TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- כל החיילים שפה..כדאי שתציצו
Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »
אפשר להתווכח על זה שעות
אני מסכים שבחורה רזה עדיף על בחורה שמנה
אבל אני אצייר רגע טווח
*---*-----0-----*---*
משמאל לימין, אני מעדיף את הכוכבים השניה
ולא את הראשונה כמוך שחר =]
(מי שמעדיף את האלה מצד ימין, שיבושם לו - אוהב שמנות!!)
אין על בחורות רזות
עזוב שצח נסחף ואומר שאני אוהב בחורות מצומקות מורעבות כאלה..
אני אוהב רזות...בחורות עם בטן שטוחה וגוף צר צר צר
שים לב איזה גוף יש לדוגמניות
לא נראה לי שראית או תראה דוגמניות עם כרס או "שיש לה מה לתפוס" זה מגעיל שיש לבחורה שומן בצדדים שיוצא מהמכנס
זה גס...איכס
אני תמיד מעדיף בטן מלאה וראש מלא מאשר בטן שטוחה וראש שטוח
כל עוד הבחורה נראית טוב בעיניי, זה מה שקובע, אבל כמובן שחשוב גם שהיא לא תהיה טיפשה כמו נעל
| quote: |
| Originally posted by DjChook אני תמיד מעדיף בטן מלאה וראש מלא מאשר בטן שטוחה וראש שטוח |
| Originally posted by Shahar זה שטויות אחי בוא אני יתן לך שני צדדים שאני מרוצה מהם.. ידידה הכי טובה שלי (שכולם אומרים שאני והיא נהיה ביחד בעתיד) נראית טוב רצח..גוף מושלם..פנים מושלמות..עשירה ברמות מטורפות (יש ויכוח על מקור הכסף) ומבחינת אופי - בחורה שמתאימה בדיוק לדרישות שלי בגלל זה אנחנו הידידים הכי טובים.. ונכון היא לא מחוננת...והיא מבריזה..והיא מהבחורות שמתחצפות למורים ושמה זין על כולם וגם רצו להעיף אותה מהביצפר בגלל איך שהיא דיברה אבל למי אכפת מזה? אם אנחנו אוהבים ויכולים לחיות חיים מושלמים מכל הבחינות מה כפת לי איזה מגמה היא עשתה בביצפר ומה הציונים שלה בבגרות!?!? |
| Originally posted by Shahar כי עם תעודת בגרות לא משיגים אהבה ובטח שלא זוגיות מושלמת משיכה ואהבה זה קודם כל אחר כך ציונים \ כסף \ תארים |
| Originally posted by Scorchio בקיצור היא שחר ממין נקבה, ועזוב גם אם היא עשירה בטירוף אז זהו היא מושלמת אין מה לדבר... תאמין לי איך גייסו אהבל כמוך... |
| Originally posted by KrazyDJs פעם ראשונה שאני יכול להגיד שאני פשוט מסכים איתך בכל מילה... |
לא ברור לי על מה אתם מתווכחים.
יש אנשים שמעדיפים את היופי החיצוני של הבחורה, על פני החוכמה שלה ואני לא מדבר רק על תארים אקדמיים, ויש אנשים שמעדיפים שקודם כל הבחורה שלהם תהיה משכילה ואחר כך הם מסתכלים על היופי החיצוני שלה.
אצלי באופן אישי, חשוב שבשבילי, ושוב בשבילי הבחורה תראה טוב, לא מעניין אותי מה יתר האנשים אומרים עליה, כל עוד שלטעמי היא נראית טוב, אבל גם חשוב לי באותה מידה שיהיה לה שכל בקודקוד, שכל שמושג בין היתר בזכות לימודים, אבל כמובן גם חוכמת חיים
שחר תתפלא אבל גם אני מסכים איתך
פשוט יש דבר כזה שנקרא פגישה ראשונה
אם היא נראת טוב ונעל, אני אנסה לגרור אותה למיטה
אם היא נראת טוב וכייף איתה, אני אהיה נחמד ואנשק אותה על הלחי
ואם היא לא זה ולא זה, אז היא תשאר עוד מספר באייסיקיו...
גם לי חשוב מראה חיצוני בבחורה, אבל אתה פשוט מסתכל דבר ראשון על הכסף.
רק זה שאתה מזכיר את העובדה שהיא עשירה בטירוף,זה מוכיח שמה ששמושך אותך אליה חוץ מהמראה זה הכסף שלה.
שטחיות...
