TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא
Pages (8): « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 »
| quote: |
| Originally posted by bekol ram הגישה שלך מוטעית לדעתי למה? מה שאתה בעצם אמרת זה שהאמנים לא ראויים לכסף כל עוד אתה לא עושה כסף על הגב שלהם תחשוב שהיוצרים היו מכניסים רק מאנשים שעושים כסף על חשבונם זה נראה לך בסדר ? |
זאת בעצם מטרת העל שלנו....לצור ביקוש
ליצור ביקוש...אני לא חושב שאנשים יקומו בבוקר ויזעקו לבעלי המועדונים שיפתחו ליין טראנס רק בגלל שהם שמעו איזה כמה סטים במחשב...
סורי שזה נשמע ככה אבל זה המצב
יש לנו ארץ עם אנשים מעט אטומים לכל דבר שהוא לא חלק מהקונצנזוס הרחב
אנשים מפחדים להיות שונים
מפחדים לשמוע משבני גילם.חבריהם לא שומעים גם
ויש את אלה שפשוט למדו לזרום...אז או שהם אוהבים רוק או שהם אוהבים אלקטרונית או עוד כל מיני סגנונות שזסוכות לקהל אוהבים קטן - קטן מדי אם אתם שוארלים אותי והאשמה ברובה היא באטימות של אנשים שרואים רק כסף לנגד עיניהם ובטיפשות של העם הזה
ולמי שלא מאמין לי שהעם טיפש..חכו חכו לבחירות הקרובות...
אבל רק שלא יגידו שאני רק רואה שחורות...תקווה יש ליבסופו של דבר אני מאמין שהכל שאלה של עמדות כוח...עוד יקום מישהו כאן עם כסף שיאמין בסצינה הזו - זה פשוט חייב לקרות
או שבאמת זה יצמח למטה...מי יודע
| Originally posted by Glenn-Holmes אבל רק שלא יגידו שאני רק רואה שחורות...תקווה יש ליבסופו של דבר אני מאמין שהכל שאלה של עמדות כוח...עוד יקום מישהו כאן עם כסף שיאמין בסצינה הזו - זה פשוט חייב לקרות |
| Originally posted by Flotser ניסית לפנות לגאידימק? |
אין על הארי,
מיקסים חמאה.
יש מצב שגידמאק יפטר את עופר ניסים ?
אילן אחינו הגדול צר לי לאכזב אותך אבל לדעתי לעולם אנשים לא יזרמו עם הסיגנון שאתה ורוב הפורום פה שומע - הפרוגרסיב טראנס
זה פשוט יותר מדי ויקח אולי איזה כמה דורות טובים עד שהמוזיקה הזאת תיכנס לאנשים לאוזניים והם יקבלו אותה.
הפרוג היחידים שאנשים כן מקבלים פה היו:
armin van buuren - shivers
motorcycle - as the rush comes
kristine w - save my soul (gabriel and dresden remix) - גם כן אחרי חיבוק מאד חם מעופר ניסיםץ...
חברה תסתכלו על השירים האלה ותראו אותנו
צאו מהסרטטטטטטטטטטטטט שהקהילה בארץ תקבל את שאר קטעי הפרוג שמתגלגלים לכם במחשב או על תקליטים או מה שלא יהיה..
זה משעמם זה לא זז זה לא שר
זה שזה איכותי מסתבר שזה לא מעניין את אף אחד
ואני אומר לכם עובדה יותר עצובה - יש עוד מ-ל-א שירים שאני! בתור אחד שלא מעריץ של פרוג מוצא כטראקים חזקים! עם טונה פוטנציאל להצלחה פה ואלה קטעים שזקוקים לדחיפה מאד מאד חזקה וספציפית ואישית כדי שאנשים יפנימו אותם - ראו דוגמא הנ"ל עם הטראק שעופר ניסים גידל פה...
