה... אבל לא חובה כמובן...
לגבי האשכנזיות - רובן שאני מכיר לא מתקרבות למזרחי ולדיכאון בכלל...
תאכלס אני יודע שדיכאון זה מוזיקה של ערסים כבדים - אם אתה מדבר על בנות אז הן יעדיפו מזרחי "רגיל" לדעתי ולא ה"כבד" אם בכלל אבל זה לא חובה בכלל שישמעו מזרחי - בכל מקרה חלאס עם השטויות האלה כי זה באמת שטויות... אחי אתה לא בכיוון - אל תתכווח פשוט תקשיב ותפנים... לעתים קרובות עדיף יותר לשתוק ולהקשיב לאחרים...
יאללה אחי צא מהסרט הדיכאוני הזה

נ''ב: אני אישית לא סובל מוזיקה מזרחית - אני יודע שאנחנו חיים במזרח התיכון... מילה מזרח הינה בלתי נפרדת מן התרבות הישראלית... אבל עדיין אני מעדיף לא לשמוע מזרחית במיוחד דיכאון.....
| Originally posted by Sniper שחר, אני מתאפק כבר כמה ימים לא להגיב לפוסטים הסתומים האלה שלך לא בא לריב איתך.. אבל אתה פשוט מכליל בצורה מטורפת ואתה מדבר כ"כ שטויות.. על סמך מה אתה אומר שכול הבנות שנראות טוב שומעות מזרחית, אתה עושה סקרים או משהו איזה מוזיקה אוהבים יותר?? אני לא יודע אם איזה בנות אתה מסתובב בדיוק אבל אני יודע שרוב הידידות שלי בלי להשתחצן כל אחת נראת יותר טוב מהשניה ואף אחת מהן לא סובלת מזרחית.. או דיכאון או איך שתקרא לזה. נכון, יש שירים יפים, ויש לזמרים קולות יפים. אבל בסופו של דבר כל השירי דיכאון נכתבים על אותו סיפור. אהבה, וכמה שרע לו ובא לו למות. הוא מכור לסמים ואמא שלו זברה לא יודע מה... הכל אותו חרא אם תשאל אותי, שאתה בבאסה לשמוע דיכאון לא הכי יעזור לך לצאת ממנה.. במיוחד אם אתה שומע שיר שהבחורה הלכה אם מישהו אחר. ואני אישית יודע שברגע שאני שומע מרכב אחר דיכאון\מזרחית - כמה שזה מגעיל להגיד אז הוא ערס.. זה מוזיקה של ערסים בסופו של דבר, אין לי שום דבר נגד ערסים אבל תשים לב לנקודה הזאת. בקיצור, אם זה טוב לך ואתה אוהב לשמוע את זה. מצידי תיקח רמקולים בגודל של עזריאלי ותשמע איפה שאתה רוצה, שיהיה לך רק בכיף. אבל להגיד דברים שאין לך את הבסיס המוצק והמוכח להגיד אז אל תגיד. |
| Originally posted by taltul שחר אתה יודע שאני אוהב אתך ואתה אחלה של בחור אבל תפסיק לזיין מוח עם השטויות האלה ![]() נו באמת מה זה ההכללות האלה... אני מסכים בקשר לבנות מזרחיות... זה יעני טבעי לבן אדם מזרחי ממוצא זה לשמוע דברים מן הסוג זה... אבל לא חובה כמובן... לגבי האשכנזיות - רובן שאני מכיר לא מתקרבות למזרחי ולדיכאון בכלל... תאכלס אני יודע שדיכאון זה מוזיקה של ערסים כבדים - אם אתה מדבר על בנות אז הן יעדיפו מזרחי "רגיל" לדעתי ולא ה"כבד" אם בכלל אבל זה לא חובה בכלל שישמעו מזרחי - בכל מקרה חלאס עם השטויות האלה כי זה באמת שטויות... אחי אתה לא בכיוון - אל תתכווח פשוט תקשיב ותפנים... לעתים קרובות עדיף יותר לשתוק ולהקשיב לאחרים... יאללה אחי צא מהסרט הדיכאוני הזה ![]() נ''ב: אני אישית לא סובל מוזיקה מזרחית - אני יודע שאנחנו חיים במזרח התיכון... מילה מזרח הינה בלתי נפרדת מן התרבות הישראלית... אבל עדיין אני מעדיף לא לשמוע מזרחית במיוחד דיכאון..... |

