TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ......ט'רד המסיבות המסרותי (והפעם אני התחלתי אותו) והפעם יום העצמאות
Pages (4): « 1 2 3 [4]
גם צח שם את ט'נדר במסיבה במימד
באמת חזק!!!!
בעקרון אצלנו במסיבה היו די ג'יים מקומיים כאלה... לא שמות מפוצצים
אבל היה ליטל אינדסטרי ובק טו ארף... גם של קוסמיק וגם של וייבס...
קיצר היו טראקים טובים בסך הכל
אבל באיזה 3 וחצי מזה איבדתי פתאום את החשק לרקוד...
אחר כך חזר והלך... אני שונא שזה קורה!!!
החברים בישים שלי אפילו לא רצו לצאת לשומקום... אוך
כל מקרה היתה בגשעש כזאת מסיבת ענק... ערן ברנע ועוד כמה היו שם זה היה הפקה אדירה... ושירים שהפתיעו באיכות.. גם היה שם
Lethal Industry
שבטח יהיה הדבר הגדון ל הבא בארץ...
אחרי
Blood is Pumping
שכבר שנה וחצי- שנתיים מתנגן אבל עכשיו יעשה להיט עצום בגלל הפסקול של בלייד, כמו שקרה עם
Paffendorf - Where Are You?
Public Domain - Operetion Blade
נ.ב. אני יודע שזה אוף-טופיק אז לא להתייחס
| quote: |
| Originally posted by oDrori החברים בישים שלי אפילו לא רצו לצאת לשומקום... אוך כל מקרה היתה בגשעש כזאת מסיבת ענק... ערן ברנע ועוד כמה היו שם זה היה הפקה אדירה... ושירים שהפתיעו באיכות.. גם היה שם Lethal Industry שבטח יהיה הדבר הגדון ל הבא בארץ... אחרי Blood is Pumping שכבר שנה וחצי- שנתיים מתנגן אבל עכשיו יעשה להיט עצום בגלל הפסקול של בלייד, כמו שקרה עם Paffendorf - Where Are You? Public Domain - Operetion Blade נ.ב. אני יודע שזה אוף-טופיק אז לא להתייחס |
אריאל אמר לי שהוא היה בגעש
והוא אמר שהיה ממוצע... לא יותר מדי טוב
ציטוט מפי אריאל
"יותר מידי מפוצץ, שתי רחבות בשטח פתוח והמוזיקה מתערבבת.
רחבה צפופה מידי יותר מידי ערסים."
| Originally posted by Hell_Copter אריאל אמר לי שהוא היה בגעש והוא אמר שהיה ממוצע... לא יותר מדי טוב ציטוט מפי אריאל "יותר מידי מפוצץ, שתי רחבות בשטח פתוח והמוזיקה מתערבבת. רחבה צפופה מידי יותר מידי ערסים." |
היו שם כוסיות אש
אבל מלא ערסים
5 פעמים ניסו לקחת לי סטיק לייטים מהיד
היו לי 2 ירוקים
היה שם איזה רוסי אחד ג'באר הורדתי לו רסיה וברחתי
וגם איזה אחת קפצה עלי ותפסה לי את הסטיק לייט אז סובבתי אותה ככה כמו בסלסה וחירמנתי אותה מאחורה ולפני שהיא הבינה מה קורה לקחתי את הסטיקלייטים שלי וברחתי משם
יש לי גם משקפיים כאלו כמו ארנט עם עדשה צהובה- אלו שבחתימה
כל הזמן הלכתי עם יד על הפנים שלא ידפק לי אותם מהפרצוף
זה כבר קרה פעם אחת בדוגית
קיצור גם ברנע וסהר ופלינר שמו את אותם טראקים כל הזמן כמה פעמים וזה היה זוועה
פלינר ד'ג'יי מלך אבל לפעמים מכריחים אותו להשים כל מיני סבנטיז והפיהאוס מגעיל כזה... בכל מקרה ברגע שהוא מגיע לקלאב הבנאדם מלך אני מכיר אותו עוד מהתקופה שהוא היה משרת בתא קבד"מ בממכ"א
אני כבר מחכה לגיל 22-23 למסיבות
כמו של הטיאלוי בימי חמישי
שיאאאא
| Originally posted by yahel222 אני כבר מחכה לגיל 22-23 למסיבות כמו של הטיאלוי בימי חמישי שיאאאא |
הייתי בכיך נכנס לשם חינם, שיא הרצינות, אבל א. כל יש לי חברים מ-מ-ש יבשים שלא רצו ממש... ב. כל, הייתי שם בערך היחיד מתחת ל-22 וכמו שאמרו כשארבעה מועכדונים בגודל כזה מתאחדים למסיבה,
Arsim are bound to come in the masses 
הכל מקרה, נראה לי פעם באה שיש משהו כזה אני מארגן לי מראש להיות השוליית דיג'יי
| Originally posted by Dj Moriano מה רע בימי שישי... כל המסיבות של הגיי פרינדלי סבבה לא??? |
ואללה
אני דווקא ביום העצמאות עשיתי היכרות מעמיקה עם ה"אבסנט"...אני חייב לציין שזה אחד החזקים, 2 שוטים פירקו אותי לגמרי (יחד עם פליימינג אחד) וישבנו חברים בגרין ביץ' והרצנו צחוקים והיה ממש סבבה (עד כמה שאני זוכר..)
| Originally posted by yahel222 צחוק צחוק אלה מסיבות שיא מוזיקה אדירה !!!! קהל.....קצת בעעיתי חחחחח |
| Originally posted by Dj Moriano אסי קוז'אק מתקלט הרבה במסיבות של גיי פרינדלי והוא תותח |