אפילו הטראקים האלהההההה!@$4 לא מגיעים לרחבות אז אולי קטעים מעניינים עם תוכן אם יהיו פה אנשים שידעו למצוא אותם אדרבה... עכשיו זה רק עניין של לדחוף אותם הרבה במועדונים אבללללללל באיזה סרט אתם חיים שהקטעי הפרוג הכבדים האלה שרובכם שומעים באמת יגיעו וישפיעו פה על אנשים ...לא תהייה פה סצנה של פרוג כבד סטייל היידרוייד ב20 שנה הקרובות... (וסלחו לי שאני לוקח אותו בתור דוגמא פשוט אני לא מכיר הרכבים אחרים בסיגנון הזה...)
אופנה...! אופנה .....! טרנד......! עכשיו ממש משמשמשמשממממממממממשששששששששששששמממממממששששששששששש לא באופנה מוזיקה אלקטרונית (לא כולל פסיי..) פשוט י-צ-א מהאופנה זה פסה זה שנות ה90 זה משו שנח בצד עכשיו עוד 10 שנים זה ינוח
עכשיו באופנה עופר ניסים - כלומר ניורק מסחרי בטירוףףף שיא המסחרה... עכשיו באופנה ראפ עכשיו באופנה ריקודים ושירה.....
אתם רוצים סצנה? - תתחילו לחשוב איך אתם זורמים עם הכיוון שהקהילה מסתכלת עליו (ופרוגרסיב?!@$ זה כל כךךךךךך רחווווווק יייייאמממממההההההההההה............ אופרה תיכנס לאופנה לפני פרוגרסיב בחייייייכםםם)
בחיים לא תשיגו סתם ככה את מה שאתם ואני מדמיינים וחשים שפה יהיו מה שיש בחול.....
בחול? - בחול זה ילך אחלה יופי, במקומות שכבר הפנימו בהם תעניין, במקומות שהליריקה בשירים האלה עושה את העבודה כמו שצריך אנשים מבינים אותה ומזדהים איתה
כאן מזדהים עם ליריקה רק במובן של קאצ' מסחרה - דברים קליטים.....
באמת..! איפה ההיגיון......
אילן בחיי תמתעצבן פה על מדינה שלמה תנשמע כאילו אם עכשיו כולם ילכו ויקנו מוזיקה מקורית אז הכל יתחיל לפרוח פה...
תן לי לגלות לך סוד - קח את האומן בערב הכי חם שלו - שים סט פרוג... אנשים יזרמו כי זה האומן, כשהם יצאו החוצה הם יגידו שהיה גועל ולאט לאט בקצב כזה האומן יתרוקן המקום הזה עוד שומר איכשהווו על הכבוד המינימאלי שלו בעזרת כוכב בסצנה (סהר..) וקצת בגלל הסיגנון שלו יש לו את זה זה ברור אבל ההאוס שלו לא היה עושה את שלו בלעדי המותג "סהר זנגילביץ' ו"האומן 17" ....הלו....... זה לא מה שהיה פעם שאנשים עוד מחפשים ריגושים-דברים חדשים...... זהו..... הראפ והיפהופ השתלטו על הרחבות תפנימו את זה.......אין פה מספיק מועדונים\אנשים כדי להעניק לכל סיגנונות המוזיקה את הכבוד הראוי להם
תרוצה תביא לפה כל שבוע את ארמין ואת מרקוס שולץ שינגנו - ככה יתחיל לפרוח פה משו.
ישראלים אוהבים דברים מעניינים דברים שיש להם טעם ריח ונשמה... תבינו את זה... שום דבר אחר לא מעניין אותם
צריכים לעשות מהלכים קצת יותר מתוחכמים מלקנות וינילים ולדעת למקסס
אותם כדי להחזיר את הכבוד של המוזיקה הזאת
בקיצור עם המצב הנוכחי, ישראליים שיקבלו תפרוגרסיב זה כמו לנסות למכור ג'ירפות לבדואי באמצע מדבר
יש מקום בארץ שנותן במה לפרוג
המקסים בימי חמישי
לא יותר מדי אנשיםת אווירה טובה בנתיים זה יותר הולךל בארץ מאפליפטינג למרבה הפלא...
