TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קורס חובשים
Pages (4): « 1 2 3 [4]
| quote: |
| Originally posted by DjChook קודם כל גם אני רשמתי את שלי דבר שני. רחוב בן גוריון חוצה את כל רמת גן מקצה אחד, ששם זה האצטדיון (כן כן 10 דקות מהבית שלי) עד גבעתיים... אז זה לא ממש עוזר חחח |
ראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאסמי
חחחח מה שמחלת הנשיקה (כנראה) עושה לך
והכניסה הראשית לשלישות היא מרחוב הרצל ד"א
ובדוק שזאת העיר הכי יפה בארץ
| Originally posted by yahel222 יא דביל חן הוא מתכוון בשלישות ששם זה כל הממרם והגובניקים האלה ואגב שיבצו אותי למקום נחמד ביותר....סוד ומה רע בר"ג העיר הכי יפה בארץ |
| Originally posted by luckystrike נו מה אתה הומו ??? איפה אתה שמו אותך יא צעיר ??? אולי ייצא לי להדריך אותך לך תדע ... יאללה יאללה נו ? |
חיפה הכי יפה בארץ
וימותו הקנאים

:d
חחחח
לא אמרתי שהיא עיר מגעילה, דווקא די בסדר, אבל מוזרה
נראה לי יותר כמו ניו-יורק פתאום
מפחיד אותי , אני גר בחדרה אל תשכחו
פה הבניין הכי גבוה הוא 7 קומות

| Originally posted by yahel222 עזוב אתה תצחק ולא יצא לך אבל יש מצב מוציאים אותי להדרכה בחיל האוויר בירפ"א |

| Originally posted by luckystrike בואנ'ה אני לא מאמין יא צעיר ! יא צעיר מה אתה מתבייש ! אז מה גם וזה מעפנה תמיד אפשר לצאת ממקומות ואני בטוח יוכל לעזור לך בזה ... נו יא חמור איפה שיבצו אותך אחי ? אני מכיר חובשים בכל מקום - רק תן שם ... אתה בחימוש ?????????!?!?!? לא התכוונתי בטון הזה ![]() קיצר יש לי חבר מדריך בירפ"א של חבר אוויר אחלה מקום רק קורס קריעת תחת ... |
| Originally posted by yahel222 מרפא 8282 חר"פ !!!!!!!!!!! וזה אחלה מקום קומבינות אחושרמוטה אהה ואחד שהיה איתי בקורס אבא שלו מב"ס של ירפ"א מנסה לסדר לי שם קצת בעיה כי אני לא ח"א אבל אבא שלו כוח |
| Originally posted by luckystrike אתה בחר"פ בצריפין ??????????????????? זיין באמת ? ואמרתי לך כבר פה בפוסטים קודמים שיהיה לך בעיה עם הקטע של חייל אוויר ... לא יהיה לך קל ... בכל אופן אחי אני מכיר שם חבר'ה ואחי אתה בקצין העיר אני לא מאמין !!!!!!!! איזה קימבונים אתה הולך לעשות לי חבל לך על הזמן !!! אאאלללללקקקק ! החלום בהתגשמותו ! חבר חובש בקצין העיר אאאההההה |
| Originally posted by yahel222 מממ שמע לא יודע עם בקצין העיר שם אבל אני מקווה....מחר אני הולך לשם להתייצב... עם זה קצין העיר זה שיא הקומבינה |