TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ניח ניף ניש!
Pages (4): « 1 2 3 [4]
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter ומורן ... משפט חמוד אבל גם דג זהב אוכל שהוא שבע... עד שהוא מת אז מה הפואנטה שלך בעצם? |
| Originally posted by Tarantula אידיוט, זאת אני שאמרתי שאני לא אביא את מריה למה כי אני לא רוצה שמורן ידלק לי עליה.. חחחחח.... ואז הזכרת את הקטע עם השם... איזה זיכרון מעובט יש לך... אם אני אלחם על מישהו זה יהיה רק על הזה שדלוק על מיה... |
זה הזה עם השיניים הבולטות? 
| Originally posted by luckystrike היי אז מה אם אני יידלק עלייה ? עם הקסם האישי שלי הייתי כובש אותו בשניות ... |

| Originally posted by MoSH_MaN זה הזה עם השיניים הבולטות? |
| Originally posted by luckystrike וכן מנואל אחלה גבר |
| Originally posted by Hell_Copter אני אישית הייתי מעדיף להוסיף לו איזה עין ואז זה היה יותר יפה |
| Originally posted by Hell_Copter אני אישית הייתי מעדיף להוסיף לו איזה עין ואז זה היה יותר יפה |
| Originally posted by Tarantula ייווווו.... |
| Originally posted by MasterP מריה נשמעת כמו פרגיה נוצריה ומורן חלאס דיי כבר אין כוח לשמוע אותך נערך ע"י מורן : טוב אחי אנחנו מדברים פה בפורום של המודים על השהייה NOW U'VE GONE TOO FAR ! |
איך הגענו מהנסיעה שלי לפראג לט'רד של המורדים?!
| Originally posted by eXeTik איך הגענו מהנסיעה שלי לפראג לט'רד של המורדים?! |
| Originally posted by MasterP זה רועי ומורן עוברים על כל טרד ומשחיטים אותו עם שטויות שלהם כשמורן בדר"כ מוסיף משהו על מאריצה |
| Originally posted by Hell_Copter טוב תעשה לי טובה ותסתום כבר אני רואה פה יותר מדי פוסטים שלך נערכים על ידי מורן!! תרגע!! סליחה באמת שאנחנו מכניסים קצת חיים לפורום ונכון שמורן הזה התחיל את הקטע המעפן הזה בצחוק ועכשיו נתפס לזה אבל עדיין תרגיע קודם כל את עצמך |
יש בזה משהו...
בספתא שלי רועי, כרגע קראתי טרד שהוא עמוד שלם אתה ומורן מדברים על לא יודע מה
| Originally posted by oDrori יש בזה משהו... בספתא שלי רועי, כרגע קראתי טרד שהוא עמוד שלם אתה ומורן מדברים על לא יודע מה |
המממ... שמתם לב שרונן חזר?
Welcome back...
איך היה?
| Originally posted by Q-PiXeL המממ... שמתם לב שרונן חזר? Welcome back... איך היה? |

| Originally posted by eXeTik איך הגענו מהנסיעה שלי לפראג לט'רד של המורדים?! |
| Originally posted by Hell_Copter הוא חזר ביום שני כבר... הוא כבר סיפר שהיה בנזונה והכל... ![]() אתה זה שלא שמת לב |
ת'אמת מה שהוא היה צריך לכתוב זה
"איך הגענו מהנסיעה שלי לפראג לעוד ט'רד של המורדים"
טוב חבר'ה שינויים
סעמק רק תלונות אתם ...
מעכשיו מדיניות נאצית
כל פוסט ללא תוכן הולך לפח
C YA DONT WANNA B YA
ועוד משהוא -
מאסטר פיפי
שים לב לפוסטים האחרונים שלך בכל הט'רדים אתה האחרון שליכול
לדבר ...
חאלאס - אין לי עצבים לשטויות כאלה ...