משכן זה לא תמיד הפרוג שאני הייתי רוצה לשמוע אבל זה בהחלט משהו
אהה ועוד משהו ארמין - שיברס זה פרוג?
אהה ורק לגבי משהו שנותן תקווה לא מזמן היה באומן ערב קלאסיקות סהר ניגן מיטב קלאסיקות אפליפטינגופרוגרסיב מממש שנות ה-90 חבל מאוד שלא הייתי שם אבל שמעתי יותר מאיש אחד שזו היתה אחת המסיבות הטובות השנה לא רק מבחינת מןוזיקה אלא גם מבחינת אווירה שהקהל במקום יצר...
בלי אף שם מחו"ל
רק סהר
מנגן קלאסיקות
אז תקווה יש לי ובגדול
אמרתי לך סהר+האומן... זו הנוסחה... זה לא היה הולך כל כך קליל בלעדי זה...
ביום שסהר עוזב תאומן זה לדעתי או שמוצאים איזה כוכב חדש או שהספירה לאחור החלה..... ואני לא מתכוון "האומן ימות" אני מתכוון האיכות שהאומן מנפנף בה תעלם ודי מהר.. כי המארגנים ימצאו את עצמם צריכים למצוא דרך חדשה למשוך קהל - ואם זה לא סהר והסט המהמם שלו אז זה יהיה מישו אחר עם סט עם יותר נגיעות ממוסחרות...
וכן אני רואה את שיברז כפרוג.. זה שארמין מכניס שם אלמנטים מלודיים של אפליפט לא פותר את הטראק (לטעמי-בתור דיג'י) מלהיות פרוג...
____
edit
תצודק שזה רחוק מלהיות פרוג אבל בא נתפשר על זה שיחסית לקטעי קלאב טראנס "שיברז" נוטה לכיוון פרוג..הקיק עמוק והפסנתר נותן באווירת הרוגע... ככה אני מסתכל על זה מנקודת מבט של דיג'י
יכול להיות שלא תסכים איתי אז פשוט.. תסיר גם את הטראק הזה מרשימת הפרוג שהיו להיטים בארץ ואז בכלל נשאר עם 2 קטעים...
____
"המקסים בימי חמישי
לא יותר מדי אנשים"
מה תעשה עם לא יותר מדי אנשים?.. אנשים בונים סצנה, אין אנשים אין סצנה
ואני בטוח שאם זה היה משהו שסוחף אז הליין הזה כבר לא היה "לא יותר מדי אנשים" אלה הוא היה כבר ממזמן "מפוצץ אנשים" זו עוד הוכחה לעובדה שפרוג איכותי וכבד לא מושך ישראליים
ושמע אני לא אומר שהאפליפט פה משתולל ברחבי המועדונים.... אבל
א. המקום הזה "מקסים" שאתה מדבר עליו - זה ממש לא יתרון שאתה יכול להתגאות בו ולהגיד
"בנתיים זה יותר הולך בארץ מאפליפטינג למרבה הפלא"
ב. יש בארץ מגמה של קלאב טראנס מכל הטראקים המסחריים הווקאליים...
אנשים לא מודעים לזה אבל זה האור שבקצה המנהרה אני מאמין שזה משהו שטמון עמוק עמוק בתוך ישראליים ורק צריך לדעת איך לשלוך את זה החוצה
ותכלס אני מתייחס לקלאב טראנס כמעט באותה מידה כמו לפרוג בפוסט הקודם... כאילו גם הוא בעיניי ישראל = כישלון...
העניין הוא שיש כמות מזערית של קטעי פרוג שמתאימים לאוכלוסיה שלנו
לאומת הרבה יותר קטעי טראנס שמתאמים.... אחי תזכור שאנשים גדלו פה על פסי טראנס... על חריטות על מוזיקה קשה עצבנית כועסת... מאיפה תתבוא עכשיו עם הפרוג.....
ומדובר בקבוצות ובקטעים מאד ספציפיים שצריך להוציא אותם בפינצטה ולדעת להשתמש בהם נכון מול קהל יהודי ישראלי טהור....