ואלה שחר אני אגיד לך עוד משהו
כשתגדל טיפה ויהיה לך בית ואישה
הרבה יותר נחמד יהיה להגיד שאשתך עורכת דין מצליחה מאשר להגיד
ואלה אתם לא מבינים איזה כוסית אשתי
| Originally posted by Scorchio גם לי חשוב מראה חיצוני בבחורה, אבל אתה פשוט מסתכל דבר ראשון על הכסף. רק זה שאתה מזכיר את העובדה שהיא עשירה בטירוף,זה מוכיח שמה ששמושך אותך אליה חוץ מהמראה זה הכסף שלה. שטחיות... |
| Originally posted by DjChook ואלה שחר אני אגיד לך עוד משהו כשתגדל טיפה ויהיה לך בית ואישה הרבה יותר נחמד יהיה להגיד שאשתך עורכת דין מצליחה מאשר להגיד ואלה אתם לא מבינים איזה כוסית אשתי |
אצלנו בחבר'ה הרבה יותר קל לצחוק על מישהי שהיא טיפשה וכוסית
מאשר חברמנית ומעניינת ולא מושלמת
שוב, כמו בכל דבר בחיים יש יוצאים מן הכלל
וואלה שחר, פסדר כרגיל שנינו חושבים אחרת =] זה לא מפליא אותי
| Originally posted by DjChook אצלנו בחבר'ה הרבה יותר קל לצחוק על מישהי שהיא טיפשה וכוסית מאשר חברמנית ומעניינת ולא מושלמת שוב, כמו בכל דבר בחיים יש יוצאים מן הכלל וואלה שחר, פסדר כרגיל שנינו חושבים אחרת =] זה לא מפליא אותי |
פסדר זה שאתה נמצא בחברה של אנשים שעדי יושבים ובודקים מי מפליץ יותר זמן זה מצחיק וסחבקי
אני מדבר איתך על החיים האמיתיים =]
| Originally posted by DjChook פסדר זה שאתה נמצא בחברה של אנשים שעדי יושבים ובודקים מי מפליץ יותר זמן זה מצחיק וסחבקי אני מדבר איתך על החיים האמיתיים =] |
אם אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים במקום המפקד שלך
אז שיהיה לך לבריאות
באמת אולי זה הזמן לפתוח מוסך
| Originally posted by DjChook אם אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים במקום המפקד שלך אז שיהיה לך לבריאות באמת אולי זה הזמן לפתוח מוסך |
איך הטרד הזה יתפתח אני יגיד תדברים המרכזיים קודם כל עם רוב מששחר אמר אני מסכים
ועכשיו לפרטים
לגבי חוכמת חיים אין ספק שזה לא פחות חשוב
יש שתי דברים בחיים האלה שהם סופר חשובים אבל אנשים נוטים לא לתת להם חשיבות מיוחדת משום מה
חוכמת חיים
ואינטלגנציה רגשית
קחו בן אדם חכם ככל שיהיה שלא תהיה לו חוכמת חיים ולא אינטלגנציה רגשית ואני לא מקנא בעתיד שלו...בשלב זה או אחר אדם כזה יהפוך להיות מריר אולי גם בודד אחד שצריך לעבוד עוד ועוד כדי שיהיה לו עוד ועוד כסף כדי שאת הדברים האמיתיים בחיים הוא ישיג בעזרת הכסף הזה
עכשיו לגבי משהו אחר אני לא מסכים עם מששחר כתב אבל אולי משהוא כתב הובן לא נכון
כתבת שקודם על חשוב שתהיה משיכה ואהבה ואחרי זה רק מגיע הנושא של תואר /כסף ועוד משהו ששכחתי
בקיצור אני חושב שכסף לא מהווה חשיבות ב-כ-ל-ל צר לי אבל אם אני יכיר מישהי שאני סומך עליה ואני יודע שהאופי שלה הוא מקסים ויש בינינו משיכה מבחינתי היא יכולה להיות ענייה וחסרת השכלה מעבר להשכלה תיכונית - אם היא תהיה מעניינת מושכת ובחורה עם לב טוב אני לא יצטרך יותר מזה כדי שהחיים שלי איתה יהיו מאושרים
בכלליות שחר סתם הסתבך עם להגדיר את כל העניין אני מניח...
אפשר להגדיר את זה בהכי פשטות והכי קיצ'יות עם המשפט : קודם כל הבריאות...
ופחות או יותר להקביל אותו לעניין עם הבחורה..
מה אכפת לי אם היא לא סיימה תיכון, אם אני אוהב אותה זה מה שחשוב...
מצידי שלא תהיה דוגמנית בויקטוריה סיקרטס או שלא תהיה איזה ניורולוגית או עורכת דין מצליחה...אם היא מתאימה לי מבחינת האופי ומבחינת היופי וואלה לא מעניין כל המסביב זה מה שחשוב...לדעתי לפחות...
