TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ציוד תקלוט, ציוד להפקה, וכל הדברים הקשורים!!
Pages (30): « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
באמת המכס מפחיד...
אם הם תופסים אותך אז הם פותחים את המכנסיים ומכניסים את הזין שלהם לכל חור אפשרי, או במילים אחרות מזיינים אותך מכל כיוון...
הייייייייייי....
תראו מה גיליתי!?!?!?
http://www.technics1210.com/
| quote: |
| Originally posted by Dj-2TaLL באמת המכס מפחיד... אם הם תופסים אותך אז הם פותחים את המכנסיים ומכניסים את הזין שלהם לכל חור אפשרי, או במילים אחרות מזיינים אותך מכל כיוון... הייייייייייי.... תראו מה גיליתי!?!?!? http://www.technics1210.com/ |
וואי איזה אתר יפה 
אתר נחמד לאללה
הורדתי את ה
wallpapers
מהאתר....
עכשיו יש לי שולחן עבודה כמו שצריך להיות!

| Originally posted by Agent-Fire הורדתי את ה wallpapers מהאתר.... עכשיו יש לי שולחן עבודה כמו שצריך להיות! |
| Originally posted by Dj Moriano אני הורדתי את זה שיש רקע שחור וזרוע של פטיפון ורשום טכניקס |
| Originally posted by Dj-2TaLL זה מה שאני שמתי!!! הורדתי את כולם!!! |
טוב חברה השבוע אני נוסע לתל אביב להביא ציוד
אני קונה ככה
Vestax PCV-175
ב 2300 שקל
וזוג
Pioneer CDJ-100
ב 4700
שניהם
אם אתם מכירים יותר זול או משהו
אז דווחו לי מהר כי אני אוטוטו סוגר תעסקה
| Originally posted by Scorchio טוב חברה השבוע אני נוסע לתל אביב להביא ציוד אני קונה ככה Vestax PCV-175 ב 2300 שקל וזוג Pioneer CDJ-100 ב 4700 שניהם אם אתם מכירים יותר זול או משהו אז דווחו לי מהר כי אני אוטוטו סוגר תעסקה |
סבבי אחי
תודה
כיף לך!!!!!!!
מאיפה הכסף?
(אתה לא חייב לענות אני יודע שזה מגעיל לשאול)
אל תכעס...
בא לי גם...
אני יסע בקרוב לתלאביב להסתכל על דברים...
בעיקר נראה לי לכלי זמר לשחק
| Originally posted by Dj Moriano גם אני הורדתי איזה אתה הורדת??? אני הורדתי את זה שיש רקע שחור וזרוע של פטיפון ורשום טכניקס |
אני כנראה קונה את ה
Pioneer DJM600
ב4000 שקל
ואת ה
2 Cdj 100s
ב
4700
פשוט אני מחכה יכול להיות שחבר של אבא שלי יסדר לי הנחה
אז שווה לחכות

| Originally posted by DJ-Energy אני כנראה קונה את ה Pioneer DJM600 ב4000 שקל ואת ה 2 Cdj 100s ב 4700 פשוט אני מחכה יכול להיות שחבר של אבא שלי יסדר לי הנחה אז שווה לחכות |
למה אחלה מיקסר
אם רציני ויובל נראה לי דיי מאוד רציני אז למה לא?!
| Originally posted by Dj Moriano למה אחלה מיקסר אם רציני ויובל נראה לי דיי מאוד רציני אז למה לא?! |
כן אבל אם יש לו כסף והוא חושב שהוא יתמיד אז למה לא עדיך שהוא יקנה
משהו טוב מאשר שהוא יקנה משהו מסריח יחסוך כסף והמשהו הזה
יתקלקל אחרי שבוע ואז הוא יצתרך לקנות עוד משהו ואז זה יוצא יותר כסף
מה שאני חושב שאולי הוא יכול להתפשר על ה500
ואז לשים עוד טיפה כסף ויש לו גם קייס
| Originally posted by Dj Moriano כן אבל אם יש לו כסף והוא חושב שהוא יתמיד אז למה לא עדיך שהוא יקנה משהו טוב מאשר שהוא יקנה משהו מסריח יחסוך כסף והמשהו הזה יתקלקל אחרי שבוע ואז הוא יצתרך לקנות עוד משהו ואז זה יוצא יותר כסף מה שאני חושב שאולי הוא יכול להתפשר על ה500 ואז לשים עוד טיפה כסף ויש לו גם קייס |

!!!!!!!!!!!!
13000
שקל???!!!
פששש אחי אני גאה בך על שהצלחת לחסוך כל כך הרבה
אתה קונה בזה גם תאורה והגברה??
| Originally posted by Dj Moriano 13000 שקל???!!! פששש אחי אני גאה בך על שהצלחת לחסוך כל כך הרבה אתה קונה בזה גם תאורה והגברה?? |
| Originally posted by DJ-Energy אז זהו שאני לא יודע תן לי קודם להתחיל קטן במיקסר ושני סידי'ס אני בנתיים יחבר אותם למערכת אחרי זה נראה כבר |
| Originally posted by Dj Moriano לזוג פיונירים מאה ומיקסר פיוניר 600 אתה קורא התחלה קטנה???? זאת אחלה התחלה |
חברה מחר ציוד!!!!!
| Originally posted by Scorchio חברה מחר ציוד!!!!! |