פרוג לדעתי המקום שלו בעתיד (אם חזון הקלאב טראנס יתממש) זה בחימום מסיבה שאנשים נכנסים למועדון שקט רגוע פנאן..
קשה קשה לי מאד להאמין שהרוגע הזה והצלילים העדינים האלה שהמוזיקה הזאת מבשרת יהיו שיא הערב
ותיזכרו את המשפט המיתולוגי!
"תל-א יכול להאכיל תינוק בבשר בזמן שהוא מעכל את הגרבר"
עוד משו שצריך לציין..... אני מדבר יותר על הדור של גילאים 16-20
התינוקות ... הם אלה שצריך לחנך שיגדלו ושיהיו בני 23-25 אני בטוח שיפתחו את האוזניים שלהם גם לפרוג... והרדסטייל ועוד סיגנונות קיצוניים
אתה מדבר יותר על ההווה - האנשים שבונים היום את הסצנה. מדובר באנשים בוגרים 23-25 טיפה יותר פתוחים אבל עדיין לא מספיק לדעתי... צריך לתת להם הרבה בתמורה על המוזיקה הזאת.... אווירה-אנשים-מקום מדהים-סאונד על-אלכוהול.
בקיצר רסמי בלי עזרה של מגה מועדון אתה מוצא את עצמך נזקק לאיזה כמה ג'ובות ממש טובות כדי להרים פה הפקות רציניות וזה סיכון שאף אחד מאיתנו לא רוצה לקחת ...
ובא נחזור קצת לגבולות גיזרה..... השני חברה האלה הלכו בכיוון הנכון אבל אין להם הרבה שיווי משקל... וצריכים עזרה ולדעתי לבוא ולהשתגע עליהם על העובדה שהם לא קונים מקורי זה פשוט לאדע איך להגיד את זה או קנאה על השאיפה שאין לכם, או חסרות עונים או לאדע... מה הסרט שלכם מה אתם תוקפים אותם כמה דבילי זה יכול להיות הם בצד שלנו הלוווווו!??... כאילו למה שלא תזרום איתם, למה שלא תייעץ למה שלא תיתן יד אולי תמצא את עצמך יום אחד מנגן פרוג ושאנשים יגידו שזה במקום ו... לאדע שזה ממש טוב
(שוב... לא בקטע של הלייבל המצחיקול הזה... שם באמת הם יצאו קצת פליצה)
אבל אני בטוח שהם במהרה ירדו מהרעיון כשהם יסתכלו קצת יותר מלמעלה ויבינו תחוסר טקט שבו....... תזכור מדובר במתחילים...
מתחילים עם שאיפות כמו שלנו ורצון לא פחות גדול משלנו
הם רק צריכים עזרה של אנשים קצת יותר מנוסים...
לתקוף אותם זה ממש ילדותי
לעזור להם זה לדעתי בוגר
ולעזור זה גם: להעיר בכנות ובלי לתקוף בלי קשר! על הלייבל הזה... שמוציא להם שם של נובים ורצוי שיסגרו את הבקבוק מהר לפני שכל הגזים מתפרצים החוצה....
רק לי מפריע שאתם כותבים כמה משפטים בשורה אחת?
לא יודע זה מכאיב לי על העיניים.. מצד שני אולי התעוררתי עכשיו 
בכל מקרה, תשתדלו לדפוק אנטרים פה ושם בשביל =]
בקשר לכל מה שנאמר פה לגבי פרוג. לדעתי זה לא שהקהל בארץ לא מוכן לזה
זה פשוט שהוא אוהב את מה שיש לו.. למשל אתה מציג את AS THE RUSH COMES
כ"פרוגרסיב" שאנשים אוהבים, ואני טוען שזה פשוט אחד השירים הכי טובים שיצאו, ולכן לא משנה איזה סגנון הוא מוגדר, הוא פשוט טוב.