| Originally posted by markfeldman ואללה, אותו בחור שנמצא אצל בענף לומד שם גם משפטים אבל לא יום מרוכז. ואללה יום שלם זה בלאגן בצבא, צריך אישורים מיוחדים. ברמה התיאורטית זה נכון, אבל פרקטי זה רק בגיל הזהב... את רוצה לסבך אותי עם האישה ? |
| Originally posted by Sniper שחר, אני מתאפק כבר כמה ימים לא להגיב לפוסטים הסתומים האלה שלך לא בא לריב איתך.. אבל אתה פשוט מכליל בצורה מטורפת ואתה מדבר כ"כ שטויות.. על סמך מה אתה אומר שכול הבנות שנראות טוב שומעות מזרחית, אתה עושה סקרים או משהו איזה מוזיקה אוהבים יותר?? אני לא יודע אם איזה בנות אתה מסתובב בדיוק אבל אני יודע שרוב הידידות שלי בלי להשתחצן כל אחת נראת יותר טוב מהשניה ואף אחת מהן לא סובלת מזרחית.. או דיכאון או איך שתקרא לזה. נכון, יש שירים יפים, ויש לזמרים קולות יפים. אבל בסופו של דבר כל השירי דיכאון נכתבים על אותו סיפור. אהבה, וכמה שרע לו ובא לו למות. הוא מכור לסמים ואמא שלו זברה לא יודע מה... הכל אותו חרא אם תשאל אותי, שאתה בבאסה לשמוע דיכאון לא הכי יעזור לך לצאת ממנה.. במיוחד אם אתה שומע שיר שהבחורה הלכה אם מישהו אחר. ואני אישית יודע שברגע שאני שומע מרכב אחר דיכאון\מזרחית - כמה שזה מגעיל להגיד אז הוא ערס.. זה מוזיקה של ערסים בסופו של דבר, אין לי שום דבר נגד ערסים אבל תשים לב לנקודה הזאת. בקיצור, אם זה טוב לך ואתה אוהב לשמוע את זה. מצידי תיקח רמקולים בגודל של עזריאלי ותשמע איפה שאתה רוצה, שיהיה לך רק בכיף. אבל להגיד דברים שאין לך את הבסיס המוצק והמוכח להגיד אז אל תגיד. |
| Originally posted by Shahar שמע לרוב מזרחיות נראות יותר טוב מאשכנזיות וכן 99% מהמזרחיות שומעות דיכאון ולא תשכנע אותי בחייייייייייים שאני טועה וידידות שך בטח אשכנזיות ואל תתן לי להמשיך תתיאור בשביל לא לפגוע אבל מה אני יגיד לך היום דיכאון להיט ונכנס חזק אפילו שהרבה אשכנזים לא מתחברים לזה אז אם כבר מישו פה זה מישו שמדבר בלי בסיס זה אתה כי בינתיים אני נוסע שנתיים עם חברים עם דיכאון באוטו ורואה תגובות של בנות אז אל תבוא להתווכח בלי שבדקת איך אני אוהב את המשפטי פתיחה שך חחחחחחחחח ![]() ברור שזה לא חובה לאהוב אין חובה ובכל דבר יש יוצאי דופן ונתתי אפילו דוגמא שאני מכיר אחת ששומעת רוק ותכלס לא מתאים לה בכללללל למה יש לה סטייל ערסי מה לעכשות יש כאלה ואחי האשכנזיות שאתה מכיר צפוניות לא? בגלל זה הם לא מתקרבות למזרחית אמרתי לך מה אני חושב על צפוניות וואלה הריצרץ' שלי פתוח שיבואו למצוץ אני מחכה לא סובל אשכנזיות צפוניות שחיות בסרטים שהם מעל כולם ואמרתי לך את זה כבר ראית מה אמרת "בכלל שדיכאון זה של ערסים כבדים" למה מי הם האשכנזיות המוצצות האלה יותר טובות מאחרים? בינתיים לכל ערס יש בנות שלא רואות תצפוניות ממטר ובגלל זה אנלא סובל צפוניות ושוב כבר דיברנו על זה .. ובקשר לבכיוון או לא בכיוון תכלס אתה זה שסתם מתווכח כי אני מכיר מספיק אשכנזיות ששומעות אז עזוב... וחכה אחי עוד נגרום לך לאהוב תסיגנון |
שחר סתם לידע כללי ...
99.99999999999999998
משירי הדכאון זה קטעים שלקחו משירים של איברהים ושינו תמילים..
או העתיקו אותם משירים יוונים נוסטלגיות..
