TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- eXetik - - > מזל טוב רונן
Pages (4): « 1 2 3 [4]
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter אתם יודעים מה מצחיק? שהיא הייתה בארץ עם ההוא מקטנטנות... הוא היה בן 19 והיא בת 17 שניהם נראו מקסימום בני 14 מה אתה מוצא בה? היא לא תתקבל לערוץ הילדים בתור חובבת קטנטנות אפילו (מה שאי אפשר להגיד על המורה שלי שהופיעה שם בקטנטנות... מצחיק )1 |
| Originally posted by nesher מורן אחי, תן קצת תמונות של המריצה הזאת , שאני יידע על מי לעזאזל אתה מדבר |
| Originally posted by Tarantula ייווואאווו... איזה חולה קטנטנות!@!@@# אתה יודע.. נראה לי את ערוץ 6 עשו במיוחד בשבילך... יש ביום שבת קטנטנות אתה יודע? |
| Originally posted by luckystrike היי היי את יודעת שאחרי הכל , הכל בצחוק ... סתם זה התחיל מקטע עם החברים שלי בכלל ... סיפור ארוך - חברים שלי פעם בגלל שהיו לי שתי חברות רוסיות ועוד איזה קטע עם איזה רוסיה אחת בדיסקוטק (וזה היה יחסית ברצף) אז יענו צחקו עליי שאני חובב רוסיות ונהפכתי לחובב העם הסלבי אז עכשיו דיברנו על בנות וכאלה כרגיל , ואני ועוד אחד שיצא רק עם בנות בגילו אמרנו שאנחנו מחפשים כבר צ'יקיטיטה ומאז אני צוחק איתם שאנחנו רואים המורדים וכאלה אבל ראסמי היום ראיתי פרק שלם לאיזה מצב הגעתי !!! מאאאאאריייייייצצצההההה |
| Originally posted by luckystrike בואנה מה אתה דפוק ??? מה אתה משחק אותה ??? אתה הולך ורוקד לי עם שקים של תפוחי אדמה בדיסקוטקים ואתה מדבר ? היית מת להתקרב לרדיוס של מאאאאאריצה שלי ! |
| Originally posted by Hell_Copter לך יא בוחש בשוקו אתה רוצה לרדת למצבים שאתה שיכור?! אז יש לי להגיד לך שלפחות אני לא הקאתי על בר רפאלי!!!!!! אתה יצאת יותר מושפל |

| Originally posted by luckystrike להיפך - אותך אם השק תפוחי אדמה ההיא תראה ברחוב היא תזהה אותך ותתחיל לעשות לך פאדיחות לעומתי - בר זוכרת אותי חרוט לה במוח אחי ![]() אבל מי זאת בר בכלל ??? אין על אתם יודעים מי .... מממממממאאאאאאאאררררייצצצצה |
| Originally posted by Hell_Copter אני בספק... אני לא זוכר שום דבר ואני יכחיש הכל!! אולי תעשה פול של מי הצ'יקיטיטה האהובה עליך?? |
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעיון ענק אבל קודם כל אני יארגן ככה כמה תמונות טובות שיהיה שיקול דעת הוגן ולא מזוייפות כמו חלק ממה שמוש הביא ! סתם מוש אחי אני מעריץ אותך תביא עוד !!! |
אתה מוד אתה יכול לשנות לבד
| Originally posted by DjChook אתה מוד אתה יכול לשנות לבד |
מורן
בלי להעליב
אבל מה נסגר איתך בנאדםםםםםםםםםםםםםם
כאילו, פאק, היא לא יפה
היא לא יהודיה
היא בטח גם לא מגלחת כמו שצריך
ובתולת ברזל
הילדה הזאתי היא בסך הכל רזה, ואפילו חזה כמו שצריך אין עליה
על מה בדיוק נדלקת ?!
| Originally posted by DjChook מורן בלי להעליב אבל מה נסגר איתך בנאדםםםםםםםםםםםםםם כאילו, פאק, היא לא יפה היא לא יהודיה היא בטח גם לא מגלחת כמו שצריך ובתולת ברזל הילדה הזאתי היא בסך הכל רזה, ואפילו חזה כמו שצריך אין עליה על מה בדיוק נדלקת ?! |
חחח אמרתי לך שאני בשבוע טוב אחי 
כנראה שהחברה עושה את זה לך
וגם הטיול בצופים היה ככ טובבבבבבב
אתם לא בצופים אתם לא תבינו
טוב קטע אחד שהיה מצחיק, לפחות חלק הוא יצחיק:
יש ירידה תלולה ולרוב יורדים אותה בריצה כדי לא להסתכך בהתחלקויות
אנחנו עושים עצירה של איזה חצי שעה לאוכל למטה
ובינתיים מלא קבוצות מהנוער הציוני עוברים, בכל הגילאים
קיצר כל אחד שעובר חבר שלי מתחיל לצעוק לו
"אל תרוץ, תזהר, אני כמעט שברתי את היד"
אשכרא כל אחד שעובר
עד שאיזה ילד קטן רץ והוא צועק לו, ואז אנחנו קולטים שלילד בכלל אין יד
אני יודע שזה נשמע מגעיל אבל זה היה שיא המצחיק באותו זמן 
http://www.ariannacarli.galeon.com/enlaces420317.html
יש גם תמונות מישראל
לא יודע חן...
זה נשמע לי מזה חוסר טקט להגיד דבר כזה לילד בפרצוף...
לא מספיק הוא צריך לחיות עם זה אתם צריכים עוד לצחוק עליו בגלל זה?
אני אישית חושב לא במקום אבל שיהיה לכם לבריאות
ואם אתה רוצה קטע כזה שמצחיק אז היה אחד כזה באוז...
שאוריילי ארגן שיחתכו לאחד בשם גלן שופ את היד...
קיצר להוא כבר לא הייתה יד ואחר כך שהוא חזר לאם סיטי אוריילי כזה צועק לו
"hey Shup, need a hand?"
וזה יענו צריך עזרה\יד באנגלית לסתומים
קטע מבדר ומבדח ללא עוררין 
אחי הוא לא שם לב שאין לו יד
זה הייתה היד שהייתה הפוך אלינו
יעני מהצד שהיינו רואים שיש לו יד
אבל את השניה לא ראינו,... ואחכ הסתבר כי היא לא הייתה שם
בכל מקרה לא נראה לי שהוא שם לב
בכל זאת ילד קטן והכל
לחא מקשיב לדברים שבאוויר
צודק שחושבים על זה זה לא מצחיק
אבל זה מצחיק לצחוק על החבר המטומטם שלי
בקשר לאוז
ברור שראיתי את זה
| Originally posted by luckystrike והיא בת 18 עכשיו ... |

| Originally posted by Tarantula כנס לאיסי מתישהו!@##!$%!@# |
| Originally posted by luckystrike היי את זאת שנעלמת פעם קודמת ... |
| Originally posted by Tarantula אם היית נכנס קצת יותר לאי סי היית מבין למה... כתבתי לך.. |
סורי...