יותר מזה, אתה בכלל לא יכול לדעתי VOCAL יכול לתפוס לא משנה באיזה סגנון הוא, אם המילים והנעימה נוגעת בך. וזה מה שקורה לרוב הטראנס שתופס תאוצה, ולא משנה עם זה שירי LASGO MOTORCYCLE או כל מני דוגמאות שלא עולות לי כרגע....
את שיברס תנסה לנגן קצת לאט יותר ככה שיוכל להשתלב איכשהו בסט פרוג ותראה איך שהוא נהרס...זה פשוט לא יישמע טוב
לגבי כל משכתבת אני לא חושב שאני ממש מסכים לגבי סהר צר לי...נכון הוא שם בארץ וטוב באמת שלא צריך רק להיות עופר ניסים כדי להיות שם...אבל עדיין אנשים מגיעים לאומן בגלל שזה האומן יותר מאשר בגלל שסהר מנגן שם
וכך או כך המוזיקה שסהר מנגן היא כמעט ההפך המוחלט מיינסטרים משגם נותן אולי תקווה שאם יש אנשים שבאים בשביל זה אז כנראה שיש עוד משהו פה בארץ
עכשיו לגבי העובדה שתקפתי תחבר'ה הללו ולטעמך זה לא בוגר
אוקיי לטעמי זה לא בוגר לבוא למקום חדש על תקן משיח
לטעמי זה לא בוגר לנסות להרויח קרדיט מבלי להשקיע את המינימום
ולטעמי זה לא בוגר לתלות תקוות עם כל הכבוד באנשים שאתה לא מכיר והרעיון שלהם הוא לא בדיוק בשורה חדשה פה
ורק אם שמת לב בהמשך כן ניסיתי להבין ולכוון ולתת עצות
ולגבי הקנאה...אתה מצחיק אותי אבל נזרום איתך
נכון אני מקנא בהם
החלטתי לתת את כל התקליטים שלי ואני חוזר לדי סי..איזו קנאה עזה אני חש
בחייך אל תצחיק אותי אם מראים לך א' ואתה מתעקש לראות ב' זו לא הבעיה שלי
וג', אותי אתה בכלל לא רואה
| למשל אתה מציג את AS THE RUSH COMES כ"פרוגרסיב" שאנשים אוהבים, ואני טוען שזה פשוט אחד השירים הכי טובים שיצאו, ולכן לא משנה איזה סגנון הוא מוגדר, הוא פשוט טוב. יותר מזה, אתה בכלל לא יכול לדעתי VOCAL יכול לתפוס לא משנה באיזה סגנון הוא, אם המילים והנעימה נוגעת בך. וזה מה שקורה לרוב הטראנס שתופס תאוצה, ולא משנה עם זה שירי LASGO MOTORCYCLE או כל מני דוגמאות שלא עולות לי כרגע |
| אוקיי לטעמי זה לא בוגר לבוא למקום חדש על תקן משיח |
| זה לא בוגר לנסות להרויח קרדיט מבלי להשקיע את המינימום |
לא קראתי את העמודים האחרונים אבל אני רק יגיב ל
glenn-holmes
על כל הקטע של הרשיונות וכל שאר הבולשיט
איפה ראית שתובעים דיג'יי על ניגן מוזיקה לא חוקית? הא??
פעם יחידה ששמתי שתבעו איזה דיג'יי זה היה באיביזה
וזה היה משהו מיוחד
תבין דבר אחד!!!
רוב האומנים בטראנס מחזיקים לייבלים משלהם, והם יודעים טוב מאוד שהכסף לא יגיע מהמוזיקה אלה מההופעות!
המוזיקה זה הפירסום שלהם!
אם לא היה אימול, דיסי ואת כל הסצינה של
MP3
אני הייתי רוצה לראות איך אומנים היו מתפרסים!!!
איך בדיוק דיג'יים/יוצרים אלומי שם מרוויחים כסף???
מהופעות!!!!!
אז תפסיק לחיות באשליה שלך שאם קנית מוזיקה תרמת כל כך ליוצר
כי לא מפה מגיע הכסף שלהם
המוזיקה זה כלי השיווק שלהם
אגב הייתה לי היכרות קצרה עם דויד באיזה שישי אחד במועדון
והבנתי שלאנשים האלו יש חזון ומוטיבציה אדירה
וכל עוד זה ישאר הם יצליחו!