כל פלוץ בימינו שחושב הוא זמר מעתיק ולוקח מיונית ומשנה תמילים.
| Originally posted by Sniper שחר, תקשיב - אני לא בא לשנות לך את הדעה. אבל אתה מדבר שטויות לדעתי. אין הבדל בין אשכנזים למזרחים, בולשיט אחד גדול! זה כבר כל אחד והטעם שלו. יש אחד שאוהב בחורות בלונדיניות צפוניות, ויש אחד שאוהב שחורות עמחות כאלה. אני לא אומר שמי ששחורה אז היא עמחה, חברה שלי היא חצי מזרחית - והיא לא בלונדינית עם עיינים ירוקות. היא הכי לא עמחה בעולם - אם היא היתה אני לא הייתי איתה. אני לא אוהב את הבנות האלה. ויותר מזה גם אני מזרחי, לא מתבייש בזה. וכמו שרשמתי לך פוסט קודם - כשאני רואה מישהו נוסע עם מוזיקה בפול ווליום אני מסתכל, נכון זה מושך עיינים. אישית אני שונא את זה - לא אוהב שאנשים מסתכלים עליי אני גם בכלל לא אוהב תוצמת לב. זה שאתה מכיר הרבה בנות מזרחיות\אשכנזיות - לא נותן לך את היכולת לתת ממוצע כמה שומעים וכמה אוהבים, אני מכיר אנשים שאוהבים לשמוע מזרחית או שחורה או טראנס או כל ז'אנר של מוסיקה, ושונאים מוזיקה אחרת, וכולם אומרים ש99% אחוז שומעים את המוסיקה שהם אוהבים אז סבבה זו דעתך אחלה, אני אומר לך מה שאני חושב - ולמקרה שאתה שואל, לי אין ההעדפה על אשכנזי או מזרחי ספרדי קווקזי וכל גזע צבע דת מין שונה כולם בני אדם - לכל אחד יש את האופי שלו ואת מה שהוא אוהב יותר ומה שהוא אוהב פחות. |
| Originally posted by Rising שחר סתם לידע כללי ... 99.99999999999999998 משירי הדכאון זה קטעים שלקחו משירים של איברהים ושינו תמילים.. או העתיקו אותם משירים יוונים נוסטלגיות.. כל פלוץ בימינו שחושב הוא זמר מעתיק ולוקח מיונית ומשנה תמילים. |
לדעתי שחר צודק
הרי זה די ברור שאדם ממוצא מזרחי יתחבר יותר למוזיקה שבאה מהצד שלו
יש מלאאאאא אשכנזיות שלא יעיזו להתקרב למזרחית כמו שמזרחי לא יעז לאכול גפי-אילטה
קיצר יש קשר גדול בין המוצא שלך לבין ההתחברות למוזיקה
אני רואה מלא אשכנזיות שלא ייתקרבו בחיים למוזיקה מזרחית
נ.ב
לא סובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבל אשכנזיות
כולכם טועים.
שחר אתה חי בסרט שכל העולם זה כמו השכונת ערסים שלך
אלעד אתה סתם מכליל שכל המזרחית הכבדה זה אותו דבר כי אתה פשוט לא מכיר מספיק
אפשר להכליל כמעט על כל סיגנון שבעולם, ובמיוחד על טראנס
אורן, לא יודע מאיפה הבאת את המספר הזה,
אולי זה השירים המגוכחים ששמים בערוץ 24
אבל ברור שרוב החומר הטוב שיוצא הוא מקורי.
| Originally posted by Flotser אלעד אתה סתם מכליל שכל המזרחית הכבדה זה אותו דבר כי אתה פשוט לא מכיר מספיק אפשר להכליל כמעט על כל סיגנון שבעולם, ובמיוחד על טראנס |
| Originally posted by Flotser שחר אתה חי בסרט שכל העולם זה כמו השכונת ערסים שלך |
| Originally posted by Shahar תרגיע תדיבור שך אחי אל תסביר לי איפה אני גר |
| Originally posted by Flotser צודק, וגם אין לי מושג איפה אתה גר אבל האנשים שאיתם אתה מסתובב, והבנות שאתה מכיר, זה מצחיק שאתה חושב שכל המדינה ככה. מזרחית זה אחד הסגנונות היותר שנואים על הרבה אנשים, זה חבל אבל ככה זה, דווקא רוב אנשים שיצא לי לדבר איתם על מוזיקה תמיד יגידו "נאי אוהב הכל חוץ ממזחרית כבדה של בכיינים" |