TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אני בטראומה
Pages (4): « 1 2 3 [4]
?!!?!? צח ממתי יש לך אחות
הנה וידוי גם לי יש אחות
הנה וידוי:
אני בת יחידה!!!

הנה וידוי:
יש לי אחות תאומה ועוד שתי אחיות גדולות!
לעוד מישהו בא להתוודות על משהו?!

גם לי יש וידוי
אני תותח
לי יש וידוי
אבל כולכם כבר יודעים אותו
יש לי בן דוד...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
טמבללל
| quote: |
| Originally posted by DjChook לי יש וידוי אבל כולכם כבר יודעים אותו יש לי בן דוד... . . . . . . . . . . . טמבללל |
| Originally posted by Tarantula לעוד מישהו בא להתוודות על משהו?! |
| Originally posted by Ariels כן, שהייתי בכתה ד' הייתי ממש גמיש קיצור הצלחתי ללקק לעצמי את הקצה של השמוליק ומאז אני מנסה לחזור על האפקט הזה ולא מצליח |
| Originally posted by Ariels כן, שהייתי בכתה ד' הייתי ממש גמיש קיצור הצלחתי ללקק לעצמי את הקצה של השמוליק ומאז אני מנסה לחזור על האפקט הזה ולא מצליח |
| Originally posted by Hell_Copter יפה לך!!!!! הייתי בטוח שרק מרילין מנסון יכול עד שאתה הגעת... |
נו אין לו צלע או משהו כזה אז המטורף מוצץ לעצמו
חחחחחחחחח
ראיתי את זה באיזה סרט
שאיזה אחד לומד יוגה רק כדי לעשות את זה
קטע מפגר
| Originally posted by warpedd_ חחחחחחחחח ראיתי את זה באיזה סרט שאיזה אחד לומד יוגה רק כדי לעשות את זה קטע מפגר |
| Originally posted by Scorchio נו אין לו צלע או משהו כזה אז המטורף מוצץ לעצמו |
| Originally posted by Tarantula זה לא שסתם אין לו צלע, הוא הוציא לעצמו בשביל שיוכל למצוץ לעצמו בן אדם מטורף מה הוא לא יכול ללכת לאיזה מישהי שתעשה לו את כל העבודה?! |
| Originally posted by guetag גבר In MY Memory אחד והיא שלך |
חחחחחחחח עלק אין מיי ממורי והיא שלך..... 
איזה קטע... כרגע יש לזאת שלי 3 שירים של טייסטו על המחשב
obsession
lethal industry
in my memory
איזה ילדה כלה!!! אני פשוט חולה עליה!!!!
ומרילין מנסון הוציא לעצמו את הצלעות התחתונות בכוונת תחילה כדי שהוא ימצוץ לעצמו.... אי אפשר עם יוגה בלבד לעשות דבר כזה
what the fucking big deal
אז היא שומעת טייסטו
יוווו איזה מלכה!!!!!!!!!!1
אני מתתתתתתתתתתתתתתתתת,

ראסמי 
No offense
אה חבר שלי גם הצליח לעשות את זה לפני איזה שנתיים שהוא סיים ט' הוא אמר שזה שיא המגעיל
@#%@#$%@#$%#@$#@$%@#
בואנה עם איזה ילדים אתם מסתובבים?@#$?!@#?!@#?
אותם ילדים שבאמצע הרפסודיה קופצים למים, נתלים עם הידיים לרפסודה, מורידים בגד ים ותחתונים, וכעבור כמה שניות תראה "קובה" צפה במים...
איכס קטע מהמגעילים...
| Originally posted by oDrori אותם ילדים שבאמצע הרפסודיה קופצים למים, נתלים עם הידיים לרפסודה, מורידים בגד ים ותחתונים, וכעבור כמה שניות תראה "קובה" צפה במים... איכס קטע מהמגעילים... |