TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחר ניתוח :( -=||=- תם ונשלם
Pages (4): « 1 2 3 [4]
| quote: |
| Originally posted by luckystrike היי היי פה זה כבר עניין של חיים או מוות !!! יש מלחמה עוד חודשיים - תן לי להתמגן בשקט ! חבר'ה אם מישהוא רוצה תרופות נורמליות להצלת חייו וחיי משפחתו בשעת התקפת אב"כ אז שיפנה אליי ובמחיר נחמד נסדר לו ערכה יפה ! בעל הביית השתגע ! מחירים מיוחדים |
| Originally posted by Hell_Copter כי הוא ציטט אותי שאמרתי אני ברוס ויליס והוסיף כי אני מקריח! אז הורדתי את המקריח! הוא נבלה חלאתית!!!! |
| Originally posted by MasterP היייי רועי גם אני חושב שאתה הורג את ההומור מה הוא צוחק אבל מה אתה עורך לו את הפוסט זה לא שהוא דפק פוסט במיט דה קרוו או משהו בהההההההההההההההההההה אה ואני הומו |
פחחחחחחחח יא מצחיקים
מוש, אחותך בטיול בצופים?!
ובקשר למורן.. אתה גר רחוק
דותן יכול לסדר גם משהו ?
אההה מה עוד קראתי ודורש תגובה
אהה עודד מה הקטע עם החתימה ?!
ורועי בנזונה
(סתם התחרז, עכשיו הוא יעשה אדיט....)

| Originally posted by DjChook ורועי בנזונה (סתם התחרז, עכשיו הוא יעשה אדיט....) |
חחח שובבות
רועי אחי, אני מבין ששסילוף דברים זה חלאתי כי בעקרון זה כאילו אני מנסה לפגוע בך... במקרה שלי אבל הפואנטה הייתה שברוס וויליס קירח... שום קשר אלייך
| Originally posted by oDrori חחח שובבות רועי אחי, אני מבין ששסילוף דברים זה חלאתי כי בעקרון זה כאילו אני מנסה לפגוע בך... במקרה שלי אבל הפואנטה הייתה שברוס וויליס קירח... שום קשר אלייך |
| Originally posted by Hell_Copter אתה פשוט חולה נפש... אבל אם אין קשר אליי אז נחליק היום תבוא לתל יצחק |