תראו רק את ההשקעה באתרים, אם הייתם מגיעים לאתרים במקרה לא הייתם חושבים שמדובר במשהו גדול? ולא סתם כמה חבר'ה בצבא שהחליטו להקים משהו
תבעו גם איזה אחד באיטליה לפני כמה זמן הוא היה עולה לתקלט עם מחשב והרדיסק נייד מפוצץ
MP3
edit
טוב מכאן והלאה רוב הדברים שאני כותב זה תאורתי מבחינתי. הרבה פה יהיה נכון והרבה פה יהיה שטויות ואני אשמח לקבל הערות ותיקונים כי זה חומר שמעניין אותי
ושמע ע"פ הדברים שאתה אומר כל העולם צריך פשוט להוריד ולא לקנות... כי גם ככה זה לא פרנסה...
וזה לא נכון ...... יש טונה יוצרים שעושים מזה הרבה כסף מכל הרמות והסוגים.. ולדעתי מי שטוב ומתמיד עושה כסף טוב... ולא משנה אם הוא מוכר או לא...
אבל צריך לזכור גם שריליסים ובעיקר וינילים זה או למכורים או לחובבנים (עם כסף מהצד..)
או לתקליטנים ששואפים ליותר.. אני לא חושב שזה פשוט לכל מי שאוהב מוזיקה אלקטרונית כי עם כל הכבוד.... לא אני ולא הלייבל שמשחרר לא מצפה שעכשיו כל אחד שאוהב מוזיקה אלקטרונית ילך ויקנה פטיפון בהון כסף ואחר כך גם יחליק על השכל ויתחיל לקנות 2 שירים במחיר של 30 שקל, ומי ישמע שלא תגיד זה שירים עם תוכן משמעותי כמו זמרים מפורסמים וזה... כאילו זה בסופו של דבר 2 קטעים ארוכים בטירוף ורק קיקים וצלילים אלקטרוניים זה משו שבעוד שנה כבר יצא מהאופנה ועוד 5 שנים תתוכל לנגב עם זה תתחת... ואל תיקחו את זה קשה אני מדבר על קטעים יותר לכיוון אינסטרומנטליים מאד ושעשו את שלהם כאילו רואים שרוב הוינילים הם מוצרים מיקצועיים.. לא מצפים שסתם אנשים יקנו אותם בשביל הכיף שלהם......
(המשך בפיסקה השניה..)
עכשיו אפשר להעלות את התופעה של מקסי סידי.. תחשבו לבד על ההיגיון שבהם ע"פ מה שכתבתי, מדובר בקטעים שהיו תקליטים והחליטו שיש להם פוטנציאל לגעת ברגשות המוזיקאלים גם של תקליטנים וגם! של החובבנים הכי חובבניים שיש בגלל זה מהדרים את הריליס משקיעים בו תמונות, הרבה מיקסים, איכות גבוהה.. ולרוב מוצאים גם שירים אקסטרה.. שהרוכש ירגיש שהוא לא שרף
פה תכסף שלו...... סתם משו למחשבה
בגלל זה לייבלים מפותחים ומקושרים עם חברות מיוחדות שפשוט מעיפים את המוזיקה שלהם לכל חור בעולם וככה עוד אפשר להסתמך על כמות של... בממוצע..... 500-1000 תקליטנים שיקנו תריליס (לאדע כמה בערך, כל אחד זה שונה.. אל תיפלו עלי בקטע הזה)
אני חושב שבגלל זהנהוג לשחרר אלבומים
MIXED CD...
איפשהו זה גישור בין אוהבי מוזיקה אלקטרונית כאלה שלא יכולים או רוצים להשקיע ובין וינילים.....
אם אתה לא אחד מהשלושה האלה
מכורים או חובבנים (עם כסף מהצד..)