| Originally posted by Glenn-Holmes איך הטרד הזה יתפתח אני יגיד תדברים המרכזיים קודם כל עם רוב מששחר אמר אני מסכים ועכשיו לפרטים לגבי חוכמת חיים אין ספק שזה לא פחות חשוב יש שתי דברים בחיים האלה שהם סופר חשובים אבל אנשים נוטים לא לתת להם חשיבות מיוחדת משום מה חוכמת חיים ואינטלגנציה רגשית קחו בן אדם חכם ככל שיהיה שלא תהיה לו חוכמת חיים ולא אינטלגנציה רגשית ואני לא מקנא בעתיד שלו...בשלב זה או אחר אדם כזה יהפוך להיות מריר אולי גם בודד אחד שצריך לעבוד עוד ועוד כדי שיהיה לו עוד ועוד כסף כדי שאת הדברים האמיתיים בחיים הוא ישיג בעזרת הכסף הזה עכשיו לגבי משהו אחר אני לא מסכים עם מששחר כתב אבל אולי משהוא כתב הובן לא נכון כתבת שקודם על חשוב שתהיה משיכה ואהבה ואחרי זה רק מגיע הנושא של תואר /כסף ועוד משהו ששכחתי בקיצור אני חושב שכסף לא מהווה חשיבות ב-כ-ל-ל צר לי אבל אם אני יכיר מישהי שאני סומך עליה ואני יודע שהאופי שלה הוא מקסים ויש בינינו משיכה מבחינתי היא יכולה להיות ענייה וחסרת השכלה מעבר להשכלה תיכונית - אם היא תהיה מעניינת מושכת ובחורה עם לב טוב אני לא יצטרך יותר מזה כדי שהחיים שלי איתה יהיו מאושרים |

| Originally posted by Shahar אני חושב בדיוק כמוך מוזר שעוד ציטטת מה שאמרתי ועדיין חשבת שהדעות שלנו מנוגדות ![]() שאמרתי אחר כך "כסף" זה היה רק דוגמא..ראית שנתתי עוד כמה דוגמאות חוץ מכסף המשפט האחרון שלך זה בדיוק ה-משפט שניסיתי להחדיר לאנשים פה.. אם היא מעניינת ומושכת אתה לא צריך יותר מדי לא שתהיה חכמה, לא שיהיה לה תואר אקדמי, לא שהיא תסיים צבא, ובטח לא שתהיה עשירה משיכה ואהבה זה הדבר הקובע! שום דבר מסביב לא תופס באהבה.. בנאדם יכול להיות עם מישהי שקיבלה את כל התארים שרק אפשר..זה לא מה שיעשה אותם זוג מושלם אז נכון בהתחלה הוא יוכל לספר לכולם שלחברה שלו יש 38473847 תארים ושכל יום היא מקבלת הצעות עבודה ממקום אחר אבל בתכלס שהוא הולך לישון איתה הוא יודע שהוא ישן עם בחורה שהוא לא אוהב הוא אוהב רק את התעודות הצטיינות שלה בדיוק כמו להיות עם מישהו\י רק בשביל הכסף זה אהבה?! תראו את צביקה פיק וחברה שלו.. אם אתם חושבים שזאת אהבה אז וואלה תשנו את הדעה שלכם כי החיים שלכם יידפקו בגלל זה |
תשמע שחר
חוכמת חיים אתה לא יכול למדוד לבנאדם שאתה עובד איתו
רק אדם יכול לבד להעיד על החוכמת חיים שלו וזו האמת
להיפך זה אינטיליגנציה רגשית,
שאף אחד לא יכול לדעת באמת כמה יש לו
אבל לסביבה קל מאד יהיה להפנים זאת
אגב, אם כבר מדברים אז יש עוד מלא אינטיליגנציות
אחת מהן חשובה לא פחות זו משא ומתן
בכל מקרה, אם אנחנו חוזרים לגבי הנשים,
אז שחר, אתה ממשיך להכניס את התארים, אבל זה לא הענין,
אני מדבר איתך שאני מעדיף שהאשה שלי תהיה קרייריסטית מאשר שלא תהיה לה בעיה שאני בעסקים כל היום, והיא יושבת בבית ומאכילה את הילדים ודואגת להם ובעצם המטפלת שלהם
אגב, זה גם מוביל להרבה הרבה יותר בגידות ופירוק קשרים
| Originally posted by DjChook תשמע שחר חוכמת חיים אתה לא יכול למדוד לבנאדם שאתה עובד איתו רק אדם יכול לבד להעיד על החוכמת חיים שלו וזו האמת להיפך זה אינטיליגנציה רגשית, שאף אחד לא יכול לדעת באמת כמה יש לו אבל לסביבה קל מאד יהיה להפנים זאת אגב, אם כבר מדברים אז יש עוד מלא אינטיליגנציות אחת מהן חשובה לא פחות זו משא ומתן בכל מקרה, אם אנחנו חוזרים לגבי הנשים, אז שחר, אתה ממשיך להכניס את התארים, אבל זה לא הענין, אני מדבר איתך שאני מעדיף שהאשה שלי תהיה קרייריסטית מאשר שלא תהיה לה בעיה שאני בעסקים כל היום, והיא יושבת בבית ומאכילה את הילדים ודואגת להם ובעצם המטפלת שלהם אגב, זה גם מוביל להרבה הרבה יותר בגידות ופירוק קשרים |