TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אמנים אורחים בקיץ
Pages (4): « 1 2 3 [4]
| quote: |
| Originally posted by Glenn-Holmes אין לי ספק שהם התקדמו מאוד הבעיה היא שהכל מתקדם רק הפורום הזה תקוע כל האנשים שלא אוהבים כבר תסגנון נטשו המצב מחפיר כי עושה רושם שעבור רבים הטראנס זה פשוט תחנת מעבר לאנשהו וזה משהו שקיים בעיקר בארץ קהילות טראנס בחול הן דבר יציב כמו בלם גרמני אני באמת ובתמים לא מבין למה ואיך המצב פה תקוע הבעיה אולי מספר אחת היא שהפורום הזה הוא מזמן בזבוז מיותר של משאבים ורצון טוב במקום שבו כבר הכל מת פורום חדש ועצמאי היה יכול לשגשג טוב יותר הכי מגוחך שיש פורום של אנדרגראונד שפורח פי כמה וכמה מפורום של משנחשב ה"מיינסטרים" של האלקטרוני - זה אמור להיות הפוך... |
| quote: |
| Originally posted by KrazyDJs אילן, אני יודע שאתה אוהב את המוזיקה הזאת. באמת אוהב. אני מעריך בתור אוהב מוזיקה אלקטרונית, ובתור אחד שהפורום הזה איכשהו נהיה חלק מחייו ב3 שנים האחרונות, אותך (מעריך אותך ז"א..) על הרצון לשנות, על הרצון שיהיה פה משהו טוב, על הנסיון לשקם... אבל לדעתי אתה מגזים. אני עדיין אוהב את המוזיקה הזאת, אני עוד מקשיב לה...בזמן האחרון זה חוזר אלי, אבל הסיבה העיקרית שאין יותר מידי אינטראקציה כי אין הרבה אנשים שיהיה להמליץ להם, להיעזר בהם, לדבר איתם... הסיבה היא לא בגלל שמי שכן כאן כבר לא אוהב את המוזיקה הזאת, אני בטוח שהוא אוהב, אבל בגלל חוסר היכולת לתקשר עם עוד אנשים בלי להתחיל להתאמץ יותר מידי, פוזלים לכיוונים אחרים... באמת אני מעריך אותך, ואת הרצון שלך.. אבל לא צריך להיסחף... |
אילן מה אני יעשה זה לא מושך אותי
מה אתה רוצה שבכוח?
אני עדיין נהנה ממסיבות וימשיך ללכת לאיביזה
פשוט טראנס כבר הרבה מאד זמן אני לא אוהב כמעט וזה היה גם שהייתי פה חזק חזק
ותאמין לי שאני אשלם כסף לDJS
שאני ארצה לראות
מה לעשות ש
pvd/avb/ferry
לא מעניינים אותי אפילו קצת
בוא נראה...
אני אשמח מאוד אם גיימס הולדן יגיע לפה
ואז לא יהיו לך תירוצים