או תקליטנים
לדעתי אף אחד לא מצפה שתקנה משו...
כאילו אם יוצר באמת היה רוצה שיקנו תקטע שלו אזרחים תמימים הוא היה קודם מוציא את השירים שלו על סידי לא? כאילו מה החוכמה להוציא תקליט כתשעים אחוז מהעולם כבר שכח מה זה פטיפון.....
כאן בארץ אין לי שמץ של מושג לדוגמא ממה חנות כמו פאנקי פיש מתקיימת...
נראה לי רק מהעובדה שהיא "מונופול" ופשוט כל אחד שרוצה לקנות ריליס איכותי הולך לשם.. לאדע... תעזרו לי לדעת
מה שאני יודע זה שעד היום לא כל כך תבעו אבל כן אנשים בגללנו כבר מישהו נתבע (יותר נכון תחנת רדיו) ואני שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
ויהיו עוד ואני ועוד אנשים (כולל לייבלים גדולים שאתם אומרים שמודים כל יום לדיסי) ילחמו ויתבעו ואל תדאגו מה שאני מבטיח זה שאחרי שתתחיל להיות בלאק ליסט ודיג'יים בעלי שם לא יעשו גסט מיקסים לילדים בני 10 שמנגנים לא חוקי אז תתחיל הבעייה שכל האמ פי 3 דיג'ייז....
וויינלים זה לא לחובבנים ולא לכלום וזה נשמע פי 10 יותר טוב מהחומר שמביאים על אמ פי 3.....הבעייה היום שלאנשים לא אכפת איך טראק נשמע במסיבה ולא שמים כבר זין אם זה ריפ או לא סבבה אין בעייה אם זה לא פוגע בכם (למרות שאני לא מבין איך בנאדם חובב טראנס יכול להקשיב לדיג'יי שמנגן רליסים מהאינטרנט שנשמעים כמו חרא במסיבה ולהנות)תהנו כל עוד אתם יכולים את הסצנה של האמ פי 3 אי אפשר כבר לדפוק אבל את הדיג'איים אפשר ואני מקווה מאוד שנצליח....לא מבין איך אנשים שואהבים תמוזיקה הזאת בכלל יכולים לתמוך בדבר הזה יעני אנשים תראו איך הכל ירד ברמה זה בגלל האמ פי החרא!!!
מה שאני יודע זה שעד היום לא כל כך תבעו אבל כן אנשים בגללנו כבר מישהו נתבע (יותר נכון תחנת רדיו) ואני שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
ויהיו עוד ואני ועוד אנשים (כולל לייבלים גדולים שאתם אומרים שמודים כל יום לדיסי) ילחמו ויתבעו ואל תדאגו מה שאני מבטיח זה שאחרי שתתחיל להיות בלאק ליסט ודיג'יים בעלי שם לא יעשו גסט מיקסים לילדים בני 10 שמנגנים לא חוקי אז תתחיל הבעייה שכל האמ פי 3 דיג'ייז....
וויינלים זה לא לחובבנים ולא לכלום וזה נשמע פי 10 יותר טוב מהחומר שמביאים על אמ פי 3.....הבעייה היום שלאנשים לא אכפת איך טראק נשמע במסיבה ולא שמים כבר זין אם זה ריפ או לא סבבה אין בעייה אם זה לא פוגע בכם (למרות שאני לא מבין איך בנאדם חובב טראנס יכול להקשיב לדיג'יי שמנגן רליסים מהאינטרנט שנשמעים כמו חרא במסיבה ולהנות)תהנו כל עוד אתם יכולים את הסצנה של האמ פי 3 אי אפשר כבר לדפוק אבל את הדיג'איים אפשר ואני מקווה מאוד שנצליח....לא מבין איך אנשים שואהבים תמוזיקה הזאת בכלל יכולים לתמוך בדבר הזה יעני אנשים תראו איך הכל ירד ברמה זה בגלל האמ פי החרא!!!
יש משהו במה שאתה אומר
ששוטרים יתחילו לעשות חיים קשים לדיג'יים שמנגנים ללא זכויות יוצרים
מצד שני אני אוהב ללכת למסיבות חיילים, ושמה זה הכל צרובים
אז אולי באמת עדיף שזה לא יהיה ככה
בסופו של דבר, אי אפשר להתמודד עם זה.
| Originally posted by Hydroid מה שאני יודע זה שעד היום לא כל כך תבעו אבל כן אנשים בגללנו כבר מישהו נתבע (יותר נכון תחנת רדיו) ואני שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! ויהיו עוד ואני ועוד אנשים (כולל לייבלים גדולים שאתם אומרים שמודים כל יום לדיסי) ילחמו ויתבעו ואל תדאגו מה שאני מבטיח זה שאחרי שתתחיל להיות בלאק ליסט ודיג'יים בעלי שם לא יעשו גסט מיקסים לילדים בני 10 שמנגנים לא חוקי אז תתחיל הבעייה שכל האמ פי 3 דיג'ייז.... וויינלים זה לא לחובבנים ולא לכלום וזה נשמע פי 10 יותר טוב מהחומר שמביאים על אמ פי 3.....הבעייה היום שלאנשים לא אכפת איך טראק נשמע במסיבה ולא שמים כבר זין אם זה ריפ או לא סבבה אין בעייה אם זה לא פוגע בכם (למרות שאני לא מבין איך בנאדם חובב טראנס יכול להקשיב לדיג'יי שמנגן רליסים מהאינטרנט שנשמעים כמו חרא במסיבה ולהנות)תהנו כל עוד אתם יכולים את הסצנה של האמ פי 3 אי אפשר כבר לדפוק אבל את הדיג'איים אפשר ואני מקווה מאוד שנצליח....לא מבין איך אנשים שואהבים תמוזיקה הזאת בכלל יכולים לתמוך בדבר הזה יעני אנשים תראו איך הכל ירד ברמה זה בגלל האמ פי החרא!!! |
אומרים שעוד כמה שנים גם יפגע בכדור הארץ קרחון וכל העולם יימחק
אז איך נדע אם כל המגילה שכתבת פה באמת תקרה?
מזה משנה מה יהיה עוד כמה שנים?
רק כשזה יקרה נוכל לדעת אם צדקת או לא
אז בשביל מה להתווכח על זה ולטחון את זה?
מה שיהיה יהיה
מי שחושב ככה - שיחשוב ככה
מי שלא מסכים - שלא יסכים
אף אחד גם ככה לא ישתכנע
למה הטרדים חייבים לחזור על עצמם??
אילן מה שאתה מדבר זה בדיוק כמו ראיון שקראתי
עם ג'ון אסקיו
ממליץ לקרוא אותו הוא מדבר על האמפי3 ועל הויינלים
Interview with John Askew
אנשים יכולים לדבר עד מחר
אף אחד לא יודע מה יקרה
איזה חידושים יהיו בהייטק
איזה פורמט חדש ייצא
איזה דברים חדשים ימציאו
ואיזה חוקים בית המשפט יחוקק
עובדה שבינתיים בית המשפט נתן לאתר
lionetwork
להמשיך לעבוד
אתם לא יכולים לדעת מה יקרה
ביל גיטס יכול לשווק גירסא חדשה של ווינדוס שכל פעם שהיא מריצה אמפי3 היא בודקת אם שילמו עליו ואם לא אז היא מחייבת את המשתמש בתשלום
ומי שלא משלם לא יכול לשמוע תקובץ או בכלל לקבל גישה אליו
קיצור סתם טוחנים תנושא הזה וזה לא הפעם הראשונה וזה מתחיל להמאס
אז דייייייי
| Originally posted by Shahar קיצור סתם טוחנים תנושא הזה וזה לא הפעם הראשונה וזה מתחיל להמאס אז דייייייי |
| Originally posted by DvJ אילן מה שאתה מדבר זה בדיוק כמו ראיון שקראתי עם ג'ון אסקיו ממליץ לקרוא אותו הוא מדבר על האמפי3 ועל הויינלים Interview